romariooo Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Vyhral myslim Sejvi., resp mel nejvic bodu. Pak Asi Vorlik a ja. :)) Tak Sejvimu to šlo od začátku :) Docela se divím jelikož byl unavenej z badmintonu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 :) jsem nejrychlejsi vrhac kouli!!! :rofl: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 jj bylo to fajn, jen někteří tedy zkamali na celé čáře :) no nedá se nic dělat, tak zase příště :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Pánové, všem se vám omlouvám, ale fakt to nešlo stihnout... Dorazil jsem domů až teprve teď úáč se nešlo dostat ze Slaného... Mrzí mě to vopravdu moc... doufám, že jste si to užlili.... :) :) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leontýnka(sestra Alžbětky) Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Bylo to super ,já byl poslední :) ale zučastníl jsem se ,v restauračce pěkna hudba co víc si přat Tady je par fotek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Chlapi sešlo se vás dost :) to my v Praze někdy i 2 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Velmi povedeny sraz, skoda ze neprijeli ti co prislibyli. Zato prekvapili kluci romariooo a Miles, kteri prijeli az z Hradce a Prahy... :) Oficialne jsme se seznamili s Leontýnkou a jeho pocetnou rodinou, ktera sama zabrala celou jednu drahu a nepustili nikoho ke hre... :( Joo, proste vsichni co dnes byli na Usteckem srazu, tak nezklamali a je opravdu videt, ze lidi na tomto foru se umi bavit a ze jsme docela dobra parta. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leontýnka(sestra Alžbětky) Odesláno Únor 7, 2010 Sdílet Odesláno Únor 7, 2010 Sejvi:taky nás to stálo nové kalhoty pro talismánka + útrata 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 bylo to prima... :) akorát, když se hraje bowling, tak se míň povídá... :) příště bychom mohli dát soutěž s poweballem, to by mi mohlo jít líp jak bowling :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Blacky Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 jak tak koukam na fotky, tak sama octavie. OI,OII,OII scout,OIIFL a ja sam samotinkej s R. tyjoo husty., :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Octavia Club, co bys taky čekal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Taiko Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Jsem rád, že jsem se s vámi setkal. Jen je mi líto, že jsem muset odejít tak brzy. Tak příště... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Únor 9, 2010 Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 (upraveno) tak už jste koukali na foru na letošní sraz, bude opět na Rozkoši na začátku září ;) tak to sledujte ať si můžete v rachotě zajistit volno Upraveno Únor 9, 2010 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Únor 11, 2010 Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 tak co je chcípáčci :) nějak to tu zamrzlo, copak copak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leontýnka(sestra Alžbětky) Odesláno Únor 11, 2010 Sdílet Odesláno Únor 11, 2010 co bys chtěl je unor ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 NJN, únor... Zima ještě chvilku bude... :-)ú)))))) hi hi hi hi No těším se na Rozkoš.... hi hi hi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Jo Rozkos bude urcite jako minule SUPER... Na zacatku leta planujeme s Leontynkou v Chomutove udelat MEGA VELKY SRAZ Usteckeho kraje... Prijezd v patek, odjezd v nedeli... :) Doufam, ze se nas tam sejde co nejvice... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Wauuuu na celej víkend???? a kde se bude, jak se bude a tak..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Vse zaridi RADEK (Leontynka) nechte se prekvapit. A stejne je to jeste HODNE daleko. Videl by jsem to nekdy na konec CERVNA (to uz by mohlo byt teplo a dobre pocasi, treba na grilovani venku)... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 Vse zaridi RADEK (Leontynka) nechte se prekvapit. A stejne je to jeste HODNE daleko. Videl by jsem to nekdy na konec CERVNA (to uz by mohlo byt teplo a dobre pocasi, treba na grilovani venku)... Tak když mi zajistíte ubytování tak přijedu rád i s rodinkou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leontýnka(sestra Alžbětky) Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Jasny spát bude kde když si vezmete stany chatku mám jen jednu ,jo ale vic jak 150 aut se ni na dvorek nevejde tak v klidu at nemusíte stat i na silnici 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leontýnka(sestra Alžbětky) Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Tak kdo má zajem ?udělejte si tady nějakej termín ,pro rychle zajemce bude chata 4 pokoje čtyřlůžkové takže prvních 16 spí v chatě zbytek stany. Hospoda je 100 metru od chaty .Do konce dubna bych potřeboval vědět počet zajemcu a to 100% abych nezamluvil tu chatu a nebylo nás potom 5 .Cena chatky na noc je 100kč .O auta bude taky postarano parkovacího místa je dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 leontýnko to stojí chata jen 100 kč na noc? celá? bo jak je to? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leontýnka(sestra Alžbětky) Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 osoba 1.noc 100kč, komunistí už padly stany zadarmo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 no tak to jo, mě se to zdálo nějaký čudný, to víš musíš ty info podávat přesně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 jo zapoměl jsem se zeptat jestli je to i polovičkami ne bez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leontýnka(sestra Alžbětky) Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 jo zapoměl jsem se zeptat jestli je to i polovičkami ne bez To záleží na každém jedinci co nebo koho si vezme sebou .Nekladou se tu podmínky jestli s babama nebo bez bab to je všech svobodná volba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 Ja by jsem to nechal na kazdem, zda si vezme svou druhou polovicku. Ale spis bych videl vzit manzelky/pritelkyne na hlavni celorepublikovy sraz do Rozkose a na tuto akci jet bez nich. Jde mi o to, aby se tam nenudili, kdyz by se jich tam moc neseslo... :P V Rozkosi bude zenskejch urcite hodne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 15, 2010 Sdílet Odesláno Únor 15, 2010 osoba 1.noc 100kč, komunistí už padly :o stany zadarmo :P :o :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.