Přejít na obsah

Ústecký kraj

sejvi

Doporučené příspěvky

vorlajz tak si vem v praci volno. :P Tu tvou praci by jsem chtel tedy delat, skoro kazdy den do 20:00h v robote! Jestli nemas aspon 40.000Kc mesicne, tak te nechapu... :lol:

ale Sejvi... já dělám do pěti... ;) proto nemůžu v pět... jinak v úterý mám trénink benďasu od 18 h., ve středu od 20 h. a ve čtvrtek od 18 h. a o víkendech jezdím pá pá

Odkaz ke komentáři

Takze vsichni si napiste do kalendaru toto datum:

V pondělí 5.10.09 v 17:00 sraz v Teplicích u Olympie :lol:

olympia.jpg

Hlavni program bude zavod na motokarach. V pripade spatneho pocasi doporucuji BOWLING. Mistni Teplicaci snad vse zaridi. ;)

Zatim ucast prislibili:

;) Sejvi

:P mar.cz

:D vorlajz

:lol: Blacky

:lol: tholis

:( Octavian

^_^ JendaDC

Odkaz ke komentáři

No kucí, já tam taky nemůžu chybět, někdo přeci musí bejt poslední.... :D :lol::lol: :(

Takže pošlušně hláším, jedu taky..... Sejvi, tobě dám alespoň ty fota z Rozkoše., jestli mohu poprosit abys je tam dal na web. Mě to nejde páč jesm vokurka obecná... ^_^ ;) :lol:

Takže jedůůůůůůůůůůůůů :lol: ;) :P

Odkaz ke komentáři

V pondělí 5.10.09 v 17:00 sraz v Teplicích u Olympie :)

olympia.jpg

Hlavni program bude zavod na motokarach. V pripade spatneho pocasi doporucuji BOWLING. Mistni Teplicaci snad vse zaridi. ;)

Zatim ucast prislibili:

;) Sejvi

^_^ mar.cz

^_^ vorlajz

^_^ Blacky

^_^ tholis

^_^ Octavian

^_^ JendaDC ???

^_^ Lubo24

^_^ nollie

Odkaz ke komentáři
Chlapi,vím že to je se mnou problém,ale nemohli bychom uskutečnit ty motokáry toto pondělí 28.9.?Stalo přesně to,co se stává v manželství...alespon teda mě...a to,že nám manželka naplánovala ten další víkend u švagra.Tudíž problém.

Čauky. Ty nám dáváš, schválně jsme to posunuli aby měl každý čas si to naplánovat. Toho 28. je svátek a je prodloužený víkend a tak bude dost lidí pryč tak to by asi neklaplo ;) tak přesuň švagra :)

Odkaz ke komentáři

No to je mi jasný Martine, že uděláš všechno proto abys vyhrál.... hi hi hi ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

Stejně budu poslední, tak vo co de???? :) ;)

JendoDC, přesuň švagra, mar.cz má pravdu, přesouvalo se to kvůli vám který nemůžete jindy.., víííšššš tak nám dej numero na švagra, mu to vysvětlíme ^_^ ^_^ ;) :lol:

Nebo na manželku, vysvětlíme taky :P :P ^_^ ^_^

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...