Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Dobré ráno.

Tak pánové stan vyřešen, včera odpo proběhlo hlášení pojišťovně(dále otázka řešení poj.makléřů)potom zástupce jedné nejmenované firmy,sepsání škoda potřebných oprav,dnes se bude bourat a v pátek dopoledne stavět. Nedělní Farmářské trhy na hotelu Santon se budou konat. Zdar Ororo :D

Odkaz ke komentáři

Už by se mohlo objevit příští týden :D. Ty repráčky v posteli už vyřvávají, že chcou jít do auta a né být schované v krabici :(.Oktule taky řve, že už chce být čístá a rozleštěná. Co Vám budu povídat, je to peklo...

Nomáti auto umyla a než jsem dojel do škodovky, už to bylo děs :lool:

Dokonce mi nabídli, jestli nechcu auto umejt a vysát :rolleyes::smich:

Cena ve výsledku 1629Kč i s origo filtrem, kafíčkem a vodou :beer:

docela se mi ale nelíbilo, že servisní technik (nikoliv přijmací) ze mě dělal tak trochu debila a velkej problém, že jsem nečetl návod a nevím to :ph34r:

jinak servisák (technik co prováděl servis),starší pán, ale moc pohodovej, ukecanej (sem se dozvěděl věcí :blink: ),možná proto trvala serviska přes 2 hodiny :D

Odkaz ke komentáři

Jim: vím, teda zaten co měli vystavenej.. docela jsem čuměl :o

Nelonglife Castrol 5W30 1l za 550cca a longlife nějak 850 tuším, no jsem si řekl, že za tu cenu mám od tebe 5celejch :loool: ale když nemaj nic proti donesenýmu oleji a nebyl problém :palec: proto jezdím do Porsche rád..

Jinak slečna šikovná, nabídla ještě aditivum, ale máme díky bráchovi :loool: jinak mi bylo doporučeno, ptže naše nafta je shit.. :wallbash: to jsem bohužel musel s tím technikem souhlasit.. říkal, že kolikrát sou vstřiky nechutně zanesený atd..

Odkaz ke komentáři

Dada: Kámoš má známého, který právě čistí intoš a k tomu prý rozleští i lak, vše za kolem 1500. Sice auto bude stát u něj celý den v dílně, ale dělá to i o víkendech, tak si udělám aspoň výlet kolem Lednice. Akorát to chce trošku teplíčka a sluníčka...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...