135vas Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Dobrý den, koupil jsem O II, r.v. 2006 a z mřížek vystupuje strašně málo vzduchu i při puštěném ventilátoru naplno, a od 4 supně až do plna vychází drnčivý zvuk od pravé strany za předním oknem jak je sání vzduchu do kabiny.Vyndal jsem kabinový filtr a vypadalo snad půl kyblíku bordelu, dal jsem nový ale vše při starém.Prostě i když má motor 90 tak jde horký vzduch ale fouká strašně málo a auto nevytopí. V autě je klimatronic, když přepínám tlačítka tak se mění k oknu k nohám sřed, to vše maká. Nemůže být někde něco ucpané? VAG nehlásí žádnou závadu. Děkuji za nápady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 vdech je pod stěračema na P straně, je tam hrubé sejtko, občas se zaseká jehličím a listy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
135vas Odesláno Prosinec 8, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 aha, a jak se k němu dostanu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 Esli se nepletu tak je to tato mřížka: Pod tímto: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Prosinec 8, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2012 to je přesně ono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
135vas Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 Tam je přez ten filltr ještě plasový dekl, jak se sundá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Prosinec 9, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 NO jasně, že je tam plastovej dekl, vždyˇjsem ti tam dával obrázek toho krytu, že je to pod ním Musíš oddělat stěrače, stáhni si na netu dílenskou příručku octavia II, nerad bych to sem kopíroval všechno, ... autorský právo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
135vas Odesláno Prosinec 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2012 děkuju uz to stahuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.