Lubo24 Odesláno Únor 16, 2010 Sdílet Odesláno Únor 16, 2010 No tak toto zní super.... akorát konec toho června no uvidíme... jezdim vodu a mám tam dovču.... co to udělat jak jsou tady ti svatí... Kyril a sněhoděj a potom ten druhej svátek..... Jen návrh... Ale rád se přizpůsobím..... ;) :P :D :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Únor 17, 2010 Sdílet Odesláno Únor 17, 2010 Čauky Lidičky, sem tu novej ale s několika z vás už sme se viděli v Tp, zní to skvěle jen nevim jestli nebudu na vodě s Lubem. Ale nějak to spácham. :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leontýnka(sestra Alžbětky) Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 Termín ještě není pevný,proto se to tu píše už ted aby se vidělo kdo kdy muže a a termín se udá ten ktery bybe vyhovovat většině aby nas bylo co nejvíc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 kluci prosím vás,může mi někdo z vás poslat přes SZ tel.číslo na LukynaDC??prosím,prosím,smutně koukám,je to důležitý,děkuju moc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Únor 18, 2010 Sdílet Odesláno Únor 18, 2010 moc moc děkuji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 tak jak konec června? dejte nějaký termín ať si můžou kluci naplánovat to ostatní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Takze by jsem to videl na konec KVĚTNA, tedy 28.-30.5.2010 (do 31.5.10 jsou jeste velmi prijemne/smesne ceny za ubytovani). A s nejvetsi pravdepodobnosti sraz udelame v autokempu Hradec - at je sraz na urovni... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 (upraveno) to je sice hezký ale chaty jsou od 3 dnů a já myslel, že to máte už s leontýnkou domluvený tak jsem z toho mimo ;) jo pokud to bude sólo tak to můžu spát v autě abych nestavěl stan a ty chaty ......... Upraveno Únor 20, 2010 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Únor 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Ubytovani do 3dnu se plati 10% navic z ceny... Predpokladam ze si chatky zamluvime na 2dny - PA a SO. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Leontýnka(sestra Alžbětky) Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 mar.cz: po dohodě se sejvim jsme dospěli k tomu že ten Hradec bude lepší jak na parkování tak na stravu a prostor je to tam opravdu lepší už jsme tam se sejvim byli měly jsme tam sraz chomutovska a opravdu super ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 No klucí ale to neznamená že se jindy nic neudělá.... Já teda ještě oktuli nemám, ale až bude, no tak to bude super.... Jinak sem koukal, že je tu mezi námy novej člen.... Prchy.... Taky už má pořádný auto..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Prchy Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 No jo no, sem tu a stim autem je to tak jak psal Lubo. Konečně sem se dočkal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 čest práci a rukám pokoj soudruzi.. nezapomeňte že bude zase mejdlo u Romaria :-p neúčast omlouvá jen krádež vozidla a bodová tíseň.. lol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 čest práci a rukám pokoj soudruzi.. nezapomeňte že bude zase mejdlo u Romaria :-p neúčast omlouvá jen krádež vozidla a bodová tíseň.. lol Ale to je nějaká soukr akce ne........ :) :P :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Ale to je nějaká soukr akce ne........ :P kdyby jsi byl na akci kterou jsi organizoval tak by ti to romariooo řekl jak to je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 (upraveno) jo 7. odjíždím na lyže do alp, ;) tak si vemu notes abych s vámi byl ve spojení i tam Upraveno Únor 23, 2010 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Martine ani nevíš jak mě to sere!!!!!! Tím pádem to pro mě padá tohleto..... :-((((((( Takže do Alp jo????? Na pánskou jízdu jo...., Teda táto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Martine ani nevíš jak mě to sere!!!!!! Tím pádem to pro mě padá tohleto..... :-(((((((Takže do Alp jo????? Na pánskou jízdu jo...., Teda táto :P :P jj pánská jízda ;) ;) ale to že ti nevyšlo ul neznamená, že nemůžeš jet k romariooovi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 No když budu vědět bližší info.... tak učirtě rád jako ;) ;) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Tak dnes jsem viděl autíčko po lakování.... půlka auta nalakovaná.... ale vypadá fešně... :-D Jinak Martine, zmizel nápis Feliciaclub :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Nekecej, tys to sundal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 No když budu vědět bližší info.... tak učirtě rád jako :D :) u Romana to bylo loni v létě, super mega akce.. slavili jsme tam troje narozeniny, hrál se fotbálek, žralo, chlastalo, o půlnoci ohňostroj, no úžasná kalba od pátku až do neděle.. roman sice emigroval do města ale prý to snad nebude problém, páč loni jsme si báječně porozuměli s místním sousedem, kterého jsem zahltili masem a pivem.. letos to bude myslím ještě lepší neb máme už zkušenosti.. ale ještě je čas, viděl bych to na přesný termín někdy v dubnu.. :) a hlavně budu slavit 33tiny a to se musí řádně oslavit... pak už jen 66tiny a to už budeme jezdit na sraz s plínama a tabletama Corega tabs v kapse.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Tak jak to píšeš tak to bude super... Tak to se určitě rád zúčastním... nollie: No j to nesundal ale sundali mi to v lakovně každopádně už to tm není :-D :) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nollie Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 nollie: No j to nesundal ale sundali mi to v lakovně každopádně už to tm není :-D :) :D No ještě že to sundali oni, ty bys to tam nechal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 4 lubo24: to máš štěstí že jsi to sundal :) (nebo spíš že ti ho sundali) jinak bych ti ho šeškrábal sám :D :D 4 superfatty: ty už jsi starej dědek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Ne nenechal..... já bych i to sundal, páč ste mi stím vyhrožovali už před tím... :) :D :D Takže by to šlo dolu určitě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 tak to máš za sebou, jo co ten nárazník? budeš ho chtít, :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 No mám komplet novej levej bok..., a i novej nárazník ale mám ten z faceliftu-....Takže už jen čumáček... a na ten mám nachystaný RSovej nárazník.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 No mám komplet novej levej bok..., a i novej nárazník ale mám ten z faceliftu-....Takže už jen čumáček... a na ten mám nachystaný RSovej nárazník.... vidíš vidíš a pak že nic nebudeš předělávat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 no jo, tak je to moje šmudlinka viď,, tak musím no.... Je to plostě moje láska... a jako každá jiná si zaslouží trochu lásky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.