Swed Odesláno Září 10, 2012 Sdílet Odesláno Září 10, 2012 Kuciiiii ziju!!! :-D:-D:-D Bylo toho ted jeste vic fest ale vynasnazim se. No to vite my s TECKEM :-D. Pridam se kdykoli ale nejdiv kolem pate... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 Tak dnes dorazily ledky nad rz zítra snad dorazí do zrcátek ..to radši necháme na mistrovi..B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 Ty vole, na tom nic neni, já si je taky vyměnil sám. Ty by sis taky sám ani nenalil vodu do otřikovačů :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 (upraveno) Ty vole já nevím jak na ty zrcátka :-D Upraveno Září 11, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 No mas pravdu, taky sem laboroval, ale povedlo se. Musi se opatrne nebo taky lze pouzit vetsi kladivo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 (upraveno) Ty krávo jsi mě tak namotivoval že jsem to zkoušel a ono to vyšlo..:D Tak už jen posondovat jaké mám sehnat do horní lampičky..za případné podněty předem děkujem..;) Upraveno Září 11, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 No vidis, nakonec to s tema rukama nebude tak spatny :-). Lampicky nevim, ty nemam. Ale ve stalych nabidkach Suprfatty je ma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 romane - jak ty motokáry????????????????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 (upraveno) tak takhle vypadá kabeláž z LZ dveří (pak se člověk diví proč to nechodí) a takhle vypadá záslepka na EGR ventil, kterou mi udělal mladej Upraveno Září 11, 2012 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 11, 2012 Sdílet Odesláno Září 11, 2012 Pěkná záslepka na ERG :) taky budu pak jednu potřebovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 Tak nakonec proběhla výměna veškerých žárovek za led včetně interiéru takže hlásím další úkol splněn..;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 Ty máš v interieru všude led ? takže stropní lampičky,popelník,kufr,schránka a dveře jo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 (upraveno) Tohle byla první věc po koupi auta výměna všech žárovek za led teda Martine docela ti to trvalo .... Upraveno Září 12, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 (upraveno) Ty máš v interieru všude led ? takže stropní lampičky,popelník,kufr,schránka a dveře jo ? Jo vlastně mimo popelníku a schránky to ještě posonduji dělal jsem věci dostupné Áťovi...jinak dveře,lampička a kufr zaledkován taky..;) Upraveno Září 12, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 Tak napiš všechny patice a ceny ;-) určitě hodně lidí to tu uvítá ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 (upraveno) Zajeď do Globu a uvidíš vše kolem 50-100kč ( cena za pár ) podle počtu modulů..výsledek luxusní..;) Jediná rz objednána na OB Autodíly..jinak vše Globus cena za vyšla jako dvě internetové ledky.. Dveře : 2x sulfitky Lampičky : T10 2x plus sulfitka Kufr : 2x T10 Rz : 2x sulfitky Schránka : sulfitka Takže popelník plus schránka chybí..hned mrknu co tam patří..ale hlavně jak se tam dostanu..:D Něco zkusím dnes nafotit i když můj foťák toho večer moc neslibuje..:) Upraveno Září 12, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 Ty voe Ato, ty si carodej, to je asi za jiny penize, zni to dobre. Vzhledem k tomu, ze je hnusny pocasi a neda se moc delat kolem baraku, zitra se asi do Globu pojedu podivat. Kupoval si to v oddeleni elektro v Baumarktu u Globusu? A na ty patice cos napsal se muzu spolehnout? Tak jsou oznaceny ty zarovky v obchode? Nechce se mi je nejdriv vyndavat. A krom zarovek na osvetleni rz tyhle vsechny z interieru, cos napsal, nechazej chybu praskle zarovky na palubce,kdyz nemaji odpory? Nebo odpory maji? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 Ale pozor obyč ledky když dáš do dveří tak prosvicují neustále !!! prostě tomu chybí odpor a hlavně to asi nejsou SMD že ,ale obyč led diody aty svítí hůř 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 jj Chipe máš pravdu pravdu teďka jsem na to koukal a jsou to obyč ledky :) sem se divil že je to tak levný :) na netu co sem koukal co výjde asi na litra tak jsou to ty smd diody :) až budu moct říit tak se schválně podívám do globusu jak to vypadá :) ale si to objednám tam jak jsi mi to říkal :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 (upraveno) No to nějak neřešim..ale budiž jak svítí mi stačí za tu cenu super..jen musím pořešit zítra nad rz mi to problikává a dveře jsi myslel jak prosvicují... Upraveno Září 12, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 (upraveno) To já to řeším když už tak ať to vypadá a hlavně ty obyč ledky ti dlouho nevydrží začnou postupně blikat ... Vadí jim to kolísavé napětí ve voze mám v kufru obyč a jedna už bliká jako stroboskop teď jsem tam dal SMD a je to velký rozdíl v tom svícení !!! ve dveřích mám ještě obyč ,ale svítivost nic moc prostě ty SMD jsou úplně o ničem jiném tady si myslím platí dvojnásob heslo " nejsem tak bohatej abych si kupoval levné věci " Když je tma tak je vidět jak diody jemně prosvicují jinak dnes jsem dal více modulů do parkovaček místo stávajících 4 -9 modulů a je to velký rozdíl krásně svítí barva 6000K takže stejně jako xeny super Upraveno Září 12, 2012 uživatelem chipmann 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 A jo asi máš pravdu já se nehádám ale obědnávat opět dva kousky za 500 už nehodlám..jinak musím zítra poladit asi pacičky v rz páč ty mi právě nějak problikávají.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 No já měl dvě i s odporama za 480 i s poštou a když si uvědomím že to je na hooodně dlouho tak investice není tak hrozná jak ti blikají v spz ?? i s odporama jo ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 jChlapi a jakej je rozdil mezi tema normalnima LED a tema SMD bo jak se jmenujou, ze jsou o tolik drazsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 No já měl dvě i s odporama za 480 i s poštou a když si uvědomím že to je na hooodně dlouho tak investice není tak hrozná jak ti blikají v spz ?? i s odporama jo ??? Přesně tak s OB Autodíly přímo..zkusím zítra přitáhnout ty packy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 SMD mají o dost větší svítivost jsou to takové kostičky které svítí úplně celé na rozdíl od obič diody kde svítí jen špička a spíš do bodu SMD mají větší rozptil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 (upraveno) Jinak většina led jsou také kostičky..jen T10 v lampičce nejsou..ve dveřích jsou také s odporama ale za 200,-..;):D Upraveno Září 12, 2012 uživatelem Ataner 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 na fotkách to nevypadá špatně :)) Snad ti ty ledky dlouho vydržej ;-) já za ledky do RZ a do zrcátek dával 800,- a vůbec toho nelituju ;-) určitě objetuju trošku peněz a objednám si ledky ale ty smdéčka :)) ona se dá i obyč ledka sehnat s vysokou svítivostí :)) ale ty smd maj výhodu že jsou menší .... takže mám jasno :D místo ledky obyč za 400 objednám komplet tak přez litr :D hold si udělám jeden dva přesčasy a mám to zpět :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 Tak nad rz mám tyto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Září 12, 2012 Sdílet Odesláno Září 12, 2012 já tam ám ten smsd modul a mám tam 6 diod :D a svítí to pekelně dobře :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.