SLAVEK5 Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 TADY DÁVÁM TAKÉ NĚCO Z MÉHO AUTA--auto je dovezeno z Francije ,mám ho zhruba 1.5 roku,jeho stav je puvodní,bez oprav,velká spokojenost,,výbava super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Pecka!Motor 2,0tdi? mas chip?Nejake upravy planujes?Interier mas cerny nebo bili? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SLAVEK5 Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Pecka!Motor 2,0tdi? mas chip?Nejake upravy planujes?Interier mas cerny nebo bili? ;-) Tady--bohuzel černou jsem tam nesehnal,tahle chce více péče a musím dávat pozor včem usedám--jinak ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Hagusy jsou stribrne ? Kolik mas nalitano ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SLAVEK5 Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Hagusy jsou stribrne ? Kolik mas nalitano ? Podívej, auto jsem bral osobně venku a mělo 132 najeto tam,servis,zda stočili nevím,ale ted mám 148 t. a vše ok.Tohle používám na delší cesty. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SLAVEK5 Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Tady jsem našel foto při dovozu auta,takto dovezeno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Ja bych byl stastny za tenhle interier!Ten je pecka!Co to je za rok?Zadni sedacky taky vyhrivane? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SLAVEK5 Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Ja bych byl stastny za tenhle interier!Ten je pecka!Co to je za rok?Zadni sedacky taky vyhrivane? ;-) JO a rok v. je konec roku 2007,sedáky zadní má samozřejmě s výhříváním--má plnou výbavu . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 jo vsim sem si! Takze aj columbus tam je nebo nexus? ;-) Nexus ze?Je tam aj sound system na tom mobilu mi to nejde tak videt ale peckova ty sedacky bych bral! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SLAVEK5 Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 jo vsim sem si! Takze aj columbus tam je nebo nexus? ;-) Nexus ze?Je tam aj sound system na tom mobilu mi to nejde tak videt ale peckova ty sedacky bych bral! ;-) Tady--Columbus nepotřebuji-takže výměnu neřeším. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Jasne je pekna!Vylepsovat nebo upravovat budes k obrazu svemu nebo si spokojeny? ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SLAVEK5 Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Jasne je pekna!Vylepsovat nebo upravovat budes k obrazu svemu nebo si spokojeny? ;-) co mi na tomto modelu auta vadí dosti je poměrně velká hlučnost od zadní nápravy-kol,chtěl jsem udělat odhlučnění v kufru,ale nemám čas,třeba to tu na foru nekdo dělá,nevím--tohle jediné chci u auta k jeho dokonalosti,motor je na combík ideál 103 kw ,dobře to táhne a spotřeba ujde,-tedy 1 -dničková octavia -ta jezdila opravdu za4.2 litru nafty-,měl jsem Laurina 81 kw. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 At pekne slouzi! ten interier je fakt paradni, ze ja vul ho tenkrat nekoupil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Slavku ahoj,to jsi Ty? Z okoli Olomouce nebo se pletu? Roman :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SLAVEK5 Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 Slavku ahoj,to jsi Ty? Z okoli Olomouce nebo se pletu? Roman :) ahoj pane--ano. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 krasna.... moc pekna barva.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 P.S. chlape, ty už ji nějakej pátek prodáváš, to nikdo nechce, nebo ji chtějí za mín?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SLAVEK5 Odesláno Prosinec 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 P.S. chlape, ty už ji nějakej pátek prodáváš, to nikdo nechce, nebo ji chtějí za mín?? ano chlape ,mám ji v inzerci,to máš uplnou pravdu.Ale zatím ji vlastním já.OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Prosinec 22, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2012 ten šíber mi tam chýba najviac ...interiér by som bral hneď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ballu Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 krasavice Slávo L&K jsou luxusní gratuluji a ať slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SLAVEK5 Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 Je tu takový, kdo mi udělá předělávku na RS nárazníky ,s komplet matrošem,lak pořeším sám,--předem dík.Olomoucko. krasavice Slávo L&K jsou luxusní gratuluji a ať slouží Jo díki,chtěl jsem Superba ale po pečlivém zvážení si auto ponechám a raději budu investovat do něj--první co chci udělat tak je - tolik předělávané --RS nárazníky--tímto se ptám zda je tu někdo kdo tohle zařídí,tedy udělá i s matrošem-lak pořeším sám--děkuji předem --Olomoucko, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 Pecka!Dobra volba! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SLAVEK5 Odesláno Prosinec 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 jo díki pane---- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 pěkný LKčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Prosinec 30, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2012 radši bych to předělal jen na face s paketem, LaK na RS je cip, to bych nedělal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 31, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2012 Ve facu se by mi to jeho auto libilo vic ale nechtel jsem to psat bo by zas par lidi rikalo ze je to chinsky hnus! :-D Ale kdyz me se ten chinskej hnus tak libí! :-D :-D lol 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SLAVEK5 Odesláno Prosinec 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2012 radši bych to předělal jen na face s paketem, LaK na RS je cip, to bych nedělal. Ok,máš pravdu něco to má do sebe---- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 31, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2012 Nech jak to je takhle je to pecka ! Ale pokud neodolas tak předělávaj já osobně bych investoval do novějšího třeba ten sup :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SLAVEK5 Odesláno Leden 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 ok ,a dík za názor--takže jediné co ted mohu udělat jít do Columbusu,tedy zda se podaří sehnat za rozumný peníz i s instalací.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 1, 2013 Sdílet Odesláno Leden 1, 2013 Jako, pokud bys chtěl předělávat do face, tak jen v rámci prostě LaK čili face s natáčecíma xenpnama a Sport paketem a třeba ty Cepeusy atd. aby kdybs to prodával třeba dál, to nebylo na 1. pohled bastl. To že si tam dáš RS nárazník je sice fajn na obyč oktavě, ale na Scout, jen scout face, to stejný na LaK face se sport paketem, a na RS prostě RS face. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.