Guest dejwa Odesláno Prosinec 21, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2012 Zdarec kolegové nevíte někdo nebo mńemá s tím někdo zkušenosti vytahování lemů u předních a zadních blatnících chtěl bych si rozšířit lemy tak max o 1cm v předu i v zádu a nechce se mi kůli tomu koupovat tu mašinku na to neměl by jí někdo doma na půjčení nebo kdo by to uměl dělat i ručně pač mám přední nárazník nový a on je širší než seriový právě kdyby někdo věděl a nebo by znal někoho z pardubického kraje a okolí tak at píše na email pilny6@seznam.cz nebo at volá na mobil 608 801 062 děkuji předem! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Zdarec , no řeknu vtipnou historku :) Vytahovačku mám doma novou koupenou, ale ještě jsem jí nezkuil , páč se bojím že lak bude po piči :) Jsem z Havl.Brodu . Sežeň někoho kdo sní umí a můžem jí použít .... Zatím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 zdar,zabývá se vytahováním lemů někdo na Českobudějovicku nebo Jihlavsku?Jednalo by se jen o zadní lemy asi 10-15mm(myslím že by to mělo jít bez poškození laku)alespoň dříve se tím zabývalo mnoho firem dneska je to horší. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peter Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 Jedině mě kontaktoval AK-47 ale to je uherské hradiště :( Hledám také od Jihlavy po kolín :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Prosinec 26, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2012 no,zkusím po novém roce ČB Autodesign 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.