Přejít na obsah

Škoda Octavia 81kw 2002 – Váš názor a zkušenosti

Doporučené příspěvky

To se dá zjistit centrálně? Třeba z karty vozu na dopravním inspektorátu posílají tam STKčka kopie protokolů?

Já jsem z Prahy a auto ze Zlínského kraje na STK bylo vždy na jiném místě Uherské Hradiště a podobně dobrý ale nápad za zavolání nic nedám a uvidíme díky.

Já si takhle auta ověřuju. Vždy si zajedu na "svou" STK a posle STK nebo VIN kodu mi to řeknou :palec:

Odkaz ke komentáři

No hele...investoval si do něj i tak spoustu času a peněz...takže bych si ji asi nechal a vychytal ty mouchy. V první řadě - vyser se na dohledávání Km. To je putna. Máš tam nový rozvody-takže víš v kolika jsou dělaný. Dáš novou spojku. Svařovaný rameno vyměň - to je o hubu s tím jezdit.

A potom důkladně prohlídni ten předek na levý straně. Podběh dolů..zkontroluj jak je to poskládaný " vyklepaný" jak je to nastříkaný-ne vrchní barva, ale plastizol či jak se tomu nadává...zkontroluj geometrii, aby to bylo v pořádku.

Podle mě klasika - ve Francii prodáno...rozstřeleno...pak dotaženo do ČR...tady decentně poopraveno a prodáno...

Vrátit to asi nepůjde, to bude problém....

No jo, když všichni chtějí TDI 81kW f plný palbě, s najetejma max 150 000Km, po důchodci a to vše nejlíp za 70 000Kč. Tak proč zájemcům takové "pohádkové" auto nepřipravit žáno...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...