Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Ale notak panove :-D Ucitel nas hlida a navic vzhledem k shlednuti urcite i YT ,uz nam 2x bloknuly pocitadlo pristupu - sice bezi neviditelne, az pak provezi, ze to sou realni uzivatele, tak nam to zverejni :-) Takze hezky klikame, klikame a podporime Terezku v hlavni roli :-)

Odkaz ke komentáři

zaujímavé http://objevit.cz/tomas-cupr-spustil-projekt-kouzelna-almara-t23982?fb_action_ids=4525713183665&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%224525713183665%22%3A155109464656962}&action_type_map={%224525713183665%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[]

Doufam ze ano, objednal jsem se do te nejlepsi ordinace v CR, mozna i Evrope... Gemini

Gemini je dobré, tí majú jednu z pobočiek aj v Zlíne a sponzorujú Barumku :lol:

v Prahe je myslím ešte Lexum ale neviem či tí nie sú naj, resp. možno doktori rovnakí iba iný majiteľ - ako je to vo všetkom!

Držím palce ale priprav sa na dobrú bolesť, toho by som sa bál najviac. :huh:

:lol:

555801_10151320781962493_516654692_n.jpg

Odkaz ke komentáři

v Prahe je myslím ešte Lexum ale neviem či tí nie sú naj

Držím palce ale priprav sa na dobrú bolesť, toho by som sa bál najviac. :huh:

Tak on skoro každej o sobě tvrdí, že je nej :D Záleží, podle čeho to posuzuje. Jestli podle toho, kam chodí nejvíc celebrit :D

Jinak s tou bolestí by to nemělo být tak horký palec.gif Já bych se spíš bál toho, aby se jim to povedlo udělat ideálně. Ve škole máme jednu přednášející, která dělá ve vojenské nemocnici (kde ty operace taky dělají) a když občas vypráví, s čím vším se tam setkala, tak jsou to zajímavý příběhy.

Naposled mluvila o jednom případu, kdy si mladá holka nechávala někde odoperovat tuším -3 dioptrie, nějak se to nepovedlo a po operaci měla naopak asi +7, což nepotěší. Ona to hodně prezentuje tak, že některý ty komerční kliniky dost ignorujou potenciální rizika u jednotlivých pacientů a berou na to prakticky každýho, kdo si to zaplatí. A pak z toho vznikají ty komplikace a ti chudáci, co jim to někdo zbabral, pak chodí k nim do nemocnice, jenže co s tím chceš dělat, to už nikdo zpátky nevezme. Proto oni v tom špitálu spoustu zájemcům ty operace nedoporučují a odmítají jim to dělat.

Ony se totiž můžou projevit po té operaci určitý skrytý vady a poruchy, když se ten člověk důkladně nevyšetří a neodhalí se to včas. A pak třeba musíš nosit prizmatickou korekci, což jsou taky slušný popelníky skla biggrin.gif Když to vždycky vypráví, tak to zní drsně, ale zažít bych to nechtěl.

...Čímž nechci Marcela strašit, to jsou spíš výjimky. Ostatně máti na tom kdysi taky byla, už je to strašnejch let a vidí super do dneška palec.gif

Odkaz ke komentáři

To já jsem dneska jel zas po čase do práce feldou a když jsem pak přesednul zpátky do Raketky, tak jsem si uvědomil, že je to pořád parádní vozítko palec.gif Budu to muset praktikovat častěji, protože jinak se člověk moc rozmlsá :D

Odkaz ke komentáři

Téma zatím ne, ale oprášení bylo včera na dálnici, když jsme si ji dovezli z garáže ze Staré Boleslavi do garáže do Prahy B)

...ale už se mi po Zelenádě začíná stýskat :( Ještě si musím zavolat do ČP pro bezeškodní průběh.

EDIT: Tak Škofin předává zcela automaticky info o ukončení smlouvy na ČP a ti mi do 14 dní od té doby zasílají bezeškodní průběh. Tak to je dobré. B)

Už se prodává...

Odkaz ke komentáři

To já jsem dneska jel zas po čase do práce feldou a když jsem pak přesednul zpátky do Raketky, tak jsem si uvědomil, že je to pořád parádní vozítko

to ja som šiel feldou asi pred 2 mesiacmi síce pár km ale po 5 minútach som si už zvykol, je to niečo úplne iné a človek cíti všetko, ešte to bolo na snehu :) :D

no a posledné 2 týždne som čo to najazdil s Alfou Romeo Giulietta Quadrofoglio Verde (obdoba RS) a po presadnutí do OII 1.9TDi musím povedať, že v Alfe je to iné vozenie lepšie sedačky a pod. ale to auto by som nechcel ;) rolu hrajú určite aj najazdené km

...ale už se mi po Zelenádě začíná stýskat :(

to sú mi novinky :( :o

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...