Ororo Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Dobré ráno. Tak pánové stan vyřešen, včera odpo proběhlo hlášení pojišťovně(dále otázka řešení poj.makléřů)potom zástupce jedné nejmenované firmy,sepsání škoda potřebných oprav,dnes se bude bourat a v pátek dopoledne stavět. Nedělní Farmářské trhy na hotelu Santon se budou konat. Zdar Ororo :D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Dobré ráno, dáme trošku romantiky po ránu, při cestě do práce: Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Wok: ta první fotka je stoupání/klesání za Jedovnicema? Nebo tam někde..nevzpomínám si přesně jak se to tam jmenuje, ale dost mi to připomíná Brej den všem. Odpoledne jedu na servisku s Yetim, tak jsem zvědavej o kolik mě skásnou :o Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Dada: Nene, to je u hradu Veveří. Směr na Veverskou Bítýšku. Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Áááá vynikající zátočina nad Novými Dvory. A ty další jsou cesta z Ostrovačic kolem Veverských Knínic? Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Ano prosím... Přesně jak říkáš :) Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Dneska nám to tady krásně svítí celý den, ale jaro se prý objeví až v půlce Dubna.... Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 20, 2013 Sdílet Odesláno Březen 20, 2013 Už by se mohlo objevit příští týden :D. Ty repráčky v posteli už vyřvávají, že chcou jít do auta a né být schované v krabici :(.Oktule taky řve, že už chce být čístá a rozleštěná. Co Vám budu povídat, je to peklo... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Dobre rano, to pocasi si s nami porad zahrava. Dnes pro zmenu destivo Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Už by se mohlo objevit příští týden :D. Ty repráčky v posteli už vyřvávají, že chcou jít do auta a né být schované v krabici :(.Oktule taky řve, že už chce být čístá a rozleštěná. Co Vám budu povídat, je to peklo... Nomáti auto umyla a než jsem dojel do škodovky, už to bylo děs :lool: Dokonce mi nabídli, jestli nechcu auto umejt a vysát Cena ve výsledku 1629Kč i s origo filtrem, kafíčkem a vodou docela se mi ale nelíbilo, že servisní technik (nikoliv přijmací) ze mě dělal tak trochu debila a velkej problém, že jsem nečetl návod a nevím to jinak servisák (technik co prováděl servis),starší pán, ale moc pohodovej, ukecanej (sem se dozvěděl věcí ),možná proto trvala serviska přes 2 hodiny :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 asi nevíš kolik by byli chtěli za olej co? Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Jim: vím, teda zaten co měli vystavenej.. docela jsem čuměl :o Nelonglife Castrol 5W30 1l za 550cca a longlife nějak 850 tuším, no jsem si řekl, že za tu cenu mám od tebe 5celejch ale když nemaj nic proti donesenýmu oleji a nebyl problém proto jezdím do Porsche rád.. Jinak slečna šikovná, nabídla ještě aditivum, ale máme díky bráchovi jinak mi bylo doporučeno, ptže naše nafta je shit.. to jsem bohužel musel s tím technikem souhlasit.. říkal, že kolikrát sou vstřiky nechutně zanesený atd.. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Dada: Kámoš má známého, který právě čistí intoš a k tomu prý rozleští i lak, vše za kolem 1500. Sice auto bude stát u něj celý den v dílně, ale dělá to i o víkendech, tak si udělám aspoň výlet kolem Lednice. Akorát to chce trošku teplíčka a sluníčka... Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 wok: jůůůů, lednicééééé - zámek a víno No jako měl bych pár věcí na rozleštění, ale zatím na to kašlu Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Přesně jak říkáš. Zámek a víno. Ale jak pořád brečím, musí být k tomu i počasí no :( V kose se nikde třepat nebudu :D Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 NA zámku zatopíš a nebo se zvíníš tak, že ti zima nebude vadit Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Jo, tak na tomhle něco bude :D :D Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Březen 21, 2013 Sdílet Odesláno Březen 21, 2013 Tak vím ne, mluví za mě praxe Občas ale,když si to takhle ovíněn běháš po venku jen v tričku a ono je -4°C nebo podobné "teplo" většinou se pak tejden léčíš a né z kocoviny :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Hezké páteční dopoledne Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Tobě hezké dopoledne také kamaráde. Jak je v Praze? Tu hlásím zimu, ale aspoň sluníčko se přišlo na nás mrknout. To zase bude vody na silnicích a chodnících :( Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Při cestě do práce poletoval sníh, jinak cca -2°C... zlatý zimní gumy :lool: Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Taky se těším, až ty zimní dám pryč, ale zatím na to nemám do kopců koule :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Já už jel téměř do bytu do sklepa, ale naštěstí mi do toho něco vlezlo a nakonec jsem rád, protože venku je ideální počasí ještě na zimní. Takže počkám na 1. týden v dubnu, snad bude přijatelněji Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 Snad už se to počasí umoudří :D. Za chvíli na oběd a dom. Konečně zase 2 dny doma. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Březen 22, 2013 Sdílet Odesláno Březen 22, 2013 A za 14 dní i Velikonoční pondělí a v pátek 5.4. dovolená pro vyřizování po Brně ... to bude náročný týden Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Dobré ráno. Ty jo poslední návštěvník techni včera v 10,11 no nazdar to ta knajpa asi brzo zkrachuje. tak trošku popojedem ne. Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Dneska je tak krásně slunečně, ale ty teploty jsou na prd. Asi tento víkend auto neumyju... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 hurá na výlet, kosa nekosa :D a zítra na trhy B) Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 práce, práce, škola.. alkohol, práce, škola.. teda ani jedno z toho pářádně nic :( :lool: Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Březen 23, 2013 Sdílet Odesláno Březen 23, 2013 Nikdo nic..? Hospodu mám naštěstí celkem plnou, skrz šipky Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky