machal7 Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 ahoj mam dotaz nema nekdo navod jak sparovat klicky (nastavit) aby pri otevreni se nastavila sedadla do polohy zvlast pro me a druhyma klicema zvlast pro manzelku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 24, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2012 mělo by to být v manuálu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
machal7 Odesláno Listopad 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 :) jo jenze ten ja nemam a chytrou knihu jak na to jsem nikde v el.podobe nenasel.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Manuál je na webu Skodovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Tak tak, a stačí projít toto forum a stáhnout si všechno co chceš, jsou tu i servisní manuály. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 machal7 - Pokud mas prislusny klicek v zapalovani, nastav si el. sedacku a obe zrcatka, a pote při zapnutem zapalovani stiskni číslo prislusne pameti (1-3) na ovladani sedacky. Do cca 10 sekund (po ulozeni do pameti sedacky) vytahni klicek ze zapalovani a stiskni tlacitko na odemceni auta. Všechny 3 komponenty se navzájem sparuji. Myslim, ze takto jsem to delal, doufam, ze si to pamatuji spravne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bobo Tsi Odesláno Leden 17, 2013 Sdílet Odesláno Leden 17, 2013 Menšia úprava: machal7 - Pokud mas prislusny klicek v zapalovani, nastav si el. sedacku a obe zrcatka, a pote při zapnutem zapalovani stiskni SET a a do 10 sekúnd číslo prislusne pameti (1-3) na ovladani sedacky. Ozve sa gong a nastavenie je uložené v pamäti sedačky. Následne do max 10 sekund (po ulozeni do pameti sedacky) vytahni klicek ze zapalovani a stiskni tlacitko na odemceni auta. Všechny 3 komponenty se navzájem sparuji. Myslim, ze takto jsem to delal, doufam, ze si to pamatuji spravne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Jo na ten SET jsem pozapomel, diky za upresneni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
machal7 Odesláno Leden 23, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2013 Jo na ten SET jsem pozapomel, diky za upresneni. moc Dik :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 Ahoj, měl bych dotaz. V současnosti mám obyč sedačku, ale chtěl bych pořídit tu s el. pamětí. Nevíte, jestli pak jde spárovat klíče i s dodatečně montovanou sedačkou? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 20, 2013 Sdílet Odesláno Únor 20, 2013 ja to budu letos delat mam uz sedacky a pokud se to dobre zapoji melo by to fungovat! ;-) dam pak klidne vedet :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Hm,já hlavně koukám, že není uplně sranda, sehnat ty sedačky :D Respektive sedačku (mě stačí u řidiče). A ještě by se mi líbilo, kdyby nebyla kožená. Nemá někdo na prodej? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Všechno se dá jen je potřeba Mít vše koupené 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 potrebuji jeste neco krom tech sedacek chipe? elektrickou bez kuze nesezenes :-( ja mam obe predni elektricke :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Jednotku a kabeláž 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stoper Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Hm, tak to asi na to kašlu. Leda koupit koženou a nechat na ní udělat novej potah... ale s tím je moc sra.. Dost často se v autě střídáme s přítelkyní, tak by to bylo supr, ale co... ruční přenastavování je taky super B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 aha a jednotku jakou?Nestaci ty motorky pod sedackou? ;-) Diky za info at vim co mam jeste shanet ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 tak zadnou jednotku nepotrebuji!El posuv je v sedacce,jak jsem si myslel!Staci jen napojit! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Si si isty?:-)Mas neaky navod ako a kam napojit tu sedacku?caka ma to tiez.Asi uz buduci tyzden.uff Vies mi poradit ako demontovat plasty z naraznika a dveri?chcem to dat do laku.vypada to tak podctatne lepsie:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 tak elektriku neumim,tu mi bude zapojovat Vasa ty sedacky a rikal ze ty motorky jsou v sedackach!A ty listy normalne oddelej z narazniku jsou nacvakle a ty bocni odlep ale jde to blbe a dej tam rovnou rs listy dveri ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 21, 2013 Sdílet Odesláno Únor 21, 2013 Aky je prosim ta rozdiel medzi rs a obyc.listami?Kde si ich kupoval?dik. Mas obydve sedacky v elektrike? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Žádný rs lišty a face jsou totožný jen před face je má jiné 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 tak jak pise chipman jen predfl jsou jine,jo obe predni mam elektricke a vsechny 4 vyhrivane ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Zadne mas vyhrievsne aj chrbat?to sa ti bude vyhrievat.mas celo kozu?kolko ta vysli sedadla? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 ne celokuzi ne uprostred je alcantra,nechtel jsem celokozene! cena dobra ;-) sedacky+tapecy SS a komplet loketka s tlacitky pro vyhrev vzadu! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 Pijde ten cinan zo SS?to je parada 4 vyhrievane sedadla.s tym uz aj auto vykuris :-):-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 jo pujde normalne ;-) ale asi to nebude takova supa jak s columbem!Doufam ze mi to nevyhori :-D a ty tec chces elektricke akorad latkove?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 El bude len soferove a celokozene LaK biele plus tapec zo SS tak dufam ze budem mat buduci tyzden cas a prehodim to.Na to el.sedadlo sa docela tesim a dufam ze to bude slapat tak ako ma.zmestit sa po manzelke za volant nemozne.:-) Ty si kupoval nove bocne listy?ak hej kde msju za rozumny peniaz?dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 22, 2013 Sdílet Odesláno Únor 22, 2013 kupoval jsem na obautodilech ale Badys by mel mit v barve! ;-) a ta sedacka ti bude slapat jak ji dobre zapojis!Tu bilou sem mel taky brat ale nakonec jsem si to rozmyslel bo bych to mel porad spinave a vzime zima vlete se potit a navic v zatackach bych klouzal tak jsem volil ty cerne! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 23, 2013 Sdílet Odesláno Únor 23, 2013 To aby som si dokupil protismykovu podlozku :-) Mne sa biela paci aj ked je narocnejsia na udrzbu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.