technikus Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Stellu nevím, zrovna jsem nějaký nachcípaný Ale co čína? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Tak už je tu Vodafone s jeho nabídkou neomezeného volání, a opravdu je pod hranicí 700 Kč (opět pouze za předpokladu úpisu na 24 měsíců) a další nové tarify přijdou v květnu, což se jistě vyplatí počkat ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 že som ťa nevidel "roky" už ...chcelo by to stellu To je slovo do pranice Kdy mám dojet?? Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Tak včera jsem už testoval letňáky a auto konečně vypadá zase jako auto :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 To je slovo do pranice Kdy mám dojet?? nie je problém, akurát treba nejak dohodnúť ubytko asi Tak včera Rally Praha Revival priamo na Václaváku, niektoré pekné kúsky a dosť ľudí aj keď nikde nebolo info Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Tak už i T-Mobile má svoji neomezenou nabídku tarifů ZDE Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 nie je problém, akurát treba nejak dohodnúť ubytko asi Super, tak to nějak domluvíme a můžeme zas vyrazit na prohlídku Prahy, za Zemana jsem na Hradě ještě nebyl Jinak jsem dneska taky přehodil kola, takže opět na letních Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Brej, sem tu dlouho nebyl.. Něco nového? Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Degustace vinařství Mokruša (U žíznivého mnicha), Výtopna, Malibu bar, Tres Gallos Takovýhle noční putování už není na mě, já jsem zvyklej chodit spát se slepicema...jenže jak se člověk dostane do spárů Dády, tak může na postel zapomenout No, může,, naposled sem spolužačku "tahal" až do 4 ráno,kdy nás z toho podniku (diska) vykopli.. a to se nebavím o 2akcích před tím v tomž týdnu škola mě ničí, ale částečně vzdělává :lool: Ano, dneska opravdu hezké Po 10 hodinách spánku jsem opět zcela připraven na jakoukoliv výzvu Výzva povidáš..? Já tě furt na nějakou lákám a ty ... tak tu nekecej @Jiřík & Dáda: kuk Jojo věděl jsem to ten den to víš, mám s něma celkem slušné interní poměry už se těším na pozvánku na jarní vinice.. To já dnes ráno vyměnil Zelenádě stírací lišty, myslím že po roce a půl to už měly za sebou. A zítra / v sobotu snad přezutí bačkůrek Na Yeti po 2ltetech taky, měly to těžce za sebou (už tam nebyly ani ty gumičky,jen lišta :lool: ) Sem se dneska nemohl dostat do auta Dálka vůbec nereagovala a jelikož klasickej zámek jsem v životě nepoužil (a servis ho v rámci servisek evidentně nikdy nenamazal, ačkoliv by měl), tak tam klíč nešel pomalu ani strčit a když už tam byl, nešlo s tím otočit. Nakonec to v důsledku použití větší než malé síly povolilo, ale zas pro změnu začal řvát alarm, protože sem nestrčil včas klíč do zapalování :D Yeti taky dělal, stěžoval sem si na záruku.. jako reakce mě zaskočila v podstatěmoje chyba, mám používat dálkač a hotovo prej to má nějakou zámrazovou pojistku (vložku) a přesně tento projev mi technik popisoval.. TAk novinka je že Technikus je bez Zelenády? Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Nic, moc ... "revoluce" v cenách mobilních operátorů + většina je na letňácích + ano, technikus je bez škodovky :D Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 [/size] ... zas vyrazit na prohlídku Prahy, za Dády jsem na Hradě ještě nebyl Jinak jsem dneska taky přehodil kola, takže opět na letních Co kecáš, já tě zval náhodou, že nebereš mobil je věc druhá JInak doufám, že mě do prahy bereš sebou Stelu beru Letní zatím nepřezuto.. Mobilní tarifi mě vůbec neberou, mám 3 čísla, minut a sms dost.. a platím, no o trochu míň, ale z principu nerad moc volám.. udělal sem kariéru v telemarketingu.. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 TAk novinka je že Technikus je bez Zelenády? To je nějakej drb? :D Nic, moc ... "revoluce" v cenách mobilních operátorů + většina je na letňácích + ano, technikus je bez škodovky :D mě nezaujaly ani tak ty neomezené tarify jak nějaký nový z dílny T-Mobile Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Nevíte někdo, kde jsou ovladače zadních oken pro Rapida, když máte všech čtyřech oken? Prohlížel jsem plno fotek Rapid Elegance a všechny měli u řidiče jen přední To má zadní na středovém tunelu / samotných zadních dveřích? EDIT: omg Dnes už je pro výrobce lacinější montovat do auta elektricky stahované okno než klasický mechanismus s kličkou (vítají to i designéři). Všechna okna ovládaná elektricky tak má i rapid. Jenže řidič nemá jak ta zadní ovládat. Když dítě před školou vystoupí a nechá otevřené okno, budete tam muset dojít. Původně měl řidič rapidu dostat tlačítka stahování všech čtyř oken k ruce podle informací iDNES.cz od příštího roku. Nakonec se v Mladé Boleslavi rozhodli jednat rychleji. Zdroj: http://auto.idnes.cz/stahovani-oken-skoda-rapid-d0z-/automoto.aspx?c=A120725_120140_automoto_fdv Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 mě nezaujaly ani tak ty neomezené tarify jak nějaký nový z dílny T-Mobile Ehm a jaký? V rozumné míře by se mi taky nějaký hodil :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 200 Minut kamkoliv + 100 SMS kamkoliv + 300 MB dat + neomezené volání a SMS mimo špičku do T-Mobile... tohle vše za 472 Kč Nyní mám u Vodafone 240 minut kamkoliv + 100 SMS kamkoliv + 150 MB dat = 565 Kč Takže bych si přidal na datech, ubral pár minut na volání a ještě měsíčně ušetřil 93 Kč Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Ale u TMO semusíš na 99% uvázat, to je asi jediná značná "nevýhoda" mě si spoutali nedávno na 2roky tím, že jsem si místo zrušení tarifu ho prodloužil za jiných podmínek (novější tarif, o 20 minut mín a sms,ale mobilní net k tomu, cena ponechána jako u původního Bav SE = cca 100kč sleva). Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Všechny ty nový tarify jsou ale podmíněny upsáním na 24 měsíců ... a volat člověk stejně musí, takže mě to nějak netrápí, u VF nejsem ničím vázán a tak až přijde něco, co mě dostane, jdu hned po tom. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Výzva povidáš..? Já tě furt na nějakou lákám a ty ... tak tu nekecej Njn, asi neumíš dostatečně přesvědčovat :P ...Třeba zrovna dneska jsem byl s kamoškou na zámku v Hluboké a cestou zpátky v Budějovicích v Budvaru JInak doufám, že mě do prahy bereš sebou Stelu beru To si musíš domluvit s Wr, jestli tě pozve Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 [/size] Njn, asi neumíš dostatečně přesvědčovat :P ...Třeba zrovna dneska jsem byl s kamoškou na zámku v Hluboké a cestou zpátky v Budějovicích v Budvaru Pěknej výlet koukám V BV si byl,ale pivo nedal, co? Já nikdy nepřesvědčuju.. pouze nabízím ;) [/size] To si musíš domluvit s Wr, jestli tě pozve Víš, že nejsem nikam zvanej takže musíš použít své diplomaticko mluvčí schopnosti k vyjednání ideálních podmínek pro oba JInak ICQ Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Pivko jsem nedal, ačkoliv mě lákal ten jejich bezovej speciál. To chci zkusit ...Ale jelikož jsem neřídil, tak jsme přímo na firemním parkovišti před centrálou Budvárku vytáhli z kufru načatou láhev vína (co jsme otevřeli před prohlídkou zámku), skleničky a udělali jsme si takovej moravskej piknik :D ...Bylo to nějaký bílý cuvé 2007, luxusní barva a slušně nazrálá vůně i chuť Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 no za mě jen ráno :D teda skoro poledne Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Já mám ožralecký ráno no :D. Když jsem jel do práce, tak jsem úplně cítil výpary co mě šly z držky, i když jsem si vyčistil zuby a držku vypláchl snad vším, co jsem doma našel :D. Jsme to včera trošku s kamošem přehnali no :D. Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Doufám,že jsi jel MHD. :o Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Upřímně? Těch 15km se nepotáhnu 3/4 hodiny autobusem, stejně 4/5 cesty jedu mezi polama. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Zdravím po měsíci opět ze školy Jsem tu jako obvykle první a zatím jediný :D Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Skaja: šprt /jako jiní.. / já se snažím o školu s růžovkou vedle sebe a v práci skrž školu jsem si psal i s tím z vinného svahu ...Bylo to nějaký bílý cuvé 2007, luxusní barva a slušně nazrálá vůně i chuť Ty 07 asi bylo hodně voňavky.. viz ICQ ;) od té nejmenované paní JuDr. je to voňavka na Ntou.. ale chuť už dosahuje vrcholu.. Každopádně jsem dnes byl i za Vicanou a pohoda business je business :lool: a vypadá to, že se stejně uvidíme znova i když mi nutila ty její "holky" (prd tak vím, jak se která jmenuje, když mi nabízela asi 5 jmen :lool: ) Odkaz ke komentáři
dadacek Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Tak jsem si udělal "radost" a pořídil NB s WIN8 a mobil s Androidem, a ptám se.. ku*va kdo vymejšlel ty win8? Vůbec to nechápu :lool: <_< NO a Android.. kapitola sama pro sebe, alemnohem víc her než na WinMobile 6.5 aneb na krácení času ideál (a konečně standart 3,5 jack..). Dobré ráno ze školy od včera nespím Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Pro mě byl Android oproti iOS hrozná změna :D. Docela dlouho jsem si zvykal co a jak. Každopádně co se ti nelíbí na win8? Vždyť je to stejný, jak win7, akorát je tam to Metro, které můžeš skrýt. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky