Přejít na obsah

"Černoušek" ala RS

Doporučené příspěvky

Octavius84: Uz druhou sezonu pouzivam SONAX Polish & Wax COLOR NanoPro Barevná leštěnku - CERNOU. Jsem s ni maximalne spokojeny, lestim cele auto jednou rocne (na konci jara) a jeste mam vice jak pulku. Kulicky se na aute delaji jeste v zime, hodne dlouho vydrzi na aute... :angry: Potrebujes nalestit svou novou CERNOU karu, jo..? :palec:

Vse uz jsem popisoval zde ve vlakne: Příspěvek #52. A video mam zde: Příspěvek #106

Odkaz ke komentáři

Postup mam uplne jednouchej... Poradne umejt auto do sucha, vzit na jemny hadrik kapku SONAX Polish & Wax COLOR a krouzivym pohybem nanest vrstvu na cast auta. Az zaschne (cca 5min - zbela), vylestit krouzivym pohybem cistym jemnym hadrikem... No a za 3-4h mas hotove cele auto a o krouzeni se ti bude jeste zdat... :palec:

Odkaz ke komentáři

Kvalitni karbonova samolepka na kapotu stoji 2.500Kc vcetne postovneho. Tak to je docela dost... ;) + Prace 500-1000Kc.

Nebo firma TINTEK:

Dobrý den, děkujeme za Vaši poptávku přibližná cena za profesionální změnu barvy auta dle Vaší specifikace je 5000.-(pro přesnou kalkulaci nutno vidět stačí foto). Cena je konečná a o nic se nenavyšuje. Používáme výhradně kvalitní 3Dfólie určené na polep a potažení automobilů řada K88000 Series Wrapping Vinyl System .Tato řada fólií na auta se vyznačuje speciálním složením nejmodernějších chemických látek, které jsou obsaženy ve fólii a lepidle. Tyto látky udržují nalepenou fólii ve vynikající kondici (vlastnostech), která zaručuje dlouhou životnost a barevnou stálost. Tento speciální hybridní materiál Vám zaručí ty nejlepší vlastnosti a minimální údržbu instalované fólie.

Odkaz ke komentáři
Kvalitni karbonova samolepka na kapotu stoji 2.500Kc vcetne postovneho. Tak to je docela dost... :) + Prace 500-1000Kc.

Nebo firma TINTEK:

Dobrý den, děkujeme za Vaši poptávku přibližná cena za profesionální změnu barvy auta dle Vaší specifikace je 5000.-(pro přesnou kalkulaci nutno vidět stačí foto). Cena je konečná a o nic se nenavyšuje. Používáme výhradně kvalitní 3Dfólie určené na polep a potažení automobilů řada K88000 Series Wrapping Vinyl System .Tato řada fólií na auta se vyznačuje speciálním složením nejmodernějších chemických látek, které jsou obsaženy ve fólii a lepidle. Tyto látky udržují nalepenou fólii ve vynikající kondici (vlastnostech), která zaručuje dlouhou životnost a barevnou stálost. Tento speciální hybridní materiál Vám zaručí ty nejlepší vlastnosti a minimální údržbu instalované fólie.

Dost to neni, trochu v tomhle delam a myslim ze je to normalni cena :smich: Musis si uvedomit, ze je to folie ktera vydrzi klidne i vice jak 10 let! Proto take takova cena. Jinak jejich marze je na tomhle asi 200,- takze te urcite nechteji nejak okradat ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Dnes jsem uzavrel novou pojistnou smlouvu u ALLIANZ pojistovny. Nechal jsem si u nich udelat kompletni HAVARIJNI POJISTENI (havarie, odcizeni, vandalismus a zivly) + POVINNE RUCENI vcetne pojisteni vsech skel ve vozidle. Vypocitali mi vychozi cenu vozidla k dnesnmu dni na 210.000Kc. Zaplatil jsem za rocni pojisteni celkem 9.380Kc. No snad se mi ted bude klidneji spat, v domeni, ze kdyz se neco stane, tak snad dostanu nejakou tu korunu...

logo-blau.gif

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...