technikus Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Dobre rano, Praha pod snehem Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Dobré ráno, ten sníh si v Praze můžete nechat :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Já stále googlím a hledám, jak je to vlastně zimu 2012/2013 se zimním obutím. Na nějakých stránkách je na D1 značka zimní výbava a to po celou dobu zimy, naopak v jednom článku se píše, že od 1.srpna 2012 vstoupila v platnost novela a to celoplošně, že je nutné mít zimní jen když je souvislá vrstva sněhu či ledu a značky již tak nejsou potřeba. Tak jsem z toho trochu jelen :o Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 dobré ráno. Značky zimní výbava podle mne platí pořád a v takto označených úsecích musíš mít v zimě zimní pneumatiky. Po D1 nejezdím,ale pokud je někde u Jihlavy značka zimní výbava,tak mezi Brnem a Prahou po dálnici bez zimáků neprojedeš.Možná se mýlím,ale je to můj názor. Brno zatím bez sněhu,tak ho sem ani nevoz. Ahoj. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 No právě z novely jsem pochopil, že značky plošně zmizí a je zákon jasný ... zimní kola všude, jen když je sníh či led. Tak dnešní cestu budu koukat, ale podle mě tam značky naposledy (v prosinci) nebyly. Dnešek mě ani tak netrápí jak plánovaná cesta zpět na letních o víkendu. Nebude nic horšího, než že se o víkendu vrátím do Prahy opět na zimních a přezuji až v průběhu dubna. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 (upraveno) Zjednodušeně (v zimním období): - všude v ČR platí povinnost zimních pneu v případě, že je splněna podmínka počasí - tam kde je značka, to platí 100% bez splnění podmínky počasí, i kdyby bylo 20 stupnu a sluničko, tam kde je značka musíš mít zimní pneu (samozřejmě by to asi nepokutovali) Edit: jinak při včerejší cestě do Prahy, tak na D1 značky s vločkou vrátili. Upraveno Březen 13, 2013 uživatelem Jack_Reacher Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Okej, díky za info. Tak je to tedy jasné, v tu chvíli kde jsou značky platí zimní v celém období bez výjimek. Pak je to o sevřené prdeli a větru v zádech zda to risknout a nebo ne :lool: Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Tak záleží v jakym stavu ty letní máš, starý nebudou. Takže pokud by byla dálnice suchá, tak nemusíš bejt až tak sevřenej Ale víš jak, náhoda je blbec ... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Letní najeto 5005 km a zimní lehce přes 7000 km. Předtím byly obojí zcela nové Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Musíš si vzít křídu a na všechny pneu si napsat M+S. Pak je to z definice zákona zimní pneumatika Jinak moje problémy s turbem jsou na 99% pryč, teď to krásně nabíhá od nějakých 1500ot A ještě mi krom nových vstřiků v servisu auto umyli a vysáli...takovýhle akce by mohla škodovka dělat častěji :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Musíš si vzít křídu a na všechny pneu si napsat M+S. Pak je to z definice zákona zimní pneumatika :lol: Jinak moje problémy s turbem jsou na 99% pryč, teď to krásně nabíhá od nějakých 1500ot A ještě mi krom nových vstřiků v servisu auto umyli a vysáli...takovýhle akce by mohla škodovka dělat častěji :D Toho jsem se dočkal jen v Nissanu, ale ve Škodovce nikdy :( Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Já jsem se takového přístupu dočkal ve škodovce v Norsku, když jsem tam byl v roce 2002 (3 měsíce staré auto) s Fabii na poznávacím výletu na vlastní pěst a začal mi unikat mot. olej (netěsnost vany z důvodu výrobní vady). V autorizovaném servisu Škody v Narviku mi vše běheme jedinného dne opravili na záruku, auto vysáli a umyli, dolili vodu do ostřikovačů, dolili chlad kapalinu (byla 2mm pod ryskou :o)) a 0,5 dec oleje ... a auto mi s omluvou předali zpět ... nechápal jsem ... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 To je přístup, kterého se obávám říct, v Česku nedočkáme :( Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Tak toho bych se chtěl v ČR taky jednou dožít Já jsem zatím skončil vždycky u toho vysátí a umytí při servisce. Konkrétně je mi hodně sympatický to dolití oleje...to mě třeba docela nasralo, když jsem měl tenkrát nový auto za 0,8mega a asi po měsíci od převzetí se rozsvítila kontrolka oleje. Nevím proč, ale tak nějak automaticky jsem předpokládal, že mi to ve škodovce dolejou a popřejou šťastnou cestu. ...A oni mi místo toho prodali flašku oleje za 700 Kč a nazdar Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 A to ještě buď rád, že ti neřekli, že v rozporu s návodem k používání vozu (se kterým jsi byl seznámen) jsi si ten olej nedolil sám, a musí ti udělat nezáruční opravu, protože si zanedbal uživatelskou údržbu Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 To umytí a vysátí je sice drobnost, ale jistě to potěší a to ještě, pokud je vůz nový (v záruce) a jezdím s ním k nim do servisu, kde nechám nějakou částku za servisní prohlídku. Poté je pro ně os. myčka (wapka) a vysavač asi maličkost. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 A pak, že se má Kubiik ve Škodovce špatně... ale rozhodně je rozdíl mezi VW a Škoda bonusy :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 No však už si taky nechal zamknout vlákno s tou svojí OI a asi bude konečně ten Sup :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Fakt? Toho jsem si ani nevšiml ... :o Jsem mu před týdnem psal nějakou SMS a asi na 2 reakce reagoval a pak to utnul a už bez reakce. Ale vzhledem k tomu jeho aktuálnímu podpisu co prodává - nějaké díly hudby to asi fakt střelil / střílí. Kdo ví, v čem si dneska vozí pr*el. B) EDIT: Nedalo mi to a šup mu SMS a auto prý neprodal a dál v něm jezdí, jen na forum nechodí a tak to chtěl smáznout. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Aha, no to by byla myslím škoda, zamknutí by mělo stačit :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Od leta v MB sa neukázal Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 mu to z bolky zakázali aby nevynášel insider info Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 Bych se ani nedivil Asi mají strach, že kdyby se někdo dozvěděl, jak to tam vlastně funguje, tak by neprodali už ani gumičky do stěračů Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 JAk to tam funguje? jakože nemůže psát do svého vlákna co předělal :lool: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 No tak co víš, třeba do té OI nacpal něco, co se představí teprve v novým Superbu Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Březen 13, 2013 Sdílet Odesláno Březen 13, 2013 zdravo :) jsem neco delal :D musim to uokvirit da tad prodat :D Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Zdravo Vladan. Ty prodáváš ptáka,- neblbni jsi ještě mladý. :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 :D Jinak Kubiik bude v patek / sobotu v Brne, jede za Zdenalem asi neco kutit. Tak snad se mi ozve Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Kosa jak v prdeli, sice slnko, ale este deň nad knižkami Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 14, 2013 Sdílet Odesláno Březen 14, 2013 Brno taky. Hnusny vitr ledovy jak... Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky