Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Ale,

mamka přítelkyně má někoho v práci, kdo jede v září (náš preferovaný termín) do Chorvatska a mají asi každoročně (pochopil-li jsem to správně) rezervovaný velký dům hned u moře a tak že bychom jeli taky. Je tam několik oddělených pokojů a tak oni by měli plné auto a my plné auto, tedy cca 4 dvoulůžkové pokoje, cesta a ubytování za pakatel, a pak jen jídlo (obědy, večeře) v restauracích a snídaně z marketu v domě, takže bychom to asi prubli... Současně přitom provětráme Micru a bude jasné, že ještě do konce roku půjde na servis po 20 tkm :lool: (na servisu byla 7.5.2013), jen musíme pořídit další 3 vesty a můžeme vyrazit :rolleyes: Autem se nemusíme na nic vázat, můžeme se tam vydat kamkoliv na výlet - např. Makarská, Dubrovník apod. a hlavně by to nyní přišlo na méně, jak Tunisko, který je i v lastu v září za cca 13 tisíc / osobu (jo holt All Inclusive a letecky, nicméně bychom přijeli asi 100% každej tak o 5kg více :D ).

Odkaz ke komentáři

Mároš dostal práci a tak jde pěkně dřít na důchod, jestli se ho dožijeme :lool:

No dva dni sú za mnou a vyzerá to celkom zaujímavo...uvidíme či budú nejaké projekty, tak snáď ;)

...Mároš dnes při Filadelfii grilování :wub:

to my tam máme luxusné hospody, dnes "vepřovo-kuřecí" řízek so šalátom a k tomu 0.2L piva zdarma...luxus :pivo: kam sa hrabe čína :lool:

...tak se moje plány s dovolenou v Africe (Tunisko) posouvají a v září se pojede do Chorvatska, tak jsem zvědav :rolleyes:

Hmm, no keď si predstavím že by som tam a naspäť musel šoférovať tak neviem či je to dobrá voľba :huh:

Je to nemožný, ale už zase se blíží víkend a v příštím týdnu další výplata :rolleyes:

asi tak...ani neviem ako zbehol celý týždeň a zas je víkend ktorý zas zbehne a znovu makať :huh: ...no výplatu máte asi skôr :D

tak hlavně pravou :D

No kolektív je v pohode, ešte jeden kolega mal dovolenku ale toho už poznám...tak verím že sa chytím

Tam jedeš stejně pořád na dvojku, takže není co řešit :D

Micra má aj trojku?? :lol: :lool:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • Dnes jsem překročil 500 km, takže duben byl slabota. Pořád se mě drželo nějaké nachlazení. Dnes jsem byl na Bílém kameni na Libavé, nejdřív jsem myslel, že nepojedu, protože v úterý jsem si při vyjíždce na kole zase přivodil kašel, ale nakonec jsem to dnes risknul. A bylo to fajn, taky díky tomu, že jsme jeli mimo ty nejvíce zatížené trasy. Akorát počasí takové, že jsem se furt převlíkal. Tak snad zítra budu fit, abych mohl zase vyrazit.
    • Se podívej na severozápad až k hranicím ....... šluknovský výběžek . Takže nic .  Proč se ten brzdič měnil ?
    • podržet déle aby vyjeli nahoru jak píšeš, pak dlouho podržet tlačítko pro zavření aby se znovu nastavila / resetovala úroveň maximálního otevření - měl by se ozvat tón. Pokud to nepomůže bude problem v zámku nebo vzpěrách, měl jsem to podobně a ze začátku to fungovalo divně - jen to odskočilo a pak už to ani neotvíralo a bylo to zámkem což je levnější jak vzpěra.
  • Vytvořit...