Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

každopádně se přes 600 Kč měsíčně nikdy nedostanu a tak je to pro mě pasé

Přesně palec.gif Já provolám možná tak 90 Kč měsíčně, k tomu dvě nebo tři SMS laugh.gif Jediný, co by se mi hodilo by byly data. Ale kvůli tomu nebudu platit 750/měsíčně, zas tak nutně je nepotřebuju ;)

...Kdyby byl neomezenej tarif včetně data za takových 250 Kč, to by bylo lepší :D

Odkaz ke komentáři

To měl naopak VF akci, za 490 Kč na 2 roky ti dal bezdrátový net s modemem a FUPem 10 GB měsíčně, což je jiště dobré, když se nemusí nějakej manažer spoléhat na Wifi, ale připojí se kdekoliv, kde je signál. Pak už je otázkou jen ta rychlost připojení.

Ale samozřejmě to pořád nekonkuruje pevným připojením (O2, Netbox, UPC apod.).

SKAJA: Už má tvoje mamka ten BleskMOBIL? Jaké jsou s ním případně zkušenosti?

Odkaz ke komentáři

No uvidíme, já jsem zatím připojenej na paušálu u máti, ale jí bude v květnu končit závazek a půjde jinam, takže si budu muset vybrat něco pro sebe. Ale vzhledem k těm mým potřebám to asi bude BLESK mobil s voláním za 2,5/minuta a hotovo, protože aby se mi vyplatil paušál, tak bych musel provolat minimálně ty dvě až tři stovky měsíčně, nižší paušál mi asi nikdo nedá huh.gif

EDIT: No bude na něj přecházet v květnu, a já tím pádem asi taky ;)

Odkaz ke komentáři

Tak ty ceny pro běžné (koncové) zákazníky/jednotlivce jsou u operátorů výsměch :wallbash:

Naštěstí já mám i soukromou SIM pod služební rámcovou smlouvu, tak to je o něčem jiném ...

Každopádně já postupem času už jen spíš volám a SMS píšu minimálně, používám spíš ruzný IM klienty v rámci datového zvýhodnění (Blackberry messenger, Whatsapp, icq, apod.). Bez syncu na email, bych si mobil nedokázal představit ... závislost :lol:

Jinak ten 02 Free CZ vypadá slušně.

Jim: máš kladný reference na "umyjem.cz" ? Můžu jim svěřit auto :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Pro mě jsou tady ty paušály taky úplně zbytečné. Dokud bude mít T-Mobile mých5 za 99kč, tak od toho neodejdu(Pokud nebudu muset, což 26let mě bude za dlouho a do té doby věřím, že ty ceny budou jinde). Jak jsem psal, nevolám, internet nepotřebuji, takže každý měsíc platím tam 150-160kč. SMS 1kč do všech sítí.

Na 5 čísel psaní sms zadarmo a je jedno, jakého operátora druhá strana má. Jelikož s mladou si píšeme pořád a je to spousty smsek, tak bych se asi nedoplatil.

Odkaz ke komentáři

Tak už O2 konference skončila a vše už je vystaveno na webu O2.

Jak jsem psal, pro jistou část klientů to vypadá zajímavě, bohužel těm, co se k 7 stovkám měsíčně ani nepřiblíží, ta nabídka moc nezaujme.

P.S. Nejmenovaný bazar, kde se od včera nabízí moje Zelenáda dneska podražil a to ze 160 / 190 na 170 / 200 tisíc Kč (cena na úvěr / v hotovosti). B)

Odkaz ke komentáři

takže změněno na free cz ;) za 749 kč

na služební tel, to nemá cenu doufám že konkurence se vzchopí a nabídne cca 25-300 kč za 100 min kamkoli

JR jj je to kolega, to je aspon malý bonus pro tebe ;)

http://www.facebook.com/pages/Mobiln%C3%AD-myt%C3%AD-aut-umyjemcz/275842625812117?fref=ts

moje auto přijde taky na řadu, ale já bych tak nejradši v BK a ted je pořád v Brně

Odkaz ke komentáři

Vodafone zlevní během pár týdnů

Příznivější cenovou politiku chystá i Vodafone. „Obdobné tarify už představily, nebo se chystají představit i naše pobočky v jiných zemích. V České republice přineseme takovou nabídku v následujících týdnech,“ uvedla pro Novinky.cz mluvčí Vodafonu Alžběta Houzarová.

V jaké cenové hladině budou nové tarify nabízeny, však neprozradila. Neomezené volání s internetem a SMS zprávami nyní Vodafone nabízí za 3299 Kč.

T-Mobile zatím na dotaz Novinek ohledně cenové politiky tarifů nereagoval.

Mobilní revoluci rozpoutal v Evropě už v loňském roce francouzský mobilní operátor Free Mobile. Nabídl tarif za 20 eur měsíčně, tedy za 500 korun, u kterého lze neomezeně telefonovat, zdarma posílat SMS a MMS a k tomu ještě využít 3 GB dat. A to není všechno, za dvě eura (asi 50 korun) jde měsíčně uskutečnit 60 minut volání a poslat 60 SMS.

zdroj

Odkaz ke komentáři

Ale co vím, tak žádný iPad nejde nabít z USB přes PC. Nevím jak je to přes Macbook, ale do W7 stačilo nainstalovat utilitu, aby tam sypala více amérů a už jde nabíjet i iPad.

Ale oficiálně je to tak, že iPad vzhledem k náročnějšímu odběru lze nabíjet pouze přímo ze zásuvky.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...