Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Zase otázka, kdo by si dnes kupoval auto za 130 tisíc z 2003 roku nebo kolik.

Třeba Kubiik :P ...Ten byl vždycky na tyhle koncernový plečky lol.gif ...Jinak komerční článek je to určo, ale věřím, že auto v takovým stavu se klidně objevit může. Ostatně až my budeme prodávat máminu oktu, tak taky nikdo neuvěří, že to není stočený. Za bezmála 8 let tam je najeto něco kolem 30tis km.

Odkaz ke komentáři

Zdravíííííííííííííím, po mega moc dlouhé době :palec:

Jakmile budeme mít cestu kolem, beru karton prcprc.gif

Nemusíme ani kolem, mám už domluvený závozy :palec: a těším se na 2012 :pivo: i když zase exkurze tam k němu do sklepa, jak nabízel by nebyla špatná.. :beer:

aby to nebylo jak s tím narazekem na sup II fl, už ted se dá koupit na alegru :D

O co jde? :blink:

Neboj ta studená se ještě vrátí. :D

Jo pánové jen tak mimochodem 16.února děláme na přehradě za hotelem Santon zabíjačku, takže jelítka,jitrničky,ovárek,zabíjačková polévka a jiné specialitky, také něco k pití se najde,kdo máte chuť můžete se stavit mezi 8-15 hod. :)

ňami ňami, že by..? pojedem s Jirkem ze sklípku, tak se možná stavíme :palec:

Tak já jsem pořád říkal, že až budu jednou měnit tlumiče, tak tam hodím zavěšení ze Scouta biggrin.gif

Taky teď budem muset.. a Scout sem přemejšlel už před rokem aspoň.. podle mě to stojí za to :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Já ti nevím,

vždycky se najde někdo pro a proti. Někomu se líbí to či ono a tak proto je asi 50 značek aut a od každé asi 30 modelů. Je to jako s pečivem, někdo rohlíky a jiný zase chleba...

O3 jsem sice nejel ale viděl jednu bílou v Eleganci a pěkná. Kdo si ji bude chtít koupit tak si ji koupí.

Odkaz ke komentáři

Dal bych tomu čas, ten teprve ukáže. První reakce bývá nejvýraznější, ale zpravidla dlouho nevydrží. Čímž nechci ty reakce zpochybňovat, jen bych zatím pomyslnou hůl nelámal ;)

Navíc je otázka, jestli nám, coby majitelům O2, má nabízet nová generace něco zásadního a uchvátit nás. Pořád je to auto "stejné" třídy, za stejnou cenu (fakticky možná i levnější), ale přitom přináší několik novinek, jako třeba BiXena, spoustu asistentů atd, takže jestli někde ušetřili na plastu...nelíbí se mi to, ale šokován nejsem huh.gif

Odkaz ke komentáři

Tak tebe asi ne, ale upřímně - kolik lidí řeší třeba tu nápravu?? ...Já myslím, že nikdo ;) Navíc u těch základních motorů je to naprosto jedno, co tam bude, a RS dostane víceprvek, takže kdo chce "sportovní" auto, tak má možnost.

Ten asistent je cenově dost nastřelenej, ale myslím, že buď časem uvedou nějakej zvýhodněnej paket, nebo to bude aspoň ve skladovkách, takže by to nemuselo být zas tak nedostupný.

...Ale nechci O3 nějak obhajovat, ostatně moje příští auto okta na 100% nebude. A škodovka nejspíš taky ne.

Odkaz ke komentáři

No čítal som článok s Jandom (motoristický novinár) tak ten mal voči tej náprave výhrady, ale zas teraz to dáva VW takto všade - neviem či je na tom tak aj Leon ale nečítal som žiadne info.

Keď som videl aké "krídelko" bude mať RS tak by som si to rozmyslel či ju chcem. :o No mňa tou O3 nenadchli ale pôjdem sa na ňu pozrieť.

Malá otočka do Ikea a teď začalo sněžit ...

máte nejak veľa miest na sedenie v tom menšom byte :D

Odkaz ke komentáři

Víte co dokáže vysokoškoláka opravdu naštvat? Když první den semestru vstane a dorazí na 7 na přednáku, na kterou dorazí přednášející s 10-ti minutovým zpožděním a stejně 7:25 je konec přednášky :D

Naprosto demotivující pro další návštěvy :)

Odkaz ke komentáři

No čítal som článok s Jandom (motoristický novinár) tak ten mal voči tej náprave výhrady

Pokud to byl ten Janda, kterýho si pamatuju z dřevních dob autorevue.cz (kdy ještě za něco stálo) a kterej se s něma pak nerozešel zrovna v dobrém (a při rozjezdu novýho projektu autoforum.cz použil databázi adres získanou z garaz.autorevue.cz, proto mi už asi dva roky chodí pravidelně spamy :D ), tak to je člověk, kterej je zvyklej na jinačí kategoii než rodinná oktávka. ...On byl vždycky spíš na báwo, a to ještě takový ty ostřejší kousky cool.gif Takže tomu věřím, že když bude chtít, tak ten rozdíl dokáže poznat, jenže...on rozhodně není typický zákazník škodovky :)

Odkaz ke komentáři

Víte co dokáže vysokoškoláka opravdu naštvat? Když první den semestru vstane a dorazí na 7 na přednáku, na kterou dorazí přednášející s 10-ti minutovým zpožděním a stejně 7:25 je konec přednášky :D

Naprosto demotivující pro další návštěvy :)

My, co máme prázdniny toto neřešíme :lol:

ale z dlouhodobých zkušeností vím, že první přednášky jsou 10-30min max :palec: ale zažil sem i extrémy, že po úvodu jel normální látku.. :angry:

Odkaz ke komentáři

Četl jsem palec.gif Je to on, stačí se kouknout na ty videa a všechno je jasný biggrin.gif

...Jeho celkový pohled se mi líbí a myslím, že není nic, v čem bych s ním zásadně nesouhlasil. A vzhledem k tomu, že on škodovce nikdy dvakrát nestranil, tak věřím, že to je psáno poměrně objektivně :) Tím spíš mi přijde trošku zvláštní, že jím tolik vychvalovaný interiér, který pasoval na vrchol ve třídě, je zde tolik pranýřován. Jestli ono to nebude tím, že jsme z těch O2 natolik zhýčkaní, že jediný možný postup je pro nás nějaká prémiovka...lidový auto už nemá co nabídnout laugh.gif

A s tou nápravou uznávám, že v současné situaci by měla být u toho 2.0 TDI víceprvková, to by dávalo větší logiku (ty základní motory bych neřešil, tam je to jen o dosažení nějaké líbivé cenovky). Teď v podstatě není možnost ji k naftě dostat. Nebo tam měli dát ještě 2.0 TDI 125 kW, kterej by to taky řešil (jako relevantní bych bral otázku komfortu, jízdní vlastnosti pořeší RS). Ačkoliv jiní novináři zase zmiňovali, že ten rozdíl není až tak velký, jak se někteří snaží naznačit. To už si každý musí vyzkoušet sám, nakolik je to pro něj citelný huh.gif

Aspoň mají v příštím MR co napravovat ;)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...