sejvi Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Kluciii DOBRA hra. Je znat, ze chodime skoro kazdy vikend hrat paintball, neco malo uz jsme meli nacvicene a zazite Skoda jen, ze jste nekteri meli podprumerne zbrane (hold lepsi jse si tam pujcit nemohli). Blacky budes nekam davat fotky, nejake mas, ze...? Diky za organizaci hry, skoda ze nas nebylo jeste o neco vice. Octavian dobrou zbran mas, mela pri hre moc pekny zvuk (hned jsem te poznal), hezky jsi poustel davky... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 NO jo v prvnich trech hrach dobry sice vystrileno hafo lulicek ale aspon 3 zasahy, to neslo,hral jsem s tim poprvy a vy jste s tema vasema uz szity. Musim poresit vyvod na zada, jestli to pujde, pze naty zbrani je to trosku na pikacu. Pockejte my natrenujem a prijedem k Vam tam se pujcujou lepsi zbrane snad ne? (mr1) Aby jsme meli aspon nejakou sanci, takhle jsem ji dvakrat dostal z dalky ani nevim jak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Cauves, mnoo z fotek bohuzel neni nic. Nejak se mi posrala karta ve fotaku a nemam nic. Vecna skoda. Ucho me od toho posledniho zasahu pali jeste ted. ;) JJ vyhoda v presnosti zbrani byla hodne znat. Priste si asi koupim aspon dlouhou hlaven, kterou si nasroubuju na toho spidera. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Listopad 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Blacky to je skoda, ze nejsou fotky... Octavian: Ja jsem taky uvazoval, ze si dam flasku na zada. Vetsina lidi od nas ji na zadech ma. Ale zatim si ji necham na zbrani (i kdyz je o dost tezsi nez CO2). Jinak doporucuji tuto vestu, je opravdu perfektni a cele telo i ramena jsou dobre chranena, dnes jsem ji mel na nic - dostal jsem jen jeden zasah a to do holene... ;) Chránič těla BT BulletProof, olivový 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JendaDC Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 Ahoj kluci,je to tak,lakovna mi neudělala práci kvalitně,tak musím reklamovat.Nemám ale ted čas,protože denně auto potřebuju v provozu.Tak uvidím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Listopad 8, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2009 ja chranic mam ze ctyrkolky, takze tohle je vpohode, a je fakt ze je ejdno jeslti mas spydera nebo cokoliv jinyho jde jen o to jestli nizkotlak, jakou hlaven apod, pze tam jde hlavne o tu ustovou rychlost a ta se na vsech zbranich nastavuje, a je otazkou jak to maj standardne nastaveny, jinak jeslti mas snipera nebo ne tak je to dle me fakt jedno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tholis Odesláno Listopad 9, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2009 Ahoj kluci už jsem se s několika z vás viděl a rád bych vám nabídl práci jednoho svého kamaráda přez elektro. Má originální vypichováky, kabeláž, svorky, šváby apod. Pracuje kvalitně, žádnej bastl vše jak se má. Bydlí v Teplicích a já za něj ručím. Dělá od starších aut až po nové, má i slušné reference. Teď nabízí instalaci Tempomatů do Škoda Octavia, Fabia VW, Alhambra, New Betle, Passat, G IV a mraky dalších. Na AUDI A3, A6, TT.. Spolehlivost, záruka a nízká cena je samozřejmostí. Info prosím přeze mne nebo na tel. čísle: 722 063 476 a dejte vědět že máte echo ode mne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Blacky : Jak ti svitej xenony a jak jsi s nima spokojenej v Roomu premyslim ze bych si je tam taky fouknul , pze za posledni 2 mesice dalsi praskla zarovka neni nic levnyho kor NIGHT BREAKRY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 Mnoo mam ty levny " shitky" (1790Kč) od Johanika. 8000k montaz v pohode, svitej paradne a diky cocce to neni takovej masakr, jako kdyz je nekdo nacpe do parabol. Jednou z niceho nic na dalnici, jedna zhasla. Po vypnuti svetel a zase zapnuti sviti a od te doby se to nestalo. A pak je tam jedna dronost, ze u jedne neni stabilni vyboj, resp, kdyz se na to clovek zameri, tak chvilkama jakoby se to svetlo cukalo. Johanik rikal, at prijedu, ze mi ji vymeni, ale ono to nema na viditelnost vliv a me se nechce je z toho vyndavat. Takze v pohode. Jen se snazim myslet na to, abych snima zbytecne neblikal, takze kdyz jedu nekde prez den,jen kratkou trasu, tak je nezapinam a jedu na diodovy parkovacky, ktery sou skoro jako to denni sviceni. Asi je to kravina ale proste pro muj pocit. Mam je uz vic nez rok a dobry. Jako zpravnej vychcenek mozna pred koncem zaruky vyreklamuju tu " cukaci", ale jinak dobry. Jo a dodelal sem falesny krytky ostrikovacu svetel, abych na prvni pohled nedrazdil policajty. Za tu dobu me staveli asi 3x a nescetnekrat sem kontrolu mijel a nikdy nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Listopad 12, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2009 No a svitej teda lip jak obyc zarovky treba ty nightbreakry? Takja roomem nikam daleko njezedim jen obcas, jezdim hlavne po usti ale jestli investovat 1500 a nebo porad kupovat zarovky mi prijde na stejno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 No jasne ze svitej lip. Jsou to xenony. :D ale muzem se nekde sejit a porovnat to. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 Jj to by bylo super, apson by jsi mi i ukazal jak se to nainstalovava. Zase nebydlis tak daleko ode me abych se jeden podvecer nestavil a na parkovisti to zkouknem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 13, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2009 nadhod termit. Víkend sem fuc. V nedeli vecir by to šlo, nebo pondeli k veceru. Treba u hypernovy nekde vzadu na parkovisti. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Listopad 14, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2009 Jasny no problemo, ja akorat envim jak se v nedeli vratim, bud jedu na ctyrkolky nebo do prahy na paintball do katakomb ;) ale jeste sem napisu predem jak to vypada. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Listopad 15, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2009 Tak ja bych to videl na zitra Blacky, jestli muezs rekni si hodinu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Listopad 16, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2009 ahojky, tak co je u vás nového? co nějaký čajíček? :D do DC by jste mohli dorazit, no néééééééééééééééé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 JJ můžem něco spáchat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Listopad 17, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2009 I já bych se dostavil! Chce to ale trošku předem vědět kdy, páč času je teď málo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 18, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 18, 2009 zitra odletam do Zenevy, takze muzu az od pristiho tydne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 kluci diskuzi jsem nečetl... ale plánujete nějaký sraz u toho Švejka jako každý rok nebo no??? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vrbínos Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 chceš nám tam udělat rezervaci jako posledně ........ ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 21, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2009 Milane... nechápu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vrbínos Odesláno Listopad 22, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2009 všichni co tam byli pochopí ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 No pánové, teda tady ta diskuze poslední dobou frčí jak slimák před infarktem. Co je to s váma???? :) :) Hola hola. Je tu někdo???? Kdy bude sraz??? A kde to bude??? V DC, V TP, V UL????? no tak kluci proberte se himl hergot krucinál allah akbar ;) :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 mno ja zatim nemam plan na vikend, tak to sobota obed nekde v Decine? Kde maj super hotovky a neni tam moc nakourino? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 To beru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 23, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2009 v sobotu stěhuju Petru z Prahy do Ústí... takže já určo ne ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Ty brdo vy si vybirate datumy, Co treba spis nejakej vecir u Svejka v DC? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 ja sem spis pro obed. Vecir je tma, takze nemuzem ocumovat u aut. Nadhazujte. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 (upraveno) 4Blacky: blázníš, v sobotu a ještě k tomu oběd, copak ty nejíš doma se ženou? já tedy obědvám s rodinou, takže s toho nic nebude tedy aspoň za mou osobu. Jinak bych byl pro sejít se 7.12. v po aby mohl i Jenda v DC buť u Tesca a nebo nad DC u bývalého Švejka. Upraveno Listopad 24, 2009 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.