Přejít na obsah

CvencA

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7 779
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele CvencA

  1. Třeba jo, nevím. Jen říkám z vlastní zkušenosti o tom dosavadním, co je v tom inzerátu.
  2. To MB AMG GT vypadá lépe, než je v reálu uživatelský a "sjízdný".
  3. Jasný, kočár to přece je a dost slušnej.👍
  4. No ono je to o zvyku, když najíždíš k obrubníku a vytáčí se ti o zadní kolo. Já to měl na náklaďáku a dalo se zvyknout. Ale ono i těch pohých 4,5° je na komfortu zatáčení znát.
  5. Jestli to je furt jako dříve, tak MB má řetěz a daný interval od výrobce není dán. Obecně všichni jezdí, dokud to nechrastí.
  6. MB baterii nemá přístupnou. Jsou tam vyvedený na kastli takový pevný kolíky + a - na připojení nabíječky. Já používám ten "kolík", co je k tomu od výrobce (teď si nevybavuju, jak to přesně vypadá). To samé i na plus.
  7. Romane, to je elektrický? Že to má takovou velkou, jakoby plnou masku?
  8. No jó, to je jasný. Tady je to oproti vám tam, středověk.
  9. A není to tak, že auto ví, že je vedro, tam počítá s tím, že budeš chtít použít klimu?
  10. A jo, trochu si vzpomínám, jak si to psal. Ty to auto taky nesetris co? Ale to chce, auto má sloužit majiteli, ne naopak.
  11. 😮Tvl. co to je za vybydlenej pelech 😮, proč?
  12. Co tím myslíš "nekompletnost"?
  13. Tvl to je tak strašně krásný a nádherný auto, ta barva, tvary a vůbec všechno.....👍👍👍
  14. Vždyť je to a pár kilaků.
  15. Jo tak, jakože auto jede méně než určitou rychlostí, takže si myslí, že budeš třeba parkovat, jsou tedy aktivní čidla a protože něco v okolí je, otevírá se schovaná (z důvodu čistoty) kamera pro 360° pohled?
  16. Ale v tom videu se odklápí znak/odkrývá kamera až když se rozjede. To je divný ne? Ale u nás ve městě jsem jel za GLC kupé a tam se odklapel znak vždy při zastavení u přechodu, na křižovatce atd. Prostě při každém zastavení?
  17. Co to má za smysl, jak na začátku odjíždění od baráku, se mu pootevře ten znak na pátých dveřích. Už jsem to zaregistroval na vlastní oči u nes ve městě na pár GLC kupé. Co je to za funkci?
  18. Maximálně budeš muset dávat pozor na páté vrata při otevírání kufru no. Zas to není na furt ne?
  19. Radas má pravdu bych řekl. Rakev je moc vepředu a vzduch obtékající rakev tluče do konce střechy a toho křidýlka nad pátým oknem. Ideální by bylo, aby lícovala zadní spodní hrana rakve s hranou konce střechy. Při tvaru rakve vzadu by to možná vyšlo otevřít páté dveře. Jestli ne, tak při otevřených pátých dveřích posunout rakev co nejvíc dozadu, klidně jen na centimetr od pátých dveří, aby nedošlo pro otevření k poškození.
  20. To tě ale nevypekl Mergl, to si se vypekl sám 😀😀😀
  21. Ale když ty vlasy skoro nemáš, tak nemůže vzniknout závislost 😃
×
×
  • Vytvořit...