LukynoDC Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 No to víš..., já už byl na 6h v rachotě... ses mohl stavit a přijet do krásňáku.... :) :) :) :D tak to já byl už v 6:00 v práci taky, ale v Práglu.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 já se taky přidávám. Z DC je to do UL kúsok takže termín a místo. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 já teď jedu na týden na slovensko, takže potom kdykoliv 0 Citovat Odkaz ke komentáři
betka Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Tak kdy jedem?????????????? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červen 28, 2009 Sdílet Odesláno Červen 28, 2009 nevím ale na to kafčo na tý pumpě kdykoliv.... hlavně já jedu příští tejden Sázavu, teď jsem se vrátil z Ohře... Takže to nechám na vás.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 čauky tak to tady začíná být nějaký mrtvý. :) tak co je s tím srazem, nebo někde jen kofein? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 :) já se taky přidávám. Z DC je to do UL kúsok takže termín a místo. uděláme malej meeting v DC.. S Lukýnem, Kubrtem a Jirik.Dc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 uděláme malej meeting v DC.. S Lukýnem, Kubrtem a Jirik.Dc :) A mě nepozvete jo???? pche, si budu pamatovat..... Hoďte rozumnej termín.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Roberte, ty se zase kamarádíš s JiříkemDC??? hmm... nic proti, jen mě to překvapuje... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 konečně někoho poznám už jsem tam přes rok a nikoho jsem ještě neviděl nebo spíš neznám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 konečně někoho poznám už jsem tam přes rok a nikoho jsem ještě neviděl nebo spíš neznám :) Z teho si nic nedělej, já neznám nikoho..., ale rád poznám.... jsem tu krátce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 :) to je fajn protože rady a tipy jsou k nezaplacení, v pondělí jsem dělal rozvody, původně jsem myslel, že to nafotím a něco k tomu napíšu ale ruce jak prase a tak jsem foťák nevzal ani do ruky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 Tak jsme to nějak s taťkou fattym dohodli na úterý OSMÉHO v OSM hodin večer v Děčíně vedle Tesca na parkovišti u Mountfieldu, tak jak kdo budete moct tak doražte. pak vlítnem do Mountfieldu pro zbytek těch jejich noťasů.... :) 08.07.2009 v 20:00 hod. DC - Mezi Tescem a Schellkou parkoviště žel. Abraham - Mountfield - elekto Planeo... Zdar. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 tak to napravíme! :) to není problém... ty jsi teda z DC? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 tak to napravíme! ;) to není problém... ty jsi teda z DC? Bylo-li to na mne, tak ANO :) bylo-li to na MAr.cz tak ano :palec: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 1, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2009 tak to napravíme! :) to není problém... ty jsi teda z DC? a vážně to nechcete o tejden posunout???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 hosi jeden dotaz, co kdybchom zavreli temata usti a chomutov a nechali jen toto ustecky kraj?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 vittorio: Zdar, uznáš-li to za vhodné tak to spoj, když jsem zakladal tema Ustí, tak jsem myslel vše okolo, tj. Ust. kraj. Vždyť je to jedno,kdo hledá najde... snad to nebude vadit ostatním... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 vitto: Ne Chomutov urcite nezavirej! Kdyz budeme chtit se jen sejit Chomutovaci nekde na benzine, tak to prece nebudeme resit v celem USTECKEM KRAJI... Tez bych nezaviral ani Usti nad Labem. USTECKY KRAJ je vytvoren jen kvuli srazum opravdu celeho kraje, tedy Chomutova, Usti, Decina atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 vitto: Ne Chomutov urcite nezavirej! Kdyz budeme chtit se jen sejit Chomutovaci nekde na benzine, tak to prece nebudeme resit v celem USTECKEM KRAJI... Tez bych nezaviral ani Usti nad Labem. USTECKY KRAJ je vytvoren jen kvuli srazum opravdu celeho kraje, tedy Chomutova, Usti, Decina atd. Takhle nějak jsem to měl na jazyku, ale nedokázal jsem to vyplivnout, díky sejvi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 hosi jeden dotaz, co kdybchom zavreli temata usti a chomutov a nechali jen toto ustecky kraj?? Tak koukám, že jsi se již rozhodl bez více názorů, o nás bez nás... njn, ty jsi tady šéf... :D , je ale fakt, že lokální mini srazy se mohly řešit na teritoriálních tematech, no aby v tom pak nebyl zmatek, uvidime. Co se týče pomoci propagace OC můžu zasáhnout v DC letákama, klidně si je vyzvednu v Praze šmoulo.. funguje to tu necelý měsíc a už děláš škrty... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 to Lubo: ten osmičkový meeting vznikl nápadem pro Děčín, i když přijet může kdokoliv. Jinak srazy se vždy dělaly v UL. Páč většina lidí byla z UL.. Ale tomu je konec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Červenec 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Nakonec jsem byl pro aby vittorio sloucil vse na USTECKY KRAJ. Uvidime co ukaze cas, zda to tu bude prehledne... Je pravda ze sledovat tri vlakna (Chomutovsko, Usti nad labem a Ustecky kraj) by nebylo to prave orechove... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 Nakonec jsem byl pro aby vittorio sloucil vse na USTECKY KRAJ. Uvidime co ukaze cas, zda to tu bude prehledne... Je pravda ze sledovat tri vlakna (Chomutovsko, Usti nad labem a Ustecky kraj) by nebylo to prave orechove... V poho, ale já bych sledoval jen dvě, cha né v poho, třebas se pojedu podívat i do CV, za tím, kdo mi prodal USB KLL kabel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 malé srazy byly vždy v Ústí, páč z DC tam nikdo nejezdil... a větší srazy byly U Švejka na výpadovce z DC směr HUntířov.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 ;) tak v to úterý ve 20 s tím počítám :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Superfatty Odesláno Červenec 2, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2009 ne ve dvacet ale osmýho v osm večer, děláš nám v tom hockej.. lol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 :o dobrá tak osmýho v osuuuuum :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lubo24 Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 No mě to je ouplně jedno kdy se sejdete, páč jsem na Sázavě a zrovinka budu ležet vožralej jak Dán ve stanu a bude mi fajn, protože už nebudu řešit jestli mám k vám dopádlovat na plavidle nebo dojet autem... :D :lool: :lool: :lool: :lool: Takže si to užijte Kucí.... beze mě :o :o :o :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mar.cz Odesláno Červenec 3, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2009 (upraveno) No mě to je ouplně jedno kdy se sejdete, páč jsem na Sázavě a zrovinka budu ležet vožralej jak Dán ve stanu a bude mi fajn, protože už nebudu řešit jestli mám k vám dopádlovat na plavidle nebo dojet autem... :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: Takže si to užijte Kucí.... beze mě :o :o :o :o je to 3 týdny co jsem jel Sázavu, bylo to supr :D tak jsem z toho jelen vitto vše přesouvá a teď koukat kam=všude Upraveno Červenec 3, 2009 uživatelem mar.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.