Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Bezelo to jako na bezicim pasu, celkem asi 10 lidi takze vydelat pul melounu za sobotu proc ne. Tomu se rika kseft, i kdyz to zarizeni jiste neco stalo. Docela me zarazilo, z personalu asi 7 lidi melo 5 brejle :D Bud je to na ne drahy a nebo ma operace nejaky zapory co nikde neuvadeji.

u zenskych k ustaleni zraku dochazi mezi 25-30ti, tzn pozdeji nez u muzu a hlavne vetsinou cekaji az na porod, kdy dochazi k poskozeni jiz poskozeneho zenskeho zraku. Takze jestli byli mlady, tak asi cekaji, az se nedko chytne :prcprc:

Odkaz ke komentáři

zdravicko panove, nemate nekdo zkusenosti s timto panem? (jestli si to hodnoceni tam nepise sam? ;) )

http://www.znamylekar.cz/jan-cerny5/rehabilitace/brno

uz pul roku resim problem s vazy v koleni a svalstvem nizsiho bricha ve vojenske nemocnici v Brne a vysledek byl ten(krom kyselych ksichnu, neochoty a debilnich kecu), ze mi rekli 'a nechcete se na ten sport radeji vykaslat'... takze ne, radsi si za peci priplatim, nez pul dne cekat, jestli nahodou neprijdu na radu a pak byt poslan do mist, kam slunce nesviti atp.

Odkaz ke komentáři

zdravicko panove, nemate nekdo zkusenosti s timto panem? (jestli si to hodnoceni tam nepise sam? ;) )

http://www.znamylekar.cz/jan-cerny5/rehabilitace/brno

uz pul roku resim problem s vazy v koleni a svalstvem nizsiho bricha ve vojenske nemocnici v Brne a vysledek byl ten(krom kyselych ksichnu, neochoty a debilnich kecu), ze mi rekli 'a nechcete se na ten sport radeji vykaslat'... takze ne, radsi si za peci priplatim, nez pul dne cekat, jestli nahodou neprijdu na radu a pak byt poslan do mist, kam slunce nesviti atp.

Ve středu (22.5.) tam jdu s krční páteří ... ale právě reference (a to že "ordinace" na botanické ulici je hned vedle baráku ke bydlím :rolleyes: ) rozhodlo, že jsem se objednal k na tuhle rehabilitaci. Tak uvidíme, jaký to bude, ale stejně se to nedá ohodnotit dříve než s odstupem. Každopádně je k němu nával a objednací doba byla 1,5 měsíce ...

Odkaz ke komentáři

jj, ja jdu 28.5. do Zabovresk do jeho 'Yoga Centrum' arealu, masakr, pry je to jeho centrala, chodivam do te mestske casti behavat, tak jsem si skocil omrknout... neskutecna rezidence... :prcprc:

a mel jsem cekacku dva mesice, po kterou jsem doufal, ze ve vojenske se trosku pochlapi

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

Tak první neduhy po operaci... v práci, poměrně daleko od okna a bez osvětlení vidím při pohledu na monitor takový duchy. Co jsem googlil, zrak se zpracuje až rok :lool: tak to bude něco. Venku vidím do dálky zcela jasně, ba naopak se déle léčí pohled do blízka. Tak zítra jdu na kontrolu a tak se vyzpovídám a zjistím, zda tomu tak doopravdy je.

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno všem

Tak první neduhy po operaci... v práci, poměrně daleko od okna a bez osvětlení vidím při pohledu na monitor takový duchy. Co jsem googlil, zrak se zpracuje až rok :lool: tak to bude něco. Venku vidím do dálky zcela jasně, ba naopak se déle léčí pohled do blízka. Tak zítra jdu na kontrolu a tak se vyzpovídám a zjistím, zda tomu tak doopravdy je.

Jsi byl na té lazerové operaci kvůli odstranění dioptrií?

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...