Přejít na obsah

"Černoušek" ala RS

Doporučené příspěvky

Zdravim, tez pridavam nejake fotky me Skody OCTAVIA COMBI 1.9 TDI 81kW + chip 15kW (rok 2002).

Mensi "kosmeticke" upravy: RS predni a zadni naraznik, RS 17" kola, zadni kridlo, xenony, RS triramenny volant, RS radici paka, folie.

Xenony a tempomat by jsem nevymenil za nic na svete, UZ ZADNE AUTO BEZ TECHTO "DROBNOSTI".

Spotreba: ico_1_325.gif

Octavia_01.jpg

Octavia_02.jpg

Octavia_03.jpg

Octavia_04.jpg

Octavia_05.jpg

Octavia_06.jpg

Octavia_07.jpg

Octavia_08.jpg

Octavia_interier_01.jpg

Octavia_interier_02.jpg

Octavia_interier_03.jpg

Octavia_interier_04.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak jsem dnes vymenil OLEJ a FILTR, koupil jsem od uzivatele ajpservice olej CASTROL Magnatec Diesel 5W-40 5L za dobry peniz. Snad jsem vybral dobre a "cernousek" bude slapat jak hodinky... B)

castrol.jpg

Potom jsem se trapil s tim jak vymazat servisni interval, byl jsem liny vytahnout VAG-COM kabel. Nakonec jsem nasel tento navod, ktery sem davam pro me pristi vymazani hlasky SERVICE:

1) Při vypnutém zapalování stiskněte nulovací tlačítko denního počitadla kilometrů pod rychloměrem a držte ho.

2) Zapněte zapalování a nulovací tlačítko uvolněte. Na displeji se objeví údaj „service“ nebo „servis nyní“.

3) Knoflíkem pro nastavení hodin pootočte doprava - údaj se vynuluje.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem objevil na starem PC par fotek meho prvniho auta ;) . Jo to byly casy! To jsem byl jeste mladej kluk, nezkusenej a hlavne byla jina doba. Tehdejsi tuning byl takovej divnej, na tu dobu to jeste slo, ale ted by jsem s ni uz nevyjel. Tehda jsem za fiestu daval 75.000Kc. :D Uz je davno prodana, myslim ze jsem za ni jeste dostal neco kolem 7.000Kc. ;)

fiesta03.th.jpg fiesta02.th.jpg fiesta01.th.jpg

EDIT: Jeste jsem mel vsude cerne folie, zkusim dokledat fotky... :lool:

EDIT: Tak jsem nejake fotky dohledal... :D

fietafolie01.th.jpg fietafolie02.th.jpg fietafolie03.th.jpg fietafolie04a.th.jpg

Upraveno uživatelem sejvi
Odkaz ke komentáři
Dnes mi kamos udelal na pockani dve samolepky na drzak SPZky. Mel jsem tam nejakou reklamu, tak jsme ji pretahli cernou samolepkou a na ni jsem si nechal udelat napis napiswww.jpg z REFLEXNI folie. Takze to bude viditelne i v noci... :P

vypadá to dobře a teď mi řekni jak to řešit když je podložka chromová :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...