jirka3 Odesláno Prosinec 6, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2012 To se dá zjistit centrálně? Třeba z karty vozu na dopravním inspektorátu posílají tam STKčka kopie protokolů? Já jsem z Prahy a auto ze Zlínského kraje na STK bylo vždy na jiném místě Uherské Hradiště a podobně dobrý ale nápad za zavolání nic nedám a uvidíme díky. Já si takhle auta ověřuju. Vždy si zajedu na "svou" STK a posle STK nebo VIN kodu mi to řeknou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kasicka Odesláno Prosinec 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2012 Díky za doporučení Garnymu jsem napsal snad si najde čas. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Koukam,tys uz mel Oktavku pred tim - tu co rozprodavas na dily ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Že by podobnej průběh? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kasicka Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Tu na díly jsem koupil kvůli pneu už měla motor k.o. byla ale až jako druhá to byl výhodný kup. TomasB taky jsi koupil nějakou bouračku se značkou výborný stav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Ne, nekoupil, protože si dobře prověřuju co kupuju. To bylo na tebe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Prosinec 10, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 10, 2012 No hele...investoval si do něj i tak spoustu času a peněz...takže bych si ji asi nechal a vychytal ty mouchy. V první řadě - vyser se na dohledávání Km. To je putna. Máš tam nový rozvody-takže víš v kolika jsou dělaný. Dáš novou spojku. Svařovaný rameno vyměň - to je o hubu s tím jezdit. A potom důkladně prohlídni ten předek na levý straně. Podběh dolů..zkontroluj jak je to poskládaný " vyklepaný" jak je to nastříkaný-ne vrchní barva, ale plastizol či jak se tomu nadává...zkontroluj geometrii, aby to bylo v pořádku. Podle mě klasika - ve Francii prodáno...rozstřeleno...pak dotaženo do ČR...tady decentně poopraveno a prodáno... Vrátit to asi nepůjde, to bude problém.... No jo, když všichni chtějí TDI 81kW f plný palbě, s najetejma max 150 000Km, po důchodci a to vše nejlíp za 70 000Kč. Tak proč zájemcům takové "pohádkové" auto nepřipravit žáno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.