SKAJA Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Oki, tak pokud funguje to přehrávání, tak pak je to fajn Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Tak jako lišky vylézají ze své nory, tak i já se vracím mezi Vás oktávkáře Třeba jste někteří poznali moje dvě Áčka na srazu, takže ahoooooooooooj :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 ...a hned mám příjemnější ráno, v garáži jsem viděl stát O3 Combi RS v zelené se SunSetem, opravdu moc povedená kombinace Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Ja som este nevidel na živo ale dalsi tyzden určite uvidim Jirko: ako chystas sa na Zlín? Ja určite celý rok sa na to tesim Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Tohle byla 3. O3 RSka, co jsem viděl a ty kombíky maj prostě něco do sebe. Jak žlutej, tak tento zelenej je opravdu moc povedenej Tak za to, že jsem byl včera pracovitý dnes v 10:00 opouštím kancelář a šup na D1 B) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Jirko: ako chystas sa na Zlín? No, zatím to moc dobře nevidím. Ty tam budeš zase s rodinou někde bydlet?? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 No tešiť sa na D1 to si blázon :D [/size] No, zatím to moc dobře nevidím. Ty tam budeš zase s rodinou někde bydlet?? Jj v piatok presun Praha-Olo-Zlin a budem až do nedele...konečne trochu relax toto leto Tak uvidíš ako ti to vyjde :-/ Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Tak mě asi změřili na D1 ve zúžení na 80tce jsem jel cca 100, červená O1 stála na středovým rozkopaným ostrůvku mezi auty dělníků :D No a v Brně mě na poště čekal nemilý dopis od České kanceláře pojistitelů za úhradu pojistného před datem, kdy jsem Citigo pořídil (cca měsíc, když asi stálo v salonu). Jak se má člověk bránit, pokud už auto nevlastní a všechny dokumenty ze dne pořízení vyhodil? Napadl mě registr vozidel, ale tam asi nebude den, kdy jsem auto koupil, ale až den přihlášení na mě... pak ještě Škofin, kdy byla na mě pojistná smlouva po celou dobu, nicméně jak se dá prokázat, že před dnem D nebyl vůz můj? Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Nemáš čo vyhadzovať take veci :( Na polícii by sa to nedalo zistiť? Poisťovňa by mala vediet vsak po kúpe musíš auto hneď poistiť Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Na co budu shromažďovat takové papíry, když jsem auto dále prodal? ...teď otázkou, jak se k tomu postaví autosalon Škoda, který by měl mít z dne zakoupení kopii smlouvy a Škofin z uvedeného dne vznik úvěrové smlouvy vč. pojištění u ČP EDIT: ČP ví, že jsem byl od dne A do dne B pojištěn, ale ČKP chce úhradu za nezaplacené pojištění v době, kdy vozidlo stálo v prodejně (před datem koupení), sami mi to uvádějí ve výpise kde je to jasně vidět... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 A na koho to bylo v té době psaný?? ...Přece za vozidlo odpovídá vlastník/provozovatel. Pokud bylo psaný na autosalon, tak není co řešit. Tys ho dostal už s klasickou značkou, ne?? ...Takže přihlášený být muselo ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 ...ufff...volal jsem babicce a ta nasla celou slozku ohledne dokumentu Citiga, a ja uz myslel, ze jsem ji vyhodil. Takze v nedeli budu skenovat a posilat reakci. Citigo mel prvni majitel Skoda Auto (SPZ s S krajem), odhlaseno bylo na prodejnu a pak prihlaseno na 2.majitele - me (vymenena SPZ z S na Becko) a prave asi po dobu 1.majitelem a mnou auto nebylo pojisteno :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Neverím že polícia nevie z VIN zistit kto bol majiteľ....no Marcel ho prevzal s S-kovou SPZ ze? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 To ano ale mezi datem kdy jsem ja vuz koupil a kdy jsem ho prihlasil na B SPZ ubehl cca mesic a tim nic nezjistis...ve VTP i MTP je datum kdy jsem byl na urade, ne den meho koupeni a to zase neni co jsem shanel, to spravne je na smlouvach o koupi, uveru a pojisteni... (ze dne prodeje) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 No tak keď máš zmluvu tak si za vodou...nechápem čo riešia - oni v podstate chcú že každé auto čo má SPZ musí mať zákonné? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Asi ano a kdyz je nejake neuhrazene pojisteni mezi dvema uhrazenymi, pidi po tom asi...ale jak pises, archivovat co se da, nikdy nevis k cemu se to muze hodit. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Jj, každý auto na značkách musí mít pojištění. Pokud s ním nejezdíš a nechceš platit pojistku, musíš odevzdat značky do depozitu ;) ...V tom Marcelově případu je "problém" asi v tom, že škodovka to odhlásila a zrušila pojištění. A je otázkou, jak to měl vyřešený autosalon, protože se mi nechce věřit, že by neměli pojistku Ale mohlo se stát, že na to někdo zapomněl a nevyřídil to...nebo že by měli pojištěnou "značku"?? Každopádně to je fuk, ty pošleš na ČKP kopii smlouvy s tím, že jsi auto koupil a pojistil tehdy a tehdy, předtím byl majitel salon, tak ať se obrátí na ně ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 No nic, dnesek byl narocny tak dobrou noc :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 22, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Dobrou, taky už půjdu Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Copak? Vždyť je pátek B) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Nemôže mať kazdy rovnaký názor dnes este má čakajú radlice, teraz som na brunlovke :P Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Tož já se kochám venkovskou krajinou a přitom pracuju, dá se to :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 To je co za dovolenku ... Ja mám výhľad na Prahu Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Mám home office, ne dovolenou :P EDIT: Tak po nějakém telefonátu a e-mailu mi i sám autosalon dnes poslal oskenovanou kupní smlouvu a hned jsem ji předal ČKP, takové jednání se mi líbí. B) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Srpen 23, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2013 Home office bych bral, ještě minulý rok to nebyl problém, ale za chvilku to bude rok,co nám ji zakázali :( Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky