Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Zdravím Vás Ták a jsme se seriovkou tady . Octavia 1.6 55kw najeto 230 000 km Na autě se měla dít spousta věcí ,ale uvidíme co finance čas a chut vzávěru přinesou . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Jero: vítej v clubu! Ty kluku jeden ušatej! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gespenst Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Jezdíš po Ostravě? Mám pocit že sem tě tam zahlídla (dle SPZ asi jo:)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 ČAU JERO :D UŽ SEM TĚ DLOUHO NEVIDĚL NA ŽÁDNÉM SRAZU ;) NAPOSLEDY V KARVINÉ U LETNÍHO KINA. NĚKDY SE URVI A UDĚLEJ SI ČAS NA PARTYJU OCTAVIÁNŮ BEZ TVÝCH SUPER FOTEK TO NEMÁ TEN ŠMRNC :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Zdárek ;) Díky za přivítání :D) určitě se někdy musím ukázat na pokec.) ... a fotografu je přeci hodněě :) Gespenst - jj, bývám tam ted' často :D a nejčastěji mě můžeš asi vídat na dlažbě před Mekáčem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gespenst Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Zdárek ;) Díky za přivítání :D) určitě se někdy musím ukázat na pokec.) ... a fotografu je přeci hodněě :) Gespenst - jj, bývám tam ted' často :D a nejčastěji mě můžeš asi vídat na dlažbě před Mekáčem Před kterým? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Před kterým? Vedle náměstí ... tuším ulice 28. října ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 - pár pracantů a jedna daily"kára z minulosti . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 no čáááu chlapáku :D konečně tě tu taky vidím po dlouhé době ;) :D octa pěkná a takovou SPZku fakt nelze přehlídnout :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 no čáááu chlapáku :D konečně tě tu taky vidím po dlouhé době ;) :D octa pěkná a takovou SPZku fakt nelze přehlídnout ;) Ahoj :) děkuju ,ale ta spz ikdyž je hezká ,lehce zapamatovatelna:) Hlavně u kolegů dopraváků. (toto se ukrývalo v kufru ještě když bylo důežitější jak moc to duní než slyšet zvuk motoru a všeho kolem) Subwoofer Helix DEEP Blue ,který šel posléze do Háčka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Jedna ze srazových fotek , konktrétně Škoda sraz Karviná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Zdar chlape no pěkná vždyť to stačí měl jsem taky takovejvch plánů ,ale jak říkáš jsou jiné priority(bydlení, rodina atd) takže tě plně chápu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Zdar chlape no pěkná vždyť to stačí měl jsem taky takovejvch plánů ,ale jak říkáš jsou jiné priority(bydlení, rodina atd) takže tě plně chápu ;) Zdarec:) dekuju .) Jj ted už se držím při zemi. Přednější je jak říkaš rodina a bydlení ,auta zatím musí hlavě fungovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 vážně jsem uvažoval o výměně no a teď fakt nevím ;) mám tam dost věcí vyměněných a auto je bez problémů nechci nic uspěchat takže vše se uvidí aut je přeci dost a dost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 (upraveno) Ahoj Jero to je dost že jsi se objevil ;) Zajdi posedět do hospůdky Havířovský Express na pokec Upraveno Říjen 7, 2009 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Ahoj Jero to je dost že jsi se objevil :D Zajdi posedět do hospůdky Havířovský Express na pokec Zdravíčko ;) ... už tam letím .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luky Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 ahojky vitam tě ,pěkná octa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Moc krasana!!!!!!!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Děkuju moc potěšiliste mě :) ..... Tady ještě pár snímků staženýh z SH'- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 oc-low :) nějakej ten experiment :) ... jj,kdysi bylo dost času na hlouposti) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Přibyla trocha černých odstínů ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Přišlo na řadu lakování masky ... černá je černá Tak jak jsem toužil po "RS" blikačích ,, nakonec jsem je daroval . (na autě byl již v minulosti namontován sportovní podvozek kde existuje i jediná fotka) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Ahoj Jero a vitej tady .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Ahoj Jero a vitej tady .) ahoj,, Díky:) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 Ta zimní fotka je good pěkný snížení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 Zdravím reprezentanta AEE ! Octa vyzerá stále dobre :) ! Koľko máš nabehané. Si sa tu niekde zmienil o nejakej starej octe ? Mas foto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 Cestik panacku. Koukam ze uz jsi zaprakoval do te nasi "garaze" :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 Zdravím reprezentanta AEE ! Octa vyzerá stále dobre ! Koľko máš nabehané. Si sa tu niekde zmienil o nejakej starej octe :) ? Mas foto? čaučau :D Dekuju :) ...ted tam bude pomalicku nalitano 70tis km ... fotku stare nikde nemam ,ale dodam )) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jero Odesláno Říjen 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 Cestik panacku. Koukam ze uz jsi zaprakoval do te nasi "garaze" Uz bylo na case nekam zaparkovat a k vam to bylo nejlepsi .) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Říjen 10, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2009 70 tis? Tak to je pohoda . Tiež mi parkuje v garáži stará octavia r.v 1962( tá s radením pri volante), je v rozpracovanom stave , niet času zatiaľ to dokončiť :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.