Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Degustace vinařství Mokruša (U žíznivého mnicha), Výtopna, Malibu bar, Tres Gallos rolleyes.gif Takovýhle noční putování už není na mě, já jsem zvyklej chodit spát se slepicema...jenže jak se člověk dostane do spárů Dády, tak může na postel zapomenout laugh.gif

No, může,, naposled sem spolužačku "tahal" až do 4 ráno,kdy nás z toho podniku (diska) vykopli.. a to se nebavím o 2akcích před tím v tomž týdnu :pivo: škola mě ničí, ale částečně vzdělává :lool:

Ano, dneska opravdu hezké palec.gif Po 10 hodinách spánku jsem opět zcela připraven na jakoukoliv výzvu laugh.gif

Výzva povidáš..? Já tě furt na nějakou lákám a ty ... tak tu nekecej :smich::loool:

@Jiřík & Dáda: kuk

Jojo věděl jsem to ten den :palec: to víš, mám s něma celkem slušné interní poměry :lol:

už se těším na pozvánku na jarní vinice..

To já dnes ráno vyměnil Zelenádě stírací lišty, myslím že po roce a půl to už měly za sebou. A zítra / v sobotu snad přezutí bačkůrek :wub:

Na Yeti po 2ltetech taky, měly to těžce za sebou :lol: (už tam nebyly ani ty gumičky,jen lišta :lool: )

Sem se dneska nemohl dostat do auta angry.gif Dálka vůbec nereagovala a jelikož klasickej zámek jsem v životě nepoužil (a servis ho v rámci servisek evidentně nikdy nenamazal, ačkoliv by měl), tak tam klíč nešel pomalu ani strčit a když už tam byl, nešlo s tím otočit.

Nakonec to v důsledku použití větší než malé síly povolilo, ale zas pro změnu začal řvát alarm, protože sem nestrčil včas klíč do zapalování :D

Yeti taky dělal, stěžoval sem si na záruku.. jako reakce mě zaskočila :rolleyes: v podstatěmoje chyba, mám používat dálkač a hotovo :loool: prej to má nějakou zámrazovou pojistku (vložku) a přesně tento projev mi technik popisoval..

TAk novinka je že Technikus je bez Zelenády? :ph34r:

Odkaz ke komentáři

[/size]

... zas vyrazit na prohlídku Prahy, za Dády jsem na Hradě ještě nebyl pivo.gif

Jinak jsem dneska taky přehodil kola, takže opět na letních palec.gif

Co kecáš, já tě zval náhodou, že nebereš mobil je věc druhá :loool:

JInak doufám, že mě do prahy bereš sebou :palec: Stelu beru :palec::pivo:

Letní zatím nepřezuto..

Mobilní tarifi mě vůbec neberou, mám 3 čísla, minut a sms dost.. a platím, no o trochu míň, ale z principu nerad moc volám.. udělal sem kariéru v telemarketingu..

Odkaz ke komentáři

Nevíte někdo, kde jsou ovladače zadních oken pro Rapida, když máte všech čtyřech oken? Prohlížel jsem plno fotek Rapid Elegance a všechny měli u řidiče jen přední :huh: To má zadní na středovém tunelu / samotných zadních dveřích? :blink:

EDIT:

omg

Dnes už je pro výrobce lacinější montovat do auta elektricky stahované okno než klasický mechanismus s kličkou (vítají to i designéři). Všechna okna ovládaná elektricky tak má i rapid. Jenže řidič nemá jak ta zadní ovládat.

Když dítě před školou vystoupí a nechá otevřené okno, budete tam muset dojít. Původně měl řidič rapidu dostat tlačítka stahování všech čtyř oken k ruce podle informací iDNES.cz od příštího roku. Nakonec se v Mladé Boleslavi rozhodli jednat rychleji.

Zdroj: http://auto.idnes.cz/stahovani-oken-skoda-rapid-d0z-/automoto.aspx?c=A120725_120140_automoto_fdv

Odkaz ke komentáři

200 Minut kamkoliv + 100 SMS kamkoliv + 300 MB dat + neomezené volání a SMS mimo špičku do T-Mobile... tohle vše za 472 Kč

Nyní mám u Vodafone 240 minut kamkoliv + 100 SMS kamkoliv + 150 MB dat = 565 Kč

Takže bych si přidal na datech, ubral pár minut na volání a ještě měsíčně ušetřil 93 Kč

Odkaz ke komentáři

Ale u TMO semusíš na 99% uvázat, to je asi jediná značná "nevýhoda" mě si spoutali nedávno na 2roky tím, že jsem si místo zrušení tarifu ho prodloužil za jiných podmínek (novější tarif, o 20 minut mín a sms,ale mobilní net k tomu, cena ponechána jako u původního Bav SE = cca 100kč sleva).

Odkaz ke komentáři

Výzva povidáš..? Já tě furt na nějakou lákám a ty ... tak tu nekecej :smich::loool:

Njn, asi neumíš dostatečně přesvědčovat :P ...Třeba zrovna dneska jsem byl s kamoškou na zámku v Hluboké a cestou zpátky v Budějovicích v Budvaru cool.gif

JInak doufám, že mě do prahy bereš sebou :palec: Stelu beru :palec::pivo:

To si musíš domluvit s Wr, jestli tě pozve biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

[/size]

Njn, asi neumíš dostatečně přesvědčovat :P ...Třeba zrovna dneska jsem byl s kamoškou na zámku v Hluboké a cestou zpátky v Budějovicích v Budvaru cool.gif

Pěknej výlet koukám :palec: V BV si byl,ale pivo nedal, co? :loool:

Já nikdy nepřesvědčuju.. pouze nabízím ;)

[/size]

To si musíš domluvit s Wr, jestli tě pozve biggrin.gif

Víš, že nejsem nikam zvanej :wallbash: takže musíš použít své diplomaticko mluvčí schopnosti k vyjednání ideálních podmínek pro oba :palec:

JInak ICQ :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Pivko jsem nedal, ačkoliv mě lákal ten jejich bezovej speciál. To chci zkusit palec.gif ...Ale jelikož jsem neřídil, tak jsme přímo na firemním parkovišti před centrálou Budvárku vytáhli z kufru načatou láhev vína (co jsme otevřeli před prohlídkou zámku), skleničky a udělali jsme si takovej moravskej piknik :D

...Bylo to nějaký bílý cuvé 2007, luxusní barva a slušně nazrálá vůně i chuť wub.gif

Odkaz ke komentáři

Skaja: šprt /jako jiní.. :lol: / já se snažím o školu s růžovkou vedle sebe :palec: a v práci :rolleyes: skrž školu jsem si psal i s tím z vinného svahu :palec:

...Bylo to nějaký bílý cuvé 2007, luxusní barva a slušně nazrálá vůně i chuť wub.gif

Ty 07 asi bylo hodně voňavky.. viz ICQ ;) od té nejmenované paní JuDr. je to voňavka na Ntou.. ale chuť už dosahuje vrcholu..

Každopádně jsem dnes byl i za Vicanou a pohoda :palec: business je business :lool: a vypadá to, že se stejně uvidíme znova i když mi nutila ty její "holky" (prd tak vím, jak se která jmenuje, když mi nabízela asi 5 jmen :rolleyes: :lool: )

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si udělal "radost" a pořídil NB s WIN8 a mobil s Androidem, a ptám se.. ku*va kdo vymejšlel ty win8? Vůbec to nechápu :huh: :lool: <_<

NO a Android.. kapitola sama pro sebe, alemnohem víc her než na WinMobile 6.5 :smich: aneb na krácení času ideál (a konečně standart 3,5 jack..).

Dobré ráno ze školy :palec: od včera nespím :facka:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...