technikus Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Bezelo to jako na bezicim pasu, celkem asi 10 lidi takze vydelat pul melounu za sobotu proc ne. Tomu se rika kseft, i kdyz to zarizeni jiste neco stalo. Docela me zarazilo, z personalu asi 7 lidi melo 5 brejle :D Bud je to na ne drahy a nebo ma operace nejaky zapory co nikde neuvadeji. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Tak já bych věřil, že třeba pro nějaký ty "sestřičky" či "asistentky" to může být cenově dost mimo. Myslím, že se ty kliniky taky dvakrát nepřeplatí, co se týká mezd a kdo ví, jestli mají pro zaměstnance třeba nějaký slevy, nebo ani ne Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 18, 2013 Sdílet Odesláno Květen 18, 2013 Je to tak, kdo vi. Ale vesmes sama mlada sestricka :P Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Techni super, zajimalo by mě jak dlouho budeš hledat brýle, zvyk je železná košile :D Wrccko njn já jsem ranní ptáče, nejlip jedu za studena po ránu jako 120ka :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Dobré ,slunečné z přehrady.Jdu ochutnat něco od našich farmářů. Honza :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Zdravim z Brandysa, taktez slunecne rano Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Tak jsme si dneska udělali výlet na Slovensko - do Zlatých Moravců. Najeli jsme krásných 630 km a dovezli si miminko Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Jáááj to je gumák :D Nemá chybu My máme doma taky miminko :D 1 měsíc 10 měsíců (aktuálně) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Tak se priznejte... fandite? Komu? Ja Svycarum, kdyz uz nas porazili, tak at prepisi dejiny :-)) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Já se dobrovolně přiznávám, že absolutně nesleduju a neřeším, takže ani netuším, kdo, kde, s kým a za kolik B) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 19, 2013 Sdílet Odesláno Květen 19, 2013 Tak učil jsem se u toho kryprografii, ale nešlo to nesledovat. Líbilo se mi, ale že Švýcaři hráli až do úplné konce i když 2 minuty před koncem bylo v podstatě jasné, jak to dopadne Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Bezelo to jako na bezicim pasu, celkem asi 10 lidi takze vydelat pul melounu za sobotu proc ne. Tomu se rika kseft, i kdyz to zarizeni jiste neco stalo. Docela me zarazilo, z personalu asi 7 lidi melo 5 brejle :D Bud je to na ne drahy a nebo ma operace nejaky zapory co nikde neuvadeji. u zenskych k ustaleni zraku dochazi mezi 25-30ti, tzn pozdeji nez u muzu a hlavne vetsinou cekaji az na porod, kdy dochazi k poskozeni jiz poskozeneho zenskeho zraku. Takze jestli byli mlady, tak asi cekaji, az se nedko chytne Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 KONECNE HOTOVE! A je trochu času :D napriklad na Jim-a :lool: este jedna ustna a ostatne cakat :) Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 zdravicko panove, nemate nekdo zkusenosti s timto panem? (jestli si to hodnoceni tam nepise sam? ;) ) http://www.znamylekar.cz/jan-cerny5/rehabilitace/brno uz pul roku resim problem s vazy v koleni a svalstvem nizsiho bricha ve vojenske nemocnici v Brne a vysledek byl ten(krom kyselych ksichnu, neochoty a debilnich kecu), ze mi rekli 'a nechcete se na ten sport radeji vykaslat'... takze ne, radsi si za peci priplatim, nez pul dne cekat, jestli nahodou neprijdu na radu a pak byt poslan do mist, kam slunce nesviti atp. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 vubec, mám jednu zázračnou paní na masaže akorát-ale to je na vazy málo :( Wrccko oki beru tě za slovo ;) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Nudááááá Není snad horší předmět než psychologie s naší psycholožkou Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 zdravicko panove, nemate nekdo zkusenosti s timto panem? (jestli si to hodnoceni tam nepise sam? ;) ) http://www.znamylekar.cz/jan-cerny5/rehabilitace/brno uz pul roku resim problem s vazy v koleni a svalstvem nizsiho bricha ve vojenske nemocnici v Brne a vysledek byl ten(krom kyselych ksichnu, neochoty a debilnich kecu), ze mi rekli 'a nechcete se na ten sport radeji vykaslat'... takze ne, radsi si za peci priplatim, nez pul dne cekat, jestli nahodou neprijdu na radu a pak byt poslan do mist, kam slunce nesviti atp. Ve středu (22.5.) tam jdu s krční páteří ... ale právě reference (a to že "ordinace" na botanické ulici je hned vedle baráku ke bydlím ) rozhodlo, že jsem se objednal k na tuhle rehabilitaci. Tak uvidíme, jaký to bude, ale stejně se to nedá ohodnotit dříve než s odstupem. Každopádně je k němu nával a objednací doba byla 1,5 měsíce ... Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 (upraveno) jj, ja jdu 28.5. do Zabovresk do jeho 'Yoga Centrum' arealu, masakr, pry je to jeho centrala, chodivam do te mestske casti behavat, tak jsem si skocil omrknout... neskutecna rezidence... a mel jsem cekacku dva mesice, po kterou jsem doufal, ze ve vojenske se trosku pochlapi Upraveno Květen 20, 2013 uživatelem raym0n Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 20, 2013 Sdílet Odesláno Květen 20, 2013 Dnes dovolena, zitra pekne sup do prace Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Tak první neduhy po operaci... v práci, poměrně daleko od okna a bez osvětlení vidím při pohledu na monitor takový duchy. Co jsem googlil, zrak se zpracuje až rok :lool: tak to bude něco. Venku vidím do dálky zcela jasně, ba naopak se déle léčí pohled do blízka. Tak zítra jdu na kontrolu a tak se vyzpovídám a zjistím, zda tomu tak doopravdy je. Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Wrccko oki beru tě za slovo ;) Tak včera už som mal čas po pohovore večer aj na dve Stelly - konečne :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 A jak se povedl pohovor? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 No bol to taký pokec, niečo chceli odo mňa vidieť na počítači či viem logickým uvažovaním odlíšiť čísla a tak...bol to iný než som zvyknutý - tak uvidíme ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Tak držím palce ;) Co někdy Čína? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Omg člověk si kape troje oční kapky a teď zase vidím jak nic :lool: Se to mění po půl dni, ale sedat si to má až rok Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 21, 2013 Sdílet Odesláno Květen 21, 2013 Tak přeju hezkýho půl roku. Já doteď kroutím hlavou nad svýma výsledkama ze školy... vypadá to, jako bych chodil do školy nalitej. Přitom tvrdý už čtvrt roku nepiju Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Květen 22, 2013 Sdílet Odesláno Květen 22, 2013 Dobré ráno všem Tak první neduhy po operaci... v práci, poměrně daleko od okna a bez osvětlení vidím při pohledu na monitor takový duchy. Co jsem googlil, zrak se zpracuje až rok :lool: tak to bude něco. Venku vidím do dálky zcela jasně, ba naopak se déle léčí pohled do blízka. Tak zítra jdu na kontrolu a tak se vyzpovídám a zjistím, zda tomu tak doopravdy je. Jsi byl na té lazerové operaci kvůli odstranění dioptrií? Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky