wrccko Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 čas 0:40 ...300litrov na sto :D http://www.youtube.com/watch?v=4jrx4c9EyLw Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Tak dneska došel poslední pozdrav z bolky. Když vidím, jak to tam (ne)funguje, tak se vůbec nedivím, že nebylo možný se s nima na ničem domluvit. Zřejmě slušnej oddíl, no :D ...Lhůta vypršela 25.8.2013...někdo si toho všiml 10.9.2013, tak sepsal dopis...kterej se dostal 7.10.2013 na poštu Teda páni soudruzi, s takovou ten socializmus nevybudujeme Já jsem extrémně línej člověk, kterej všechno odkládá na poslední chvílu a pak to honí 5 minut po dvanácté...ale měsíc chodit s dopisem na poštu?? Nota bene, když při takovým počtu, jako posílá úřad si pro to beztak pošta jezdí?? Takový teplý místečko na úřadě bych jednou chtěl mít taky...ráno si tam přijít sednout, během dopoledne překopírovat 5 vět z jednoho wordu do druhýho, pak si skočit na oběd, odpoledne dát kávičku, zavřít ten překopírovanej word (samozřejmě bez uložení) a pomalu se chystat domů, abych náhodou neměl minutu přesčas Každopádně je zajímavý, že každej úřad má na ty průsery svoje metody...jeden si plete adresy a posílá předvolání cizím lidem, druhej zase neumí napočítat do 20 a předvolání doručí až po vlastním termínu jednání...a třetí posílá dopis měsíc. Oni na to snad musí mít nějaký školení, protože to není možný, aby bylo po republice v kancelářích tolik oslů nezávisle na sobě ...Já o tom snad vydám nějakou knížku, materiálů už bych měl dost. Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Pěkná práce. Když budeš na tom magistrátě, tak by jsi tam mohl zkusit dostat i mě :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Skaja: tak Bolka sa predsa vyfarbila :D Poslal som ti SZ Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 ...to jsem mel teprve chvili Zelenadu a uz prvni prestupek :D Jinak dobre rano Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 No teď jsem v merku já :D Nelíbilo se mi, jak se tvářila ta kamera co má upozorňovat na rychlost :D Ale tak tajně doufám, že jsem měl na tachecu pod 80 Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Skaja: tak Bolka sa predsa vyfarbila :D Já jim říkal od začátku, že nemá cenu házet si vzájemně klacky pod nohy, když nemají sebemenší šanci případnou válku vyhrát. Nabízel jsem smírnou cestu prospěšnou oběma stranám...jenže mně se samozřejmě nevěřilo, jako vždycky PS: SZ vyřízena, zítra bys to měl mít Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Brý ránko :-) Tak jsem si včera pěkně přijel ze srazu a při parkování si všimnu, že ráno je blokový čištění :D Takže jsem si pěkně musel přivstat, ale zase to má pozitivum, že budu moct z práce utéct dřív ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 10, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2013 Už jsi doma nebo ještě v ČR? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 bré ránko, já nemožu zase dospat :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 ...dospis o vikendu :P Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 já ne, ted vykopat ženu z postele a hurá do ahy Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Jestli máš namysli Prahu, tak nic moc, jestli plánujete trajdat, vem si deštník :P Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Skaja: možná by se ti mohlo hodit Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Indexování mám od začátku vypnutý a vyhledat mě můžou jen přátelé (zatím žádný nemám, takže teoreticky nikdo??)...víc to osekat nejde, já už tam tu třetí možnost na zakázání komplet vyhledání ani neměl Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 11, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Tak snad je to v poradku :) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2013 Tak ono je to ve výsledku jedno...informace se stejně sbírají, ať člověk chce, nebo ne. A NSA se dostane všude, bez ohledu na šifrování a podobný srandy, takže to by člověk musel komunikovat přes holuba, aby něco utajil :D Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 12, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2013 Mám dosť :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 13, 2013 Marceli, prosímtě, jakou ty máš tu telku?? ...Vím, že jsi to tady psal, ale nechce se mi to hledat Dostal jsem se do situace, kdy musím něco pořídit, a tys s ní byl celkem spokojenej, že?? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 Dobre pondelni rano, LG 42LS570S ale uz se tento model neprodava ale alternativ je pomerne dost. Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 Tobě též dobré i když pondělní a studené. :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 Velmi, po cestě do Práce 3°C a velká mlha :o Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 No nic, pracovní den za námi a tak šup domů Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Říjen 14, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 14, 2013 Zas to letí riadne... Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Říjen 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2013 LG 42LS570S ale uz se tento model neprodava ale alternativ je pomerne dost. Díky ...Trošku jsem koukal a vidím to na 99% taky na LG, vypadají fajn. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky