Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

To bylo v průběhu týdne na Nově - kde taky jinde. Já vždycky poslouchám zámky a koukám minimálně z dálky na blikání blinkrů.

Ale stejně, když si někdo nějaký auto vyhlídne a bude ho chtít vykrást, rozbije okénko a je uvnitř takže je to vlastně úplně jedno, jen udělá větší svinčík a aspoň by mi rozbité okýnko opravili z havarijního. Tím nezamknutím bohužel nelze čerpat žádné pojištění - vůz není poškozen.

Odkaz ke komentáři

Ale jo, Znovínu to přeju palec.gif Nikdo nedělá pro vinařskou kulturu tolik co oni. A už vůbec ne z těch velkých producentů :)

...Jinak ten trik se zamykáním tu je už snad ve všech tématech lol.gif Jako je dobře, že se o tom mluví, ale upřímně řečeno to ani nepovažuju za nic zásadního nebo šokujícího. To mi připadá jako naprosto elementární záležitost, že se vždycky přesvědčím, jestli se opravdu zamknulo. Třeba netahám za kliku, ale minimálně bliknutí nebo pípnutí vnímám. Ta dálka rozhodně nereaguje vždycky, někdy to mám v kapse, nebo je tam třeba už slabší baterka, ale občas to prostě nevezme, tak mačkám znova ;)

Odkaz ke komentáři

Tak mi dneska došel od finančáku výměr z daňové kontroly roku 2010 a 2011. Za dva drobné nedostatky z roku 2010, kdy jsem se stal plátcem DPH a žádal o vrácení DPH z dříve nakoupeného majetku, mi bylo dopočítáno penále v celkové výši 141 Kč.

No, když vezmu, že kontrola probíhala cca půl roku, tak jsem se Kalouskovi asi moc nevyplatil :D

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...