Guest chipmann Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 tak máš navi Ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Tak já znám sebe zazvoní tramvaj a jsem v lese.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 až tak jo teda styd se Aťo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Stydim hoši..naposled mě kámoš navigoval pro registračky na Strahov byl jsem pod stadiónem..né to je až ta další odbočka a já vyjel 5 kiláků za Prahou..když jsem to otočil tak mi říká drž se v pravo tady už to znám..a to byl jediný pruh do podzemních garáží..cesta jak víno ale prdel jak kráva.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 jo nějakou nnavigaci mám v HTC :D nejakou od googlu :D budu asi jako Atík :D vyjedu někde za Prahou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 No sice nadávám na tu moji N8 ale navi v pohodě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 já tu navigaci zkoušel jednou a v pohodě :) jinak všude jezdím bez navi :) ale do Prahy jedině s navi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Chipe nejel jsi okolo půl osmé do Ústé okolo Tesca ?:) Už jsme 4 hezký :) ...5... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Kde najdu centrální ridici jednotku centrálu ?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 je to v prdeli kuciiii v tu stredu mi to nevyjde pac budu v Brne sere me to ale doufam ze zase brzo neco podnikneme. kazdopadne pristi vikend mam volny a budu v CV... ...tak jsem pro kazdou spatnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 (upraveno) to si děláš pr. . . Chjo No co se dá dělát No . . Sveeds ta jednotka je za kastlíkem v palubce před spolujezcem pokud budeš mít nějaký problém zavolej ju. Zdeeenal jasný počítáme s tebou :) Upraveno Duben 7, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 se na to zitra juknu :) me pripada jak kdyz je odpojenej konektor na ty paty vrata 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 hele to bude nějaká blbost se domluvíme a mužů se na to pořádně podívat minulé to byla rychlovka:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Tož to nám bude chybět ten týpek co má tak veselý přízvuk..no nic přeci jen je o hlavu větší.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 tedka me to nejak netrapi :) spis az tam budou nový vrata :) tak se chci jenom podívat :) stejnak nemám zitra co delat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 bohuzel ne dojedu az ve CT. ale jak rikam kdyz tak neco rychleho pres vikend klido bych se stavil Chipe jestli budes mit cas a vyuzil tvych sluzeb ha ha Ato spis by rekl tezsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 (upraveno) Jj pravda s tím pánem z moravy je vážně prdel a to jsem ho viděl minulé po prvé :) jasný není problém trošku tu tvoji 4Kolovou krásku opichame :) hele Aťo ještě jednou omluva ale ta altea nepočkala to byl zase kšeft Upraveno Duben 7, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 V pohodě pane nic se neděje přece..:D spis by rekl tezsi :lol: O chlup.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 pánové a dámy takže příští týden teda ve středu v 17hod ? já zda si to mám napsat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 hi hi ste cumeli co panove kdyz se dorila cerna kraska s Tckem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Tak to je jasná..ale super týpek se hodí i k Účkům.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 nooo sice krapet zamrdana a s papucema jak stara babka zato ted uz to je lepsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 7, 2012 Sdílet Odesláno Duben 7, 2012 Jj středa 17.hod pánové platí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 dnes nám tu krasne sněží No nedá se nic dělát musím jít makat Aťo když tak se stáv budu v garáži dělát na jednom toledu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Swed Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 si delas prdel ne se snehem u nas sviti slunicko (zatim teda) kua to se nemuzu dockat te zitrejsi cesty zpatky do CV.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Je to hnus to počasí :) přiznejte se kdo máte ještě zimáče :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Duben 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Já mám zimáky ještě na fabii. Žena ještě teď jezdí na akce na hory. Když koukám ven tak jsem rád, že jsem fábii ještě nepřezul. ;) Na oktávce už mám nějaký ten týden letní... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 Tak to všichni budeme mít už letáky :) dneska nevyjíždět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 včera do liberce a na sněhu :) a to jsem měl letní gumy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Duben 8, 2012 Sdílet Odesláno Duben 8, 2012 to musela být zábava :) hlavně opatrně na své mazliky :) at jsou plechy v pořádku :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.