technikus Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Ještě ne, ještě cca za hodinku Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Tak po obede som sa dočkal ....luxusný svestkovy kolaaac Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Srpen 30, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 To ja dneska bagetu s gulasovou polevkou, nic moc oproti vcerejsku Je pravda, ze se v Nemecku neplati dalnice ani silnice pro osobaky? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Srpen 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2013 Pokud se něco nezměnilo, tak neplatí Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Tak Barumka za nami a už cestujem smer Olomouc :/ ....opálený ako tak oddychnuty...zmoknuty Tak Barumka za nami a už cestujem smer Olomouc :/ ....opálený ako tak oddychnuty...zmoknuty Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 Mas to nejaky rozbity :P To my jsme uz ve Frantiskovych Laznich, kde ma pan domaci O3 s bixenony v bile, treba nekdo z fora :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 1, 2013 Sdílet Odesláno Září 1, 2013 :D poslal som 2x a nechcelo sa mi mazat Bielu som videl aj nejaké rs aj combi a nevyzeral zle ani ten sedan Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 2, 2013 Sdílet Odesláno Září 2, 2013 Hezke rano, tu mimo civilizaci je 8°C, snad bude u sousedu v D tepleji... Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Tak konečně mám od školy zase na čas klid Btw. hezkej sraz, ale fakt to nešlo ... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Vonku luxusna teplota celkom ....ale prekvapilo má ako skoro bola tma :/ Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2013 Já už se do školy celkem těším, ale máme to až konec měsíce :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 3, 2013 Sdílet Odesláno Září 3, 2013 to aj my a do decembra sa asi odstrelím, síce to vyzerá len na 2 predmety ale ostatné veci radšej ani nespomínam...musím začať na tom makať nech to mám z krku Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2013 To já bych měl tady dělat na závěrečné práci, do konce roku by to mělo být zhruba hotový...ale už to asi dva měsíce odkládám a jak to tak vypadá, v záři už se k tomu nedostanu...to zas bude hukot na poslední chvílu, už to vidím Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 No to ja sem včera odstátnicoval a dneska si došel obhájit diplomku, a práááázdniny od školy :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Závidím a gratulujem ... Aj ked je pravda že byť študent má nejaké výhody Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 No ty vyhody těžko říct, když je to při práci už ale zase sou tam pěkný baby u nás na fakultě :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Tak minimálne na mhd v Prahe je to dosť rozdiel v cene Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 V Brně taky, ale ne když ti je 31 .... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Ale jsou i zamestnavatele, co MHD proplaci...ja mam treba aktualne prispevek na Prazskou "salinkartu", alias "Opencard", ale popravde firmy s nejakymi benefity jsou dnes skoro raritou (mensi firmy vubec a vetsi cim dal vic skudli)... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Myslíš Openkrad za miliardu Tak cestujem domov už aby som tam bol... Jack: tak to je iná Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Je mi jedno za kolik ci kdo koho v projektu Opencard musel podplatit, ale jezdit musis (i kdyz jsou v praci taci, co MHD neznaji a Opencard nikdy nemeli a i pro ne je lepsi mit prispevek jak ho nemit)...Takze ja jsem s Opencard spokojen :) Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Září 4, 2013 Sdílet Odesláno Září 4, 2013 Ja tiež...ale je to ukážka korupcie ako vysita :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Září 5, 2013 Sdílet Odesláno Září 5, 2013 To mi pripomina, ze si pristi tyden musim koupit dalsi rocni :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Září 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2013 Tak jsem se konečně dokopal a začal se trošku vrtat ve Photoshopu...a vono to není zas tak komplikovaný, jak se zdálo...začíná mě to celkem bavit ...Ale koukl jsem na web, že bych si koupil licenci na prcovní kompl...a základní verze stojí 18 litrů No, tak to ať si strčí do... Zlatej Zoner za 999 Kč, Adobe má zatím smolíka B) Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky