mar.cz Odesláno Červenec 10, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 vypadá pěkně :P jen ty oranžové žárovky :P když už jí tak hýčkáš tak ............. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2009 mar.cz: Kdyz je podlozka chromova, tak se dela i reflexni folie ZLUTA, CERVENA nebo ZELENA... :P Oranzove zarovky? Jake popripade co navrhujes misto oranz. zarovek...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Červenec 11, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 Tož něco takového OSRAM Diadem Oranžová 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 11, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 Sejvi: děkuju :P Vitto:budu mit aspon náhradní. Sejvi: tak jak? Dopadne to? Byl bych fakt rád kdyby ses přijel na nás podívat :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 romariooo: Jak uz jsem psal v Oslava narozenin u Romariooovych v Hradci Králové, bohuzel nemuzu. Ale sleduji Vasi oslavu ONLINE, tak prubezne davejte do vlakna fotky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 11, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 mar.cz: Kdyz je podlozka chromova, tak se dela i reflexni folie ZLUTA, CERVENA nebo ZELENA... Oranzove zarovky? Jake popripade co navrhujes misto oranz. zarovek...? já dal všude chromový, do všech i do bočních a vypadá to dobře hlavně to neodráží to oranžové světlo, koukni na mého mazlika mělo by to být vidět ta samolepa je tedy na transparentním podlkadu a písmo je barevný? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 ...ta samolepa je tedy na transparentním podlkadu a písmo je barevný? Je to cerna samolepka na ktere je nalepena dalsi samolepka s napisem www.octaviaclub.cz ze stribrne reflexni folie. Je nalepena na cene samolepce jen kvuli tomu, aby se zakryli reklami ktere jsem mel na plastovem drzaku SPZky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 11, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2009 (upraveno) Je to cerna samolepka na ktere je nalepena dalsi samolepka s napisem www.octaviaclub.cz ze stribrne reflexni folie. Je nalepena na cene samolepce jen kvuli tomu, aby se zakryli reklami ktere jsem mel na plastovem drzaku SPZky... to jo, já myslel na tu chromovou podložku ty žárovky http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=4254 Upraveno Červenec 11, 2009 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Dnes mi kamos udelal na pockani dve samolepky na drzak SPZky. Mel jsem tam nejakou reklamu, tak jsme ji pretahli cernou samolepkou a na ni jsem si nechal udelat napis z REFLEXNI folie. Takze to bude viditelne i v noci... ;) máš moc to pěkně udělaný :) já sem si nechal udělat tyhle :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Moc pěkná octavka :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 19, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 máš moc to pěkně udělaný ;) já sem si nechal udělat tyhle :lool: Dal jsi si na ramecek i prezdivku, pekne... :) Moc pěkná octavka :) Diky... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 19, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2009 Dnes jsem si dal na zadek ten Tvůj nápis a jakmile se auto vráti ze servisu tak to nafotim...vypadá to perfektně! :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2009 romariooo: OK, vyfot ji s bleskem, pekne se reflexni samolepka rozsviti... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Tak jak jsem slíbil Sejvi posílám fotečky té reflexní samolepky od Tebe.Myslím že se to povedlo ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 21, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Tak jak jsem slíbil Sejvi posílám fotečky té reflexní samolepky od Tebe.Myslím že se to povedlo ne? Jo pekne, dobre jsi ji nalepil... :) Ta reflexni samolepka proste nema chybu... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 21, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2009 Ano,ano.Je moc pěkná za což děkuju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 28, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Sejvi: kde bereš naftu? Dnes jsem byl na Benzině kde nebyla Verva tak jsem tam nacpal Top Q... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2009 Romariooo: Ja ted tankuji jen na BENZINE PLUS. A vetsinou beru VERVU. Nekdy vezmu TOP Q. A kazde tankovani pridavam VIF aditiv letni, dve vicka. Viz obrazek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janek250 Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Pěkná moc pěkná! Snad z té moji jednou vyroste taky taková kráska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Diky, casem budes mit hezci nez ja, uvidis... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Srpen 16, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 16, 2009 Dnes jsem na Lovosicke dalnici (skoro zadny provoz) udelal s cernouskem muj "rychlostni rekord". :) Nejvetsi maximalni rychlosti na tachometru byla 205km/h... :) Jeste by urcite jel rychleji, ale nemel jsem odvahu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2009 Koupil jsem novou lestenku na cernou metalizu od SONAXu na doporuceni romaria. V Baumarktu ji meli za 449Kc, to je docela hodne, ale jiny obchod jsem po ruce nemel... :) Hned jsem ji vyzkousel na predni naraznik a musim rict ze nadhera, lesk jak blesk! Krasne je ted videt perlet v metalize. :) Byl jsem zvedavy jak dopadne 20cm rejha v narazniku.., po osetreni SONAXem se trochu ztratila. Z metru neni videt, jen kdyz se na ni z blizka zamerim, tak je jeste videt vlasova carka... To bude chtit asi pozdeji rozlestit u profiku... SONAX Polish & Wax COLOR NanoPro Barevná leštěnka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 Sejvi koukám jak to máš pěkně vymakany ,to zapisuješ každou investici do auta nebo jen tankování :o. Protože pokud bych já měl zapisovat každou korunu co jsem do Jarušky dal :o tak už mě vezou k Chochlouškovi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 Snazim se zapisovat vse co jsem na "cernouska" koupil, aby jsem mel prehled... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 sejvi....JO JO ADMINISTRATIVA MUSÍ BÝT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 Tak to by mě mých investic asi jeblo, :P někdy je lepší nepočítat. ;) :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 Sejvi: no vidíš to! Řikal jsem Ti že budeš spokojený...ale nedělej to moc často-stači jednou za tři,čtyří měsice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 Kluci fakt je ta leštěnka tak super a jde to i na auto které nemá metlu.Potřebuji něco čím bych rozleštil škrábance už jsem z to špatný a na celolak nejsou penízky ,prozatím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Srpen 23, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 Tak to by mě mých investic asi jeblo, někdy je lepší nepočítat. ;) :o :o MIRO TAK VE TVÉM PŘÍPADĚ BY TO FAKT TEN CHOCHOLOUŠEK JISTIL :P :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 23, 2009 Ja mam zatim vyzkouseny tyto lestenky: Turtle Wax COLOR MAGIC PLUS CERNA cena cca 290Kc Vysoce kvalitní barevný vosk. Balení navíc obsahuje korekční tužku ChipStick, která překryje i hluboké škrábance a navíc dodá laku auta intenzivní lesk a dlouhotrvající ochranu. SONAX Polish & Wax COLOR NanoPro Barevná leštěnka CERNA cena cca 390Kc Barevná leštěnka SONAX v 6 barevných odstínech. Čistí, leští a konzervuje najednou, zakryje i drobné škrábance na laku. Osvěžuje barevný vzhled laku a přináší vysoký lesk s dlouhodobým účinkem. Je vyrobena na vodou ředitelné bázi, bez rozpouštědel, obsahuje přírodní vosk, a proto nepoškozuje původní lak. Turtle Wax COLOR MAGIC PLUS neni spatny, ale SONAX Polish & Wax COLOR NanoPro Barevná leště se mi zda lepsi... SONAX vydrzi vice umyti, tedy vydrzi na aute dele. Perfektne zakryje male skrabance, vetsi rejhy slusne zamaskuje, ale porad jsou pri dukladnem kouknuti videt. Proto mi byl doporucen pripravek Odstraňovač škrábanců SAFE CUT od Turtle Wax. Mel by si poradit s vetsimi skrabanci na ktere lestenka je kratka. Zaroven by mel byt o dost lepsi nez TEMPO na nove laky... Pristi tyden mi prijde, tak ho hned vyzkousim... :P Neznalku nemam vyzkouseny lestenky SONAX, TURTLE WAX na aute bez metalizi, tak ti neporadim... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.