kubrt Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 (edited) Už né....neříkej že jsem tě učil řídit...Občas když někdo potřebuje tak vypomůžu,je to hodně náročné časově. Edited July 7, 2009 by kubrt 0 Quote Link to comment
JendaDC Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Dobré ranko všem pánové,dnešní minimejdánek si užijte parádně,nicméně budu velmi rád,kdyby se mohl srazík udělat někdy v neděli nebo v pondělí,to mám oba dny volné,jinak vážně nemůžu.Těším se na setkání s vámi,s matadory OC!Tak přeji hezký den! 0 Quote Link to comment
JendaDC Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 ....ještě bych chtěl říct,vlastně napsat ,že budu velmi rád,pokud se se mnou podělíte o rady a tipy,jak postupně vyladit mou Octavenku a očíhnu vaše miláčky...zatím čuuuus! 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 jsem myslel, že se tu domlouvaj srazy a vy tu mezitím chatujete ... nic proti, ale na chat by jste si možná měli založit nějaké vlákno... nechápu proč Vitto zrušil ty vlákna co se týkaly srazů měst, tam se mohlo chatovat... a tady mohly bejt užitečný infos! 0 Quote Link to comment
sejvi Posted July 7, 2009 Author Share Posted July 7, 2009 Plne souhlasim s VORLAJZem, prosim v tomto vlaknu JEN VSE co se tyka srazu USTECKEHO KRAJE... 0 Quote Link to comment
mar.cz Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Dobré ranko všem pánové,dnešní minimejdánek si užijte parádně,nicméně budu velmi rád,kdyby se mohl srazík udělat někdy v neděli nebo v pondělí,to mám oba dny volné,jinak vážně nemůžu.Těším se na setkání s vámi,s matadory OC!Tak přeji hezký den! jendo jendo ty jsi ale vrták :) dnes ne až zítra :D 0 Quote Link to comment
JendaDC Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Však jo :) ,psal jsem dnes,ale myslel jsem zítra... :D ,tak se velice omlouvám! 0 Quote Link to comment
Superfatty Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 jo jo již zítra večéééér :-p 0 Quote Link to comment
JendaDC Posted July 7, 2009 Share Posted July 7, 2009 Chlapi,kdy asi tak plánujete další Děčínskou slezinu?Chtěl bych vás poznat co nejdřív,a mohli bychom pak jet společně na Rozkoš.Máte vůbec v plánu společný odjezd z DC? 0 Quote Link to comment
Superfatty Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 (edited) nic vám neřeknu, zase bych dostal vynadáno.. lol Edited July 8, 2009 by Superfatty 0 Quote Link to comment
Blacky Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 mnoo ovecky, ja dnes taky nedorazim. Musim do knihovny Skoro manzelka si chce poridit pruvodce po Ibize (jedem tam na dovcu) a tak to bufdu muset krapet studovat. Navic je hnusne. Tak priste. ;) 0 Quote Link to comment
sejvi Posted July 8, 2009 Author Share Posted July 8, 2009 Nezapomente na fotky z dnesniho srazu. Pak sem nejake nahodte... ;) 0 Quote Link to comment
VRBIC Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Ústecký pívo málem teklo proudem ..... 0 Quote Link to comment
Superfatty Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 (edited) milane tohle ale neni vůbec k věci, takže si to buď uprav na: "pravděpodobný možný účastník dnešního večerního srazu v Děčíně cestou na sraz, málem znehodnotil stovky litrů ústeckého piva" a nebo se nahlaš na REPORT ;) btw? se nestavíš na kus řeči na dnešním srazu v Děčíně? Připomínám že je v osm hodin v Dc u Mountfieldu.. Edited July 8, 2009 by Superfatty 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Milan se tam nestaví, protože ty pravý kamarády má tady v Ústí!!! ;) ne, vážně... myslím, že má odpolední! 0 Quote Link to comment
LukynoDC Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 (edited) Takže už se to blíží, naleštit vyluxovat napudrovat atd. Já přijedu špinavej.... Takže v osm. Jo a bude nějaký občo? A když ne, naproti je Tesco...(nonstop cha) BTW: tady budou srazy a kecy si laskavě nechte SEM ;) EDIT: Vorlajz, Ty přijedeš? Edited July 8, 2009 by LukynoDC 0 Quote Link to comment
JendaDC Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Strašně rád bych dorazil,pokud to dobře dopadne a uvolním se z práce,budu tam.Pomyšlení na to že to nedopadne je mi smutno. 0 Quote Link to comment
mar.cz Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Strašně rád bych dorazil,pokud to dobře dopadne a uvolním se z práce,budu tam.Pomyšlení na to že to nedopadne je mi smutno. když se chce tak jde všechno ;) 0 Quote Link to comment
JendaDC Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Pánové dorazímk taky!!!!Moooc se těším,až vás poznám. 0 Quote Link to comment
LukynoDC Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 Moooc se těším,až vás poznám. Jsi si jistý.... Kuwa OT.... ;) 0 Quote Link to comment
Superfatty Posted July 8, 2009 Share Posted July 8, 2009 přípravy na sraz vrcholí, voda teče proudem, leštěnky leštíííí.. ;) 0 Quote Link to comment
VRBIC Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Jsem tento týden v práci do nočních hodin, tak setkání s místními ksichtíky si musím nechat nějaký jiný termín ...... . A co se týče toho reportu, tak to pořešíme - čekaj tě neskutečný muka :) 0 Quote Link to comment
vittorio Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 hosi ve srazech se klidne kecat muze aby to nevypadalo ze nesmi, vzdycky se to k tomu prikloni, rozhodne lepsi nez mit tema srazy usteckyho kraje a pokec usteckyho kraje...pokec muze prece byt tady ke srazum a obecny pokec je hospoda kde to muzou videt dalsi co nesleduji zrovna ustecko :) zadny omezeni a la vorlajz nebude :) :) a mam te ty FSicko ;) 0 Quote Link to comment
Superfatty Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 děkuju ti náčelníku, že jsi se mě zastal.. :) 0 Quote Link to comment
mar.cz Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 je vidět že rada starších moudře rozhodla ;) 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 bez komentáře pane Laguno.... 0 Quote Link to comment
vittorio Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 nevim proc si nas*anej, jestli se ti neco nelii tak to rekni rovnou, ale vypadas pres pismenka ze ti nekdo rozkopal hracky :P 0 Quote Link to comment
Lubo24 Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 Tak vážení, jsem z5. Neutopil jsem se, ale vrátil jsem se s angínou.... Takže doufám že se teď nic konat nebude.... a estli ano tak to může bej jen třebas kafčo co, vorlajz ??? Nebo kdokoliv z UL..... Tamto co je dole po proudu (DC) může dorazit taky-- :P :P :P :P 0 Quote Link to comment
Recommended Posts