Jim Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 hehe a ted hurá odchlupit auto :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Do školy musíme v rámci jednoho projektu nasbírat 3000 shlédnutí tohoto videa: To na chvilku přejmenuj na "Nadržený prvačky" a za pár minut není co řešit ...Jinak jsem koukl a když i vzpomenu, občas to někde pustím ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 To na chvilku přejmenuj na "Nadržený prvačky" a za pár minut není co řešit :lol: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Tak, konečně je doma Strejda Ol@f mě nahlodal a nakonec jsem neodolal :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Mně se na těhle poměrně drahých věcech vždy líbily ty detaily (chladiče, různý svítící pikačoviny apod.), ale nikdy jsem nehrál žádnou hru a tak jsem se s takouhle propracovanou grafárnou nesetkal :lool: Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Ale notak panove :-D Ucitel nas hlida a navic vzhledem k shlednuti urcite i YT ,uz nam 2x bloknuly pocitadlo pristupu - sice bezi neviditelne, az pak provezi, ze to sou realni uzivatele, tak nam to zverejni :-) Takze hezky klikame, klikame a podporime Terezku v hlavni roli :-) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Tak mi panove v pulce kvetna drzte prosim palce, jdu na odstraneni ocni vady a opet vas vsechny uvidim pekne ostre a bez bryli ... takze asi tak jako naposledy nekdy ve 13ti letech myho zivota :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Tak to gratuluji a přeji, aby to všechno klaplo Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Diky :) Doufam ze ano, objednal jsem se do te nejlepsi ordinace v CR, mozna i Evrope... Gemini Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Taky budu držet pěsti ;-) A stejně bych se být Váma minimálně ještě jednou podíval na video :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Ale jo, proč ne Takový odemykání oktávky klíčem na kola přes okno spolujezdce se nevidí každej den ...btw, k čemu to vůbec bude dobrý ve výsledku?? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 zaujímavé http://objevit.cz/tomas-cupr-spustil-projekt-kouzelna-almara-t23982?fb_action_ids=4525713183665&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map={%224525713183665%22%3A155109464656962}&action_type_map={%224525713183665%22%3A%22og.likes%22}&action_ref_map=[] Doufam ze ano, objednal jsem se do te nejlepsi ordinace v CR, mozna i Evrope... Gemini Gemini je dobré, tí majú jednu z pobočiek aj v Zlíne a sponzorujú Barumku v Prahe je myslím ešte Lexum ale neviem či tí nie sú naj, resp. možno doktori rovnakí iba iný majiteľ - ako je to vo všetkom! Držím palce ale priprav sa na dobrú bolesť, toho by som sa bál najviac. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 v Prahe je myslím ešte Lexum ale neviem či tí nie sú naj Držím palce ale priprav sa na dobrú bolesť, toho by som sa bál najviac. Tak on skoro každej o sobě tvrdí, že je nej :D Záleží, podle čeho to posuzuje. Jestli podle toho, kam chodí nejvíc celebrit :D Jinak s tou bolestí by to nemělo být tak horký Já bych se spíš bál toho, aby se jim to povedlo udělat ideálně. Ve škole máme jednu přednášející, která dělá ve vojenské nemocnici (kde ty operace taky dělají) a když občas vypráví, s čím vším se tam setkala, tak jsou to zajímavý příběhy. Naposled mluvila o jednom případu, kdy si mladá holka nechávala někde odoperovat tuším -3 dioptrie, nějak se to nepovedlo a po operaci měla naopak asi +7, což nepotěší. Ona to hodně prezentuje tak, že některý ty komerční kliniky dost ignorujou potenciální rizika u jednotlivých pacientů a berou na to prakticky každýho, kdo si to zaplatí. A pak z toho vznikají ty komplikace a ti chudáci, co jim to někdo zbabral, pak chodí k nim do nemocnice, jenže co s tím chceš dělat, to už nikdo zpátky nevezme. Proto oni v tom špitálu spoustu zájemcům ty operace nedoporučují a odmítají jim to dělat. Ony se totiž můžou projevit po té operaci určitý skrytý vady a poruchy, když se ten člověk důkladně nevyšetří a neodhalí se to včas. A pak třeba musíš nosit prizmatickou korekci, což jsou taky slušný popelníky skla Když to vždycky vypráví, tak to zní drsně, ale zažít bych to nechtěl. ...Čímž nechci Marcela strašit, to jsou spíš výjimky. Ostatně máti na tom kdysi taky byla, už je to strašnejch let a vidí super do dneška Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 To já jsem dneska jel zas po čase do práce feldou a když jsem pak přesednul zpátky do Raketky, tak jsem si uvědomil, že je to pořád parádní vozítko Budu to muset praktikovat častěji, protože jinak se člověk moc rozmlsá :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 jj, ale víš co je horší, když se pak svezeš ještě něčím novším a lepším Techni, no koukám rychlozměna, tak mikru odprášit a udělat ji téma ne? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Téma zatím ne, ale oprášení bylo včera na dálnici, když jsme si ji dovezli z garáže ze Staré Boleslavi do garáže do Prahy B) ...ale už se mi po Zelenádě začíná stýskat :( Ještě si musím zavolat do ČP pro bezeškodní průběh. EDIT: Tak Škofin předává zcela automaticky info o ukončení smlouvy na ČP a ti mi do 14 dní od té doby zasílají bezeškodní průběh. Tak to je dobré. B) Už se prodává... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 To já jsem dneska jel zas po čase do práce feldou a když jsem pak přesednul zpátky do Raketky, tak jsem si uvědomil, že je to pořád parádní vozítko to ja som šiel feldou asi pred 2 mesiacmi síce pár km ale po 5 minútach som si už zvykol, je to niečo úplne iné a človek cíti všetko, ešte to bolo na snehu :) :D no a posledné 2 týždne som čo to najazdil s Alfou Romeo Giulietta Quadrofoglio Verde (obdoba RS) a po presadnutí do OII 1.9TDi musím povedať, že v Alfe je to iné vozenie lepšie sedačky a pod. ale to auto by som nechcel ;) rolu hrajú určite aj najazdené km ...ale už se mi po Zelenádě začíná stýskat :( to sú mi novinky :( :o Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 život jde dál Mároš Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Tak snad se Ti brzo autíčko okotí a zase bude nějaká škodověnka. A já už se těšil, že si konečně někdy na sraze posadím do CityGo :-D Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Dobré ráno 5 dní tu nejsu a Technikus už prodává GoCity jo? :o Sbíráš peníze na novou RSku nebo co? :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Revoluce je tady... Nedávno přišel Vodafone s neomezeným tarifem kolem 1490 Kč, dnes se přidalo O2 a to za cenu 749 Kč... zní to velmi zajímavě. B) Ale pořád je to nic, proti 430 Kč v Rakousku za neomezený tarif. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Ještě počkám, s čím přijde T-Mobile. Zatím mě platí mých5, kde mám sms na 5 čísel zadarmiko. Volání neřeším, to nemám rád a internet taky ne. Od toho mám služební telefon. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Tak doufám, že se rychle chytne i poslední operátor (bohužel zrovna ten můj :D ), takový 500 za neomezené volání a sms v rámci sítě je opravdu coool Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 já čekám na nabídku, ofiko to ještě není až po 11, protože místo 1600+ platit 749 by se mi rozhodně líbilo :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Já mám poměrně šitý paušál na míru od Vodafone (240 minut kamkoliv, 100 SMS kamkoliv, 150 MB dat), každopádně se přes 600 Kč měsíčně nikdy nedostanu a tak je to pro mě pasé. Samozřejmě pro toho, co provolá tisíce Kč je i těch 749 Kč velice zajímavých. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 minulý měs 850 minut ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 :o :o :o a kolik platíš? :o :o :o Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 DO 2KY MÁM ZA 1500 600MIN+DATA A ZBYTEK HALT DOPLATÍM Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky