Přejít na obsah

Smazat téma prosím.

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Menší aktualizace:

Nechal jsem si opravit a stříknout pravý blatník, protože byl od někoho dodřený a také jsem si nechal opravit 5. dveře. Včetně laku.

Dnes jsem dojel z dílny, kde jsme měnili zadní brzdové destičky a vyklepávali práh :X.

Nějaké nudné foto sériofky hodím, až ji budu moci pořádně umýt. Auto bylo v lakýrně pouze přes víkend, tak chci dát laku ještě čas :).

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Konečně, snad po 3 měsících už mám hotové přední repráky + vytlumení. Hrají krásně čistě. Jsem z toho úplně nadšený. post-24885-0-91698600-1372741124_thumb.jpg

post-24885-0-84788600-1372741385_thumb.jpg

Takže hudba by pro mě měla být už komplet hotová. Možná dáme do kufru nějakou tubu, ale tím muzika v autě skončí.

Maska po incidentu se srnkou už je opravená,při 194tis. došlo k výměně oleje. Za rok a 2 měsíce co ji mám jsem už najel 30tis. km.

A včera jsme "slavili" výročí 195 000km natočených.

Upraveno uživatelem Wokhiii
Odkaz ke komentáři

Protoze ty tuby akorat hucej.Normalne bych udelal bedynku ze zesikmenou zadni stenou aby sedla k sedackam a na konektor aby sla snarno vyndavat.Na spodek das suchej zip a jednoduse das a vyndas.Slozitost stejna jak u tuby,ale aspon z toho leze nejakej zvuk a jeste se to v kufru fixuje lip jak tuba... ;)

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...