Octavius84 Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Čau Sejvi, to s kapotou mě mrzí... Mám dotaz, co na to používáš za leštěnku a vosk? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Octavius84: Uz druhou sezonu pouzivam SONAX Polish & Wax COLOR NanoPro Barevná leštěnku - CERNOU. Jsem s ni maximalne spokojeny, lestim cele auto jednou rocne (na konci jara) a jeste mam vice jak pulku. Kulicky se na aute delaji jeste v zime, hodne dlouho vydrzi na aute... Potrebujes nalestit svou novou CERNOU karu, jo..? Vse uz jsem popisoval zde ve vlakne: Příspěvek #52. A video mam zde: Příspěvek #106 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 JJ, a jakej máš postup? Přiznám se že jsem to nikdy nedělal, v dřívější práci sem měl ruční mytí a tyhle procedury zdarma, ale teď se mi nějak nechce za to platit. Takže nejdřív leštit a pak voskovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Postup mam uplne jednouchej... Poradne umejt auto do sucha, vzit na jemny hadrik kapku SONAX Polish & Wax COLOR a krouzivym pohybem nanest vrstvu na cast auta. Az zaschne (cca 5min - zbela), vylestit krouzivym pohybem cistym jemnym hadrikem... No a za 3-4h mas hotove cele auto a o krouzeni se ti bude jeste zdat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 sejvi tu karbonovou folii bych ti mohl zajistit vím kde ji prodávají :) a za docela slušní peníze mám pocit že vyjde od 600 do 1500 bm ale záleží na tom jak kvalitní ta carbonová folie bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Sterny: OK diky, az to bude aktualni, tak se ti ozvu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 dobrá počítám s tebou že se ozveš :) a nemáš za co děkovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 (upraveno) čeče, možná bych si taky něco hodil do carbonu Upraveno Září 9, 2010 uživatelem pešír 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 čeče, možná bych si taky něco hodil do carbonu hele neni problém ji sehnat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 tady dám tabulku na kolik by ta folie vyšla přesně ale nejsou tam veškerý co maj v nabídce :) maj i kvalitnější ale pro představu jaký jsou ceny to jde :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2010 Tak poharky z minuleho roku a letos z minigolfu uz stoji na patricnem miste... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 hezkýýýý nevyhrál taky něco Radek Alžbětka? :) že se tu ještě nepochlubil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Září 9, 2010 Sdílet Odesláno Září 9, 2010 sterny: ceny slušný, to by se muselo vidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Září 10, 2010 Sdílet Odesláno Září 10, 2010 hele viděl jsem je osobně a nejsou tak špatný ale ty dražší jsou hodně luxusní :( :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2010 Kvalitni karbonova samolepka na kapotu stoji 2.500Kc vcetne postovneho. Tak to je docela dost... ;) + Prace 500-1000Kc. Nebo firma TINTEK: Dobrý den, děkujeme za Vaši poptávku přibližná cena za profesionální změnu barvy auta dle Vaší specifikace je 5000.-(pro přesnou kalkulaci nutno vidět stačí foto). Cena je konečná a o nic se nenavyšuje. Používáme výhradně kvalitní 3Dfólie určené na polep a potažení automobilů řada K88000 Series Wrapping Vinyl System .Tato řada fólií na auta se vyznačuje speciálním složením nejmodernějších chemických látek, které jsou obsaženy ve fólii a lepidle. Tyto látky udržují nalepenou fólii ve vynikající kondici (vlastnostech), která zaručuje dlouhou životnost a barevnou stálost. Tento speciální hybridní materiál Vám zaručí ty nejlepší vlastnosti a minimální údržbu instalované fólie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 Kvalitni karbonova samolepka na kapotu stoji 2.500Kc vcetne postovneho. Tak to je docela dost... :) + Prace 500-1000Kc. Nebo firma TINTEK: Dobrý den, děkujeme za Vaši poptávku přibližná cena za profesionální změnu barvy auta dle Vaší specifikace je 5000.-(pro přesnou kalkulaci nutno vidět stačí foto). Cena je konečná a o nic se nenavyšuje. Používáme výhradně kvalitní 3Dfólie určené na polep a potažení automobilů řada K88000 Series Wrapping Vinyl System .Tato řada fólií na auta se vyznačuje speciálním složením nejmodernějších chemických látek, které jsou obsaženy ve fólii a lepidle. Tyto látky udržují nalepenou fólii ve vynikající kondici (vlastnostech), která zaručuje dlouhou životnost a barevnou stálost. Tento speciální hybridní materiál Vám zaručí ty nejlepší vlastnosti a minimální údržbu instalované fólie. Dost to neni, trochu v tomhle delam a myslim ze je to normalni cena Musis si uvedomit, ze je to folie ktera vydrzi klidne i vice jak 10 let! Proto take takova cena. Jinak jejich marze je na tomhle asi 200,- takze te urcite nechteji nejak okradat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2010 No kdyby to bylo levnejsi, tak nad tim budu uvazovat. Takhle asi radsi casem za tech 2.500Kc necham nastrikat kompletne predni kapotu a auto bude zas jak nove... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Dnes jsem uzavrel novou pojistnou smlouvu u ALLIANZ pojistovny. Nechal jsem si u nich udelat kompletni HAVARIJNI POJISTENI (havarie, odcizeni, vandalismus a zivly) + POVINNE RUCENI vcetne pojisteni vsech skel ve vozidle. Vypocitali mi vychozi cenu vozidla k dnesnmu dni na 210.000Kc. Zaplatil jsem za rocni pojisteni celkem 9.380Kc. No snad se mi ted bude klidneji spat, v domeni, ze kdyz se neco stane, tak snad dostanu nejakou tu korunu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 4, 2010 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 A KOLIK TI SLÍBILI ZA TO ŽE JIM TADY DĚLÁŠ REKLAMU ;) JINAK SI MYSLÍM ŽE ZA VŠECHNO CO TI POJISTILI JE TO CELKEM DOBRÁ CENA :lool: :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2010 Dali mi reditelskou slevu 10% navic... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Dnes u me byl na navsteve KABY se svou PREKRASNOU Barborkou... Takova mensi casova osa, aneb jak sel cas... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Mazec, toto už se jen tak nevidí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 A jeste pridam KRATKE video tohoto POVEDENEHO veteranu Škoda Octavia Super z roku 1961. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 PARÁDNÍ KOUSEK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 17, 2011 Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Sejvi: vycouval nakonec nebo to nedopadlo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2011 Jo asi po 2 minutach se mu podarilo zaradit spatecku. Bohuzel zaber videa neni cely, nebot jsem to natacel mobilem a na potvoru se video zastavilo, nebot jsem mel hovor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 18, 2011 Sdílet Odesláno Duben 18, 2011 jůůůů, krásná Octule! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dave68 Odesláno Červen 19, 2011 Sdílet Odesláno Červen 19, 2011 Prosím Tebe pokud koupím origo řadičku z Octavia I RS stačí to pouze vyměnit a manžeta s rámečkem může zůstat původní? Mám 1.8 T 2010..díky borče..Dave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.