Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Dobré ráno,

pokud mám havarijko, jak to vlastně funguje? Co když někde sám budu parkovat a někam nacouvám? To si sám musím vyplnit formulář při nehodě, a nebo jen tak přijedu do servisu a že bych tohle chtěl opravit z havarijního?

Když mám 1% spoluúčast, pokud tedy oprava bude do 10 tisíc, zaplatím jen tisícovku? Z čerpání havarijního se nějak přichází o bonusy nebo to nějak zákazníka poškozuje (dražší pojištění v dalších letech apod.)?

Odkaz ke komentáři

No tak v případě, že způsobíš škodu sám sobě, a máš havarijní, tak to musíš tak jako tak nahlásit jako škodní událost a musí dojít k prohlídce osobou k tomu pověřenou (může být i smluvní servis do určité výše škody).

Pokud máš spoluúčast 1%, nejméně 1.000,- Kč pak až do výše škody 100.000,- budeš vždy platit jen 1.000,- Kč (pokud nedojde z nějakého důvodu ke krácení ze strany pojišťovny).

Bonusy/malusy ... to záleží jaká pojišťovna, na jejich interním vyhodnocení škodní události.

Jestli se nepletu, tak některé první škodní událost nekrátí bonus, některé po vyčerpání určitého "budgetu", apod. Je individuální.

Odkaz ke komentáři

Jack_Reacher: Updatoval, ale špatnou domluvou Ježíška se mi sešli 2 pod stromečkem :D Tak jsem svůj STREAM vyměnil za jednu AUDIENCI a druhé se potřebuju zbavit :)

Jinak škola? Spal jsem dneska 4 hodiny :D Došel na 7 do školy a tam cvičí nedorazila, prej v 11 dala do aktualit, že to odpadá - zabít málo, ale mě to bylo vlastně jedno :D Až teď mi to dochází :pivo:

Odkaz ke komentáři

To já mám v sobotu přednášku na veletrhu, takže se taky nudit nebudu :D Už 14 dní si říkám, že bych si k tomu měl připravit nějaký podklady, abych nevařil z vody, ale samozřejmě bylo pořád dost času a teď to honím na poslední chvílu rolleyes.gif

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...