reddy Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 mám tento zesík v autě: http://www.hificar.cz/zesilovac/index.php?...macaudio-z-4200 a dneska jak jedu, tak si říkám, že basy nic moc, tak se mrknu na zesík a tam svítí zeleně POWER a vedle červeně DIAGNOST. vůbec tomu nerozumím, tak se chci zeptat, co je špatně a na co se mám nachystat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Někde chyba. Zkontroluj připojení kabelů, hlavně kostry. Kdyby byla chyba na napájení tak se ti vůbec nerozsvítí... Když to nebud ev kabelech tak možná chyba někde uvnitř. Dyžtak bych ti dal kontakt na kluka co opravuje a umí. ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 Jinak je to peknej zesiik.. dost vykonej! Na cem ho mas zapojenej?? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 11, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2009 jukni na pojistku(y) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 Tomas: KDyby byla špatná pojistka tak by se neměl vubec rozsvítit ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reddy Odesláno Říjen 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 pojistky jsou OK, podle mě a co mě lidí říkají, tak asi odešel koncovej výstup, protože se mě zdá, že to hraje, ale strašně strašně potichu. už je venku a zítra se bude proměřovat. kdyby to byl ten koncák, vyplatí se oprava?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 14, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2009 reddy: Záleží co by odešlo. Dyžtak sundej dekl a vyfoť to pořádně. Třeba odešel jen nějakej kondík... Dám ti pak případně kontakt na kluka co opravuje velmi dobře a domluvil by jsi se jestli to má cenu nebo nemá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.