Blacky Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 S rodinou obedvate porad. Pro jednou by se to nezblaznilo ne? Podpantoflaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Martine ale přeci nikdo neříká abys tam šel sám, vezmi svou ženu s sebou ne???? :P :D Mě je to jedno kluci, ale mohli bysme zas něco udělat po dlouhý době... Ale toho 7.12 by to taky šlo, nejksem proti ničemu ale mohli bysme se už taky někde smrsknout hi hi hi ;) A mohla by přijet aj moje tajná láska Vorlajz :-)))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 4 lubo:no právě ten se pořád vymlouvá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 S rodinou obedvate porad. Pro jednou by se to nezblaznilo ne? Podpantoflaci. hele hele nvm kdo musel odjed z TP brzo a nejít s kamarády na kolu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 Možná by nebylo marný udlat si taky Vánoční besídku, prostě se rozloučit stímhle rokem.... A všichni..... :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 hele hele nvm kdo musel odjed z TP brzo a nejít s kamarády na kolu :) psst nekric tak, at to manzelka neslysi., :) Mnoo tak tedy dobra a co nedele k veciru? jak ste na tom? Ten Svejk v DC je OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Listopad 24, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2009 ta neděle by mohla být 6.12. co vy na to :) ale pozor Švejk je u Tesca ale nad Ludvíkovicema už to Švejk není a tam jste se scházeli, tak kde?????????, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 25, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2009 Mno ja ted myslel toho u TESCA. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Klido u Tesca tam by mohlo byt i dost svetla na cumendu aut :D ne ze by jsem si je uz neznali Ale Blacky nas urcite prekvapi novým Yeti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Si nedelej prdel. Uz mi stoji pred barakem. Resp. Mam tu jednoho kolegu ze skodofky, co stim prijel. Chroro, asi ho poslu zpet rumikem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 6.12. u Švejka u Tesca? v kolik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 asi je koupím, někdo je nabízí za 1350,- ks což je dobrá cena ale je to v práglu :lool: a tam se mi nechce :) jo dnes jsem mluvil a jendou a asi ze mě noc radost neměl ;) Já se z Tebe asi po***u, :P to nemáš žádného kamaráda, který by Ti pro ně zajel do tý Prahy, nebo nejlépe kdo tam dělá a nehodil by Ti to sem. No já nevim, když nevíš a neznáš Tvoje chyba... Ale Ty už ty gumy stejně asi máš, viď? BTW: nazdar všici, jak se máte? Tak jsem to pročetl a Lubo kecá, schválně to tomu na kruháči zakápnul. Nollie ten zas při vjíždění mezi kolmo stojící vozidla to nevypočítal a ťuknul si to a teď to na někoho svádí no a Jendovi jsme říkali ať po laku nechodí do myčky a co myslíte, že udělal..... ;) :smich: Ne vážně smůla, aby jste v tý smůle nebyly sami, tak mě zas čokl rozbil zadní pravou lampu, když skočil do auta pako jedno... Mar.cz ví... Joo a i ty fotky s paintballem.... jsem se lekl, že vypukla 3. světová.. dobrý Majte sa krásně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 tak nahoďte nějaký time, co kolem 4, to by snad šlo ne jo a vemte svoje drahý polovičky :) , jo jen by bylo dobrý dát vědět kolik nás bude abych tam skočil a zamluvil místa ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Já se z Tebe asi po***u, :P to nemáš žádného kamaráda, který by Ti pro ně zajel do tý Prahy, nebo nejlépe kdo tam dělá a nehodil by Ti to sem. No já nevim, když nevíš a neznáš Tvoje chyba... :) Ale Ty už ty gumy stejně asi máš, viď? BTW: nazdar všici, jak se máte? Tak jsem to pročetl a Lubo kecá, schválně to tomu na kruháči zakápnul. Nollie ten zas při vjíždění mezi kolmo stojící vozidla to nevypočítal a ťuknul si to a teď to na někoho svádí no a Jendovi jsme říkali ať po laku nechodí do myčky a co myslíte, že udělal..... ;) ;) Ne vážně smůla, aby jste v tý smůle nebyly sami, tak mě zas čokl rozbil zadní pravou lampu, když skočil do auta pako jedno... Mar.cz ví... Joo a i ty fotky s paintballem.... jsem se lekl, že vypukla 3. světová.. dobrý Majte sa krásně Lukyno, krásný komentáře hi hi hi :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 vemte svoje drahý polovičky :) , No jo ale který... U mě to je poslední dobou tak nějak rozházený... krom toho že asi budu tatínek tak nebvím kterou slečnu bych pobral sebou.... ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Lukyno, krásný komentáře hi hi hi ;) To víš, nějak se bavit musim... jen Mar.cz to nepochopil, píše hned pod moji odpověď, ale aby se vyjadřil k těm gumám, jestli je má, nebo jestli je chce koupit, a že bych mu je vyzvednul, to nééé, on radši řeší chlastání a výměnu manželek... :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 26, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2009 Lubo ty cune. Ktery žábě si našťekal do boudy? :) ;) BTW: mnoo ok nedele na tu 16:00 by to šlo. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 To by šlo...Kluci, kdo mi bude dělat drahou polovičku? Máte někdo kontakt na Vrbiče, aby se o tom taky dozvěděl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavian Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 On to vi on to tady tajne netajne cte :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Jestli máte něco v plánu: ten Švejk 6.12. v neděli, tak já jsem tu neděli v práci a přijedu až v pondělí.. takže Mar.cz nemáš-li ještě ty gumy, tak se ozvi, objednej je a já bych je (budou-li skladem) v pondělí vyzvednul, to bys to tady, ale musel číst... :) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 6.12. na 90% nemůžu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 (upraveno) 4lukyno: neboj já to čtu, ale nechtěl jsem tě otravovat a tak jsem si je objednal tady vDC u kámoše dík 4nollie: já počítal, že mi přivezeš to zbožíčko pro monču a ty nic to je tedy bordel :D Upraveno Listopad 27, 2009 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Ale Martínku Ty moje zlatíčko, vždyť Ty mě nikdy neotravuješ...... a i na kofolu k Tobe domu mě pozveš...... ale jen nechápu, proč mě tam zveš, když je Monča doma..... :D ;) :D A ukážeš mi ty gumy??????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Ale Martínku Ty moje zlatíčko, vždyť Ty mě nikdy neotravuješ...... a i na kofolu k Tobe domu mě pozveš...... ale jen nechápu, proč mě tam zveš, když je Monča doma..... :D ;) :D A ukážeš mi ty gumy??????? Zítra jde monča večer pryč tak půjdem také??????????????????, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 Leda že, by jsi mě doprovodil do práce, když jdu příští nedeli do práce, tak musim jít jistojistě předcházející sobotu, do práce, nééé... ;) a takhle furt do kola, vždyť víš....., takže zítra nemohu.... Tak příště.... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Listopad 27, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2009 dobrá tak jindy ale koukej si pouštět icq :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 4nollie: já počítal, že mi přivezeš to zbožíčko pro monču a ty nic to je tedy bordel :D No trefil ses přesně do dne, kdy nebudu moct... Rodinnej vejlet do Berouna... Ovšem jak sem psal, není vše ještě jistý... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 chjo už seto zae rozpadá. Mno jeste zitra kolem obeda sem juknu, pokud nás nebude víc, tak to holt posunem na jindy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Listopad 28, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2009 no tak to jedině posunout na 13 aby se mohli všichni uvolnit :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Listopad 29, 2009 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2009 hhm tak dnes nic. Ovecky piste kdy muzete, at to nejak poladime. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.