j0ska Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Měl bych prosbu. Můžete prosím zkusit toto? Je potřeba nějakou písničku s větší dynamikou. Nastavit výšky a basy asi na 2 stupně od maxima (skoro úplně doprava), středy asi na polovinu. Pustit nějakou hudbu nejlépe z audio CD, ale asi stačí i MP3. Postupně zvýšit hlasitost zhruba na 1/2 nebo výš. V určitých chvílích vynechávají některé reproduktory nebo bude slyšet jakoby se zvuk přeléval z jedné strany na druhou. Když se nastaví výšky středy a basy na polovinu, tak se ty chyby projeví taky. Jenom při vyšší hlasitosti. Zkoušel jsem to už na několika různých navi a vždycky to samé. Dělá vám to taky na Columbusu 3T0 s 8 reproduktory? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukynoDC Odesláno Prosinec 16, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2009 Ahojda, řeknu Ti to až pojedu v pátek od Náchoda do Děčína.... :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 17, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2009 taky mi to dela.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sepulnation Odesláno Listopad 2, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2011 Ahoj, taky mi to dělá.... Vyřešil to někdo? Mám columbuse v předfl Scoutovi.... Měl bych prosbu. Můžete prosím zkusit toto? Je potřeba nějakou písničku s větší dynamikou. Nastavit výšky a basy asi na 2 stupně od maxima (skoro úplně doprava), středy asi na polovinu. Pustit nějakou hudbu nejlépe z audio CD, ale asi stačí i MP3. Postupně zvýšit hlasitost zhruba na 1/2 nebo výš. V určitých chvílích vynechávají některé reproduktory nebo bude slyšet jakoby se zvuk přeléval z jedné strany na druhou. Když se nastaví výšky středy a basy na polovinu, tak se ty chyby projeví taky. Jenom při vyšší hlasitosti. Zkoušel jsem to už na několika různých navi a vždycky to samé. Dělá vám to taky na Columbusu 3T0 s 8 reproduktory? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Mne to robi tiez, ale mam repro len v prednych dverach ma niekto radu cim to moze byt ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 No myslím si, že nestíhá zesilovač v Columbovi - dostává se do limitace. Řešení - Sound System. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 To ako columb bez SS bude naprd ? To si nemyslim nakolko vela aut ma columbus z vyroby a nema SS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 lumi myslim ze ja to mam v pohode, aspon som si problem nevsimol, ziadne ,,prelietavanie" zvuku... no najblizsie sa na to pozriem, nastavim tei vysky a basy skoro na max a skusim :) takze za mna by som zatial povedal ze columbus bez ss je v poriadku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
karel21 Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Já netvrdím, že Columbus bez SS je na nic, jen, že se zesilovač při vyšší hlasitosti a max. nastavených korekcí dostává do limitace a má výrazné zkreslení. Mám to taky tak a znám to i z domácího Hi-Fi, když jsem měl zesilovač Tesla a dělalo to při vyšší hlasitosti to samé. SS má externí zesilovač, který je jistě lepší, než v Columbovi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 To mas pravdu, no korekcie hlasitosti nemam na max, mam ich tak na 3/4. A robi to na volume od cca 3/4 :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.