wrccko Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Dnes je deň D :o :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Tak držím palce v nové práci Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 Mároš dostal práci a tak jde pěkně dřít na důchod, jestli se ho dožijeme :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 1, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2013 ...Mároš dnes při Filadelfii grilování Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Dobre rano, patek je tu Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 ...tak se moje plány s dovolenou v Africe (Tunisko) posouvají a v září se pojede do Chorvatska, tak jsem zvědav Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 to jsou nějaké skoky, copak ? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Ale, mamka přítelkyně má někoho v práci, kdo jede v září (náš preferovaný termín) do Chorvatska a mají asi každoročně (pochopil-li jsem to správně) rezervovaný velký dům hned u moře a tak že bychom jeli taky. Je tam několik oddělených pokojů a tak oni by měli plné auto a my plné auto, tedy cca 4 dvoulůžkové pokoje, cesta a ubytování za pakatel, a pak jen jídlo (obědy, večeře) v restauracích a snídaně z marketu v domě, takže bychom to asi prubli... Současně přitom provětráme Micru a bude jasné, že ještě do konce roku půjde na servis po 20 tkm :lool: (na servisu byla 7.5.2013), jen musíme pořídit další 3 vesty a můžeme vyrazit Autem se nemusíme na nic vázat, můžeme se tam vydat kamkoliv na výlet - např. Makarská, Dubrovník apod. a hlavně by to nyní přišlo na méně, jak Tunisko, který je i v lastu v září za cca 13 tisíc / osobu (jo holt All Inclusive a letecky, nicméně bychom přijeli asi 100% každej tak o 5kg více :D ). Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Pokud se budeš motat někde poblíž Makarské, doporučuji zajet na sv. Jura, je to luxusní stoupání horskou silničkou Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 ...aby to Micra se 4 lidmi zvládla :D Není to nejsilnější dravec, respektive ve 2 ideál, ve 4 lidech v kombinaci kopec to bude horší Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Tam jedeš stejně pořád na dvojku, takže není co řešit :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 2, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2013 Mároš dostal práci a tak jde pěkně dřít na důchod, jestli se ho dožijeme :lool: No dva dni sú za mnou a vyzerá to celkom zaujímavo...uvidíme či budú nejaké projekty, tak snáď ;) ...Mároš dnes při Filadelfii grilování to my tam máme luxusné hospody, dnes "vepřovo-kuřecí" řízek so šalátom a k tomu 0.2L piva zdarma...luxus kam sa hrabe čína :lool: ...tak se moje plány s dovolenou v Africe (Tunisko) posouvají a v září se pojede do Chorvatska, tak jsem zvědav Hmm, no keď si predstavím že by som tam a naspäť musel šoférovať tak neviem či je to dobrá voľba Je to nemožný, ale už zase se blíží víkend a v příštím týdnu další výplata asi tak...ani neviem ako zbehol celý týždeň a zas je víkend ktorý zas zbehne a znovu makať ...no výplatu máte asi skôr :D tak hlavně pravou :D No kolektív je v pohode, ešte jeden kolega mal dovolenku ale toho už poznám...tak verím že sa chytím Tam jedeš stejně pořád na dvojku, takže není co řešit :D Micra má aj trojku?? :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 3, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Dobre rano, v nasem aute by byli 3 ridici ze ctyr cestujicich takze o stridani neni problem. ...jinak jsem to s tou vyplatou podcenil, jeste vcera odpoledne dosla vyplatnice a v pondeli dojde vyplata :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2013 Micra má aj trojku?? :lool: ROFL, tos zabil Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Hezkou nedeli, v Boleslavi po bource... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 4, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2013 Aj v Prahe lialo Na dálnici D1 ohrožovala provoz kráva, policisty zmátla změnou směru Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Dobré pobouřkové. Doufám ,že vám noční bouře neudělala moc škod. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 bréééééé rano, fučelo jak kráva, chvili slejvak a pak nic, dokonce jsme snad i jeden-dva blesky chytl Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Dobré ráno to je dilema že do ktorej práce mám ísť? :lool: Marcel: nemáš spania? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Vstávám takhle na 7mou do práce... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 náhodou nevíte kde bych v brně sehnal oranžove blikající žárovku do blnkru co má chromovej povrch? diadem? mi po 7 letech odešla jedna vzadu v blinkru a jezdím se škaredým oranžovým :( Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 A-Light ;) Kdysi jsem tam kupovával Night Breakery za nej ceny v Brně (kdysi, ještě na Fabii, takže teď jejich ceny už neznám) Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 fíha tolik to určo nestálo 240 kč Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Zkus ještě možná porovnat nějaké H4 / H7 apod. žárovky, aby sis ověřil zda jsou levnější / dražší a pak si z toho odvodíme, zda zdražili a nebo jsou pořád levní :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 Stojím na radlickej, Marcel tým malým chodníkom sa išlo k tebe dohora? :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 5, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2013 No jestli je to kolem kapličky do kopce po asfaltce tak ano ;) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky