Jim Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 ono ještě bude sněžit nebooooooj :D Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Brý ránko, nemáte nějakej tip na kvalitní geometrii v Brně (okolí)? Bych to chtěl radši po přechodu na 17" nechat zkontrolovat a doladit, aby se mi to nesjizdelo a nehucelo. Wokhiii: budeš dělat vytlumení? Já chci letos vytlumit všechny dveře + kufr, ale já kvůli celkové akustické pohodě za jízdy, mě stačí Swing + origo 8 repro, ale už se těším na tu drbačku Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Jojo, předek budu kompletně tlumit. Mám na to STPčka, Fólii i dřevěné MDF kroužky. (Snad to píšu správně). Přemýšlím, že bych časem, ale opravdu časem vytlumil i zadní dveře. Ale tam není žádné repro, tak jen čistě kvůli komfortu za jízdy. Jak budeš tlumit kufr? Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Já taky STPečkem (silver) + kufr asi na to přidám ještě nějakou akustickou pěnu pravděpodobně, každopádně půjde dolu komplet tapec a boky ... takže kam se dostanu tam to polepim Akorát sháním váleček, nikde ho nemají na prodejně po Brně, kde sem se zatím díval. Jim: tak mě napadá, budu potřebovat do práce asi nějakej olej, budeš na srazu příští týden? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 ten váleček by měli mít normálně bauXmarket ne? tím jsem dělal celej vnitřek rápa :D jasné ale sudy musím objednat dopředu B), ty skladem nemám, pošli sz ;) Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Prej sudy No váleček v Ahifi mají ... ale to co za něj chtějí bych jim teda nedal Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Ty vole taká pálka :D :D :D To bych si vzal radši malířský váleček :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Tak od 10.4. to vypadá na denní teploty 10°C + Snad už sníh nepřijde Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Kéž by jsi měl pravdu kamaráde. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 (upraveno) Jen pro zajímavost teploměr Rosice (u Brna), teď tam přidali i celkem pěknou vlastnost, že to ukazuje i teplotu, která byla v danou chvíli 2006-2013, pro porovnání ... celkem to pobaví ty rozdíly Upraveno Duben 4, 2013 uživatelem Jack_Reacher Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Jak jsi došel na Rosice? :D Já tam bydlím :D :D Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Já už to mám v liště jako odkaz několik let, ani nevím jak jsem na to došel Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 4, 2013 Sdílet Odesláno Duben 4, 2013 Ani nevím, že něco takovýho u nás existuje :lol: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Sem se dneska nemohl dostat do auta Dálka vůbec nereagovala a jelikož klasickej zámek jsem v životě nepoužil (a servis ho v rámci servisek evidentně nikdy nenamazal, ačkoliv by měl), tak tam klíč nešel pomalu ani strčit a když už tam byl, nešlo s tím otočit. Nakonec to v důsledku použití větší než malé síly povolilo, ale zas pro změnu začal řvát alarm, protože sem nestrčil včas klíč do zapalování :D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Tak to po ránu nepotěší :D. Ale tak stane se. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 No hlavně jsem zvědavej, co se stalo. Ale zamykání dálkou funguje, takže baterka vybitá asi není. Ale neodemyká to. Možná vadnej mikrospínač v ovladači Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Zdravim z Brna, tak uz mam prezuto :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Jsem si na tebe dneska ráno vzpomněl :D Krásně u nás mrholilo a bylo lehce pod nulou, takže v jedné zatáčce luxusní ledovka Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 Celý den jsem se motal po Brně a teplota nepřevýšila 4 stupně, ale od příštího týdne se blýská na lepší časy a teploty nad 10 stupňů. Takže mi jde prakticky zítra jen o přejetí Brno - Praha. Jinak Autosalon 2013 opravdu nestál za nic, takže kdo nebyl, o nic nepřišel. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 5, 2013 Sdílet Odesláno Duben 5, 2013 To jsem rád, že nemusím plakat nad tím, že se tam nakonec nedostanu :) Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 Opět další člověk, komu se letošní autosalon nelíbil. Zatím jsem absolutně od nikoho neslyšel, že by se mu tam líbilo. Prý tam není ani Audi :((. Jediné, co bych chtěl vidět, tak je asi ta Čajíčkova fóbie. Tu jsem ještě z blízka neviděl. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 6, 2013 Sdílet Odesláno Duben 6, 2013 (upraveno) tak on tam taky není krom hyundae žádný importér, jen konkrétní autohaus Upraveno Duben 6, 2013 uživatelem Jim Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 To je snad zlej sen, v Praze snezi :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 TO NEBUDE NIC VELKÝHO http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/rad/data_jsradview.html Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Jupí, konečně po letech zase ranní sluníčko Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 asi mám blbé ráno :D ale já měl tmu :lol: Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Krásný den přeji :) Do školy musíme v rámci jednoho projektu nasbírat 3000 shlédnutí tohoto videa: Mohli by jste nám s tím pomoct? Počítá se shlédnutí alespoň 30sekund, několikrát denně z různých prohlížečů. Teď se počítadlo "zaseklo" na hodnotě 300, ale to znamená, že video čeká na autorizaci od YouTube, takže směle koukejte, šiřte dále a snad se i bavte. Díky moc :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky