Přejít na obsah

Rušení rádia vyhříváním zadního okna

Petas.1

Doporučené příspěvky

Mám takový menší problém, když zapnu vyhřívání zadního okna , tak mi to začne rušit rádio, prostě začne v něm šumět .

Dělá mi to od začátku a v servise mi s tím nijak nepomohli ,prostě neochota nezájem, tak jsem se na to nakonec vysral, protože to vyhřívání moc často nepoužívám a s těma trotlama se mi nechtělo dál otravovat, protože se jen chtějí ze všeho vykroutit. Samozřejmě mi to ale teď v tomto období, kdy se to mlží vadí .

Myslel jsem , že by to mohla dělat anténa, vyměnil jsem ji za druhou,ale dělá to pořád . Neporadil by někdo ?

Odkaz ke komentáři

"ŠMARJÁÁÁ PANO" :blink: 370,- :wallbash: tak to je zadarmo :D :D a ještě dva , nedá se to sehnat trochu za lepší cenovku ? No a to dělá teda na všech ?? :blink: To je teda ale dost divné, proč to tam nedávají , vždyť to neni dávno lidové auto , ale spíš opačně , tak za ty prachy by to snad měli mít už z výroby doladěné?? , na druhé mojí jedničkové Octavii můžu vyhřívat jak ďas a rádio ani nesykne .

Jak se to přesně jmenuje a kam to patří ? Zarážející je teda ale že ten kokot z autorizovaného servisu to neví, kdybych hrál jeho hru , tak na tom stratím celou dovolenou, nepočítaje peníze a stejně by to neopravili.

Jezdil bych tam dvakrát do týdne , to sou fakt lidé na svém místě .

Odkaz ke komentáři

na tvé OI je totiž anténa jen ve střeše, kdyžto OII se Swingem a lepšíma rádiama má 2 FM tunery. Z toho jeden je právě z výhřevu zadního skla. Na tvém skle nebo vedení k němu je anomálie (kontakt, větší odpor, slabší vrstva topných pásků, rušení ze zbytku elektroniky) apod) Normálně to totiž funguje jak má. Koukám, že třeba na passata 3C a GVI to jde koupit kolem 320,- většina aut co má FM anténu to tam má, OII nikoliv.... jmenuje se to filtr odrušovací nebo u SII svazek el. instal. pro kondenzátor (opravuji na 420,-)

Odkaz ke komentáři

No, psal si že to tam musí být dvakrát. Kam to má teda dojít, na které místa. Nemohl bys mi to prosim tě moc, třeba nafotit, kam se to má přesně instalovat ?

A ještě teda, nemáš nějaký objednací kód těch odrušovacích členů, abych to podle toho mohl objednat, a fakt to bylo to, co by tam mělo dojít ?

Oni tady totiž jsou fakt dost natvrdlí, a s každou blbostí co jsem kdy potřeboval objednat, dělali takové problémy, že jsem to nakonec většinou musel schánět přes známé tady odsud.

Prostě neví nic a objednají to jen za podmínky, že si to opravdu vezmu, jinak ne. Bohužel ale neví, jestli je to právě to správné. Tak se jistí tím, že to chtějí zaplatit dopředu, prostě katastrofa.

Odkaz ke komentáři

:prcprc::palec: Auto je v zaruke tak bi som to reklamoval!!! a reklamoval!!! a reklamoval!!!!:lol:

Je tam original radio ??? Alebo dorabka.:P

Nee je tam originál to co tam bylo Swing. Všechno krom interiéru je originál. Auto je momentálně ještě do února v záruce. Já sem s tímto problémem to už zkoušel, ale ti dementi neví proč to šumí a tak se mi to začali snažit znechucovat, abych jim asi dal už pokoj. Kdybych ale věděl že by to ty odrušovače mohli vyřešit, mohl bych to ještě v lednu zkusit. NevIm ale jestli bych s tím uspěl když to teda prý Octavia normálně nemá. Jak bych měl argumentovat, abych bodoval?

dává se to mezi kontakty do výhřevu skla + a - proto dva kusy

čísla ti napíšu, až si zase zprovoznim etku

Jo tak díky snad to pomůže. Je škoda že to ruší, protože jinak to radio docela pěkně hraje. :)

Odkaz ke komentáři

ještě by mohl být vadný antenní zesilovač v 5. vratech, bohužel je totálně nepřístupný. Demontáž se provádí po vyříznutí skla.... asi bych je dokopal k tomu ho vyměnit a pak až řešit odfiltrování. Kdybych to řešil já, tak na zkoušku dám bokem druhý zasilovač, pak zkusím odrušovače... jenže tyto věci asi v autorizáku skladem nebudou...

Odkaz ke komentáři

No tak to jsem uplně radostí bez sebe , jestli by to bylo tím, a tohle by se muselo absolvovat :( vzhledem k vysoké úrovni, zručnosti a invenci zdejších "tovarišů" :wacko:

znamenalo by to, že moje autíčko bude doplněno o novou funkci , AQUAPARK . Protože nevěřím , že by se jim to povedlo to dát nazpátek tak jak to má být . Možná to zní blbě , ale bohužel, opravdu mám špičkové zkušenosti se službami našeho Autorizovaného servisu :palec:

Odkaz ke komentáři

zkus prostě jiný servis a na zákaznické lince si trošku pobreč. Sice díky tomuto přístupu mám zákazníky, ale také mě to mrzí... oni mají přístup úplně ke všemu jak co dělat, přípravky, podpora atd, tak ať se starají, když je ještě záruka. O jaký jde vlastně servis a kde?

Odkaz ke komentáři

Sice , nejsem žádný žalobníček , ale proč to tajit , Vlčnov a spadá to pod Araver Staré město .

Moji předešlou Octávii jsem měl právě od nich a byl jsem spokojený. Bohužel jsem si ale nedal dohromady to, že ta spokojenost :lol: byla díky tomu , že to auto nemělo jedinou chybičku, bylo prostě jedinečné , jak co se týče poruchovosti , tak spotřeby . Ani o ní rači nemluvím , protože tomu nikdo nevěří .Tak jsem si nevědomky vypěstoval k tomu servisu dobrý vztah, bohužel teď s novou Octávií jsem měl nějaký důvod je navštívit a ZRAZU :D SE UKÁZALO JAK TO VLASTNĚ ŠLAPE.

Po svátcíh zkusím jiný servis , který je ale už trochu víc z ruky . Nicméně, můžeš mi prosim tě pak hodit ty objenací kódy , těch odrušovačů ?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Tak dnes jsem se opět bavil se servisním technikem ze značkového servisu. A opět jsem nic nevyřešil.Chlápek mne neustále přesvědčoval, že tam nemá co rušit.Že tam je je jedna antena a tak neví jaký by se v těch 5 dveřích měl měnit zesilovač.

A že žádné odrušovače ze Superba se tam nedají dát, že Superb to má uplně jinak uděkané.Že Sup má 2 anteny v zadních oknech a Octavks jen jednu, a že nikdy neslyšel, že by se to tam mohlo dát. Tak jsem měl sto chutí ho něčím praštit. 2.2. mě končí dvouletá záruka. Takže se mě ti ukurvenci zbavijů, aniž by si splnili své povinnosti.

Odkaz ke komentáři

No vždyť sem byl v jiném, ale všechny spadají pod Araver Uherské Hradiště. A jsou tam teda dvě ty antény? Je to vyhřívání zad.okna "anténa"? Nemohl bys mi to prosimtě třeba vyfotit, kam se ty odrušovače mají instalovat.Nakonec to to budu muset stejně řešit sám, protože mi tuto sobotu končí záruka.

Sice jsem to někdy na jaře v tom servisu hlásil, že to ruší, ale oni s tím nic nedělali. Jedině, jestli by se to nedalo uznat, když mi to nespravili i po uplynutí těch dvou let. Bohužel ale nemám moc optimizmu v to, že by to opravili, ....vzhledem k tomu, že technik neví, že tam je nějaký zesilovač v 5 dveřích. A ani to, že by se muselo to zadní okno vyřezávat."

Odkaz ke komentáři

urcite 2 anteny v okne nemas!Tak zajet a nebo napis primo do skodovky!Popis jim co mas za problem a ze v miste bydliste ti to nechteji opravit!Budou je kontaktovat a uvidis ze ti to nakonec opravi!Zkus to!Jednou jsem uz to udelal a ver ze i kdyz se v mem meste tomu branili tak jak je kontaktovala skodovka z MB jak hned se ke me chovali jinak!! ;-) Zkus to!

Odkaz ke komentáři

zesilovač je na spolujezdcově straně okna blíže k pantu, stačí si nalistovat dílenku a určo to najdou :D

Myslíš přední dveře u spolujezdce, píšeš na spolujezdcově straně? A který ten zesilovač, tam je pro antenu na střeše, nebo v tom výhřevu?

urcite 2 anteny v okne nemas!Tak zajet a nebo napis primo do skodovky!Popis jim co mas za problem a ze v miste bydliste ti to nechteji opravit!Budou je kontaktovat a uvidis ze ti to nakonec opravi!Zkus to!Jednou jsem uz to udelal a ver ze i kdyz se v mem meste tomu branili tak jak je kontaktovala skodovka z MB jak hned se ke me chovali jinak!! ;-) Zkus to!

Lukášu. .....já sem nemyslel, že by v tom okně měli být dvě antény.

Odkaz ke komentáři

Takže ten zesilovač je někde v tom úzkem prostoru kolem okna , jo ? A ty odrušovací komponenty se teda kde nasazujou , když bych si je koupil? Nemohl bys mi to fakt bliknout fotečku?

Jen tak mimochodem, kdybych chtěl napsat do té Škodovky kvůli tomu problému (sice nevím s jakým efektem by to bylo, když v sobotu mi končí záruka), ale za pokus nic. Nemáš na ně mail, na správné místo, když si od fochu ?

Odkaz ke komentáři

Jo , tak uvidím ještě , co mi/nebo spíš jestli mi vůbec odpoví z té Škodovky. Už jsem tam psal , tak jsem docela zvědavý jak s tím dopadnu. Měl jsem to udělat hned . Nevím jak může dělat někdo ve značkové servise technika , když neví , nic o tom (to jsou jeho vlastní slova) , že by tam byly dvě antény. Jak mu pak říct , když mě ani nepustí ke slovu, že by tam mohl být třeba vadný ten zesilova. Už vůbec pak nelze po něm chtít tam zkusit dát ty odrušovače , když to Octávia nemá.

Ale , hned se srát do toho , že bych neměl mít na masce tu zimní clonu, to jo.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...