Blacky Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 mnoo zatim vim neco kolem 18 lidicek. Takze 2-3 lidicky v pohoe. Zase ve 12.00 tam. Jen doufam, ze vyjde pocasi. Resp. my do toho dem za kazdyho. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Blacky: A byl by problem kdyby jsme prijeli v cca 7-10 lidech? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 2, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Ty vado. Mno to uz je trosku porce. Hele vydrzis do stredy? Overim presne pocty. V zasade stim problem neni. Ale zase aby to nebyla jen silena prestrelka. Mame radsi taktickou bitvu. Aa tak sme overil, ze je volny cely hriste. Takze klidne dorazte. Mista je dost. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Listopad 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2009 Blacky: Koukam na kalendar na www.paintballalligator.cz, ty mas rezervovanou i sobotu 7.11.09? Muzu se tedy rozhodnout zda prijet s klukama v SO ci NE? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 neee mam rezervovanou jen nedeli. Odpoledni termin, ale obe hriste. Soboty ma nekdo jinej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Takze neni taky problem ze misto 4 lidi vemu tak 6-7? Kdyz se bude hrat na cely hriste? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Octavian: To urcite nebude problem, vem jich co nejvic at je na koho strilet... Stejne to vzdy dopadne tak, ze z nahlasenych cca 25 lidi nas ve skutecnosti dorazi o nekolik mene... Jen doufam, ze vyjde pocasi a nebude PRSET! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 JJ zamluvil sem cely hriste, takze vymyslime, nejakou poradnou mazanici. Mnoo pocasi. Uvidime. Ale jak sem rikal za deste a blata, je to nejlepsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 ... Ale zase aby to nebyla jen silena prestrelka. Mame radsi taktickou bitvu... Toho bych se nebal. I kdyby nas bylo 35, tak to je porad akorad. Pred mesicem jsem byl na akci v Chebu a tam nas bylo kolem 150! To uz byl poradny masakr a taktika tam tez byla... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 vy jste magoři.. no ale lepší než kdyby ty lidi chodili řádit na stadiony.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Octavian: To urcite nebude problem, vem jich co nejvic at je na koho strilet... Stejne to vzdy dopadne tak, ze z nahlasenych cca 25 lidi nas ve skutecnosti dorazi o nekolik mene... Jen doufam, ze vyjde pocasi a nebude PRSET! No a poradate neco ctaseji, my by jsme se pridali je nas kolem 7-8, polovina s vybevnim polovina bez, to vis zaciname 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Listopad 3, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 Octavian: Pokracovani v tomto vlakne, at to tady zbytecne "nezaserem"... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 to Lubo24: Tak jak pokračuje tvoje oprava? Já si dneska v OKIMu vyzvednul podložku pod světlo. Teď jen vymyslet, kdy se do toho pustim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 a hlavně to pořádně udělej, ať to dobře vypadá :) tak přemejšlím jestli koupit ještě zimáky, sice mám ale nejsou nic moc a u značky zimní výbava bych neprošel tak jsem z toho zmatenej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Listopad 3, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2009 a hlavně to pořádně udělej, ať to dobře vypadá :) tak přemejšlím jestli koupit ještě zimáky, sice mám ale nejsou nic moc a u značky zimní výbava bych neprošel tak jsem z toho zmatenej To víš, že to dobře udělám! Akorát nárazník doladim až na jaře. A zimaky určitě pochystej, jde přeci o bezpečnost! Starší určitě někomu udáš... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Listopad 4, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2009 to už bych asi nikomu nenabízel, je to opravdu na dojetí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Listopad 5, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Blacky: Jestli bude podobne pocasi jako DNES (bez deste), tak prijedeme na paintball toho 8.11. v 15 lidech! (4-5 nalozenych aut) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Rovnou vyskacete a vsechny postrilite :lool: my udelame s johanikem konecne motorizovany hlidky na ctyrkolkach a blacky na skutru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 mnoo ja v to doufam. BTW: skutra mit jeste nebudu, takze pesek, ale pokud vezmete nekdo 4kolu, tak vezmu par kartonu jako kryt aa muzem je zapojit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 Ahojky kluci., No oprava pokračuje tak, že se dnes na to byl zase podívat ten chlápek z té pojištovny jestli je hnutý tažný..., Auto bylo v UT v PHA pro nárazník, já ho od PO neviděl :lool: :lool: , tak uvidíme, no čekám na penízky až budou abych je mohl tlačit, páč chci už jezdit Martine, já ěl taky zimáky jen tak na dojetí, musel jsem kupovat nové..., jistota je jistota 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Listopad 5, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2009 asi je koupím, někdo je nabízí za 1350,- ks což je dobrá cena ale je to v práglu a tam se mi nechce :lool: jo dnes jsem mluvil a jendou a asi ze mě noc radost neměl :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Listopad 6, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2009 Tak se nám náš minisrázek v neděli blíží zatím to vypadá na 30% pravděpodpsnot srážek, takže to asi přesunem do ostavskyho kraje kde je 0% pravděpodobnost ;) Coz o to na ctyrkolce neni problem dojet pro me ani pro johanika, ale z me cervene barvy na ni by asi zbyla zluta, nebo zelena nakonec :lool: aty ja rad nemam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 Tak to vypada ze zejtra cely den prset NEBUDE ;) Pocasi nebude nic moc, ale hlavne ze bude bez deste. Nakonec jedeme z Chomutovska 3 auty, bude nas cca 12 lidi. Blacky kolik nas tedy celkem priblizne bude...? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 jsem dneska byl na hristi ze tam mela bejzt akce a nejaky loupaci se neodhlasili, takze sjem si to stradoval zase domu, no aspon jsem si to vyzkousel ;) Jinak ja mam kdyztak i zelenou plastenku :P Jinak za me muzu rict ze nas bude kolem 7 cca asi jeste podle pocasi, mozna nekdo odpadne, ale tvrde jadro zustava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 http://profil.lide.cz/Cerny1992/fotogalerie/?album=1#galerie Zdra kluci. tenhle klučina nabízí svojí Paintballovou pistoli... Odkaz je na jeho Profil, má ji tam vystavenou.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Listopad 7, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2009 asi je koupím, někdo je nabízí za 1350,- ks což je dobrá cena ale je to v práglu :( a tam se mi nechce ;) jo dnes jsem mluvil a jendou a asi ze mě noc radost neměl :P Jak to??? Co jsi mu provedl chudákovi???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 cauky ani ne za 2 hodky se tam sejdem. vidi mto tak na 30lidicek, takze se na miste dohodnem jak budem hrat. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Jak to??? Co jsi mu provedl chudákovi???? byl na lakování kapoty a jak spolu kecáme tak jsem tu kapotu zkouknul a těch nedostatků no hrůza a tak musí jenda na reklamaci, asi jsem mu zkazil náladu ;) ne vzal to sportovně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Tak paintball za nama. Dostali sme pekne na prdel. Ostrostrelci z Chomutova ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Tak ale musime se pochvalit jedna hra byla dobra a skoro jsme je vystrileli ( resp jim dosla munice nebo vzduch) ;) Nejak to vazlo kor tu posledni hru jsem uz byl nejak pripokakanej se do neceho poustet Ale musim pochvalit zbran, na cca 2000 co jsem s ni uz vystrilel tak zatim zadna praskla kulicka, takze spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.