Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Tak dneska došel poslední pozdrav z bolky. Když vidím, jak to tam (ne)funguje, tak se vůbec nedivím, že nebylo možný se s nima na ničem domluvit. Zřejmě slušnej oddíl, no :D

Obrázek (16).jpg Obrázek (17).jpg

...Lhůta vypršela 25.8.2013...někdo si toho všiml 10.9.2013, tak sepsal dopis...kterej se dostal 7.10.2013 na poštu lol.gif Teda páni soudruzi, s takovou ten socializmus nevybudujeme rolleyes.gif Já jsem extrémně línej člověk, kterej všechno odkládá na poslední chvílu a pak to honí 5 minut po dvanácté...ale měsíc chodit s dopisem na poštu?? Nota bene, když při takovým počtu, jako posílá úřad si pro to beztak pošta jezdí?? Takový teplý místečko na úřadě bych jednou chtěl mít taky...ráno si tam přijít sednout, během dopoledne překopírovat 5 vět z jednoho wordu do druhýho, pak si skočit na oběd, odpoledne dát kávičku, zavřít ten překopírovanej word (samozřejmě bez uložení) a pomalu se chystat domů, abych náhodou neměl minutu přesčas tongue.gif

Každopádně je zajímavý, že každej úřad má na ty průsery svoje metody...jeden si plete adresy a posílá předvolání cizím lidem, druhej zase neumí napočítat do 20 a předvolání doručí až po vlastním termínu jednání...a třetí posílá dopis měsíc. Oni na to snad musí mít nějaký školení, protože to není možný, aby bylo po republice v kancelářích tolik oslů nezávisle na sobě pivo.gif ...Já o tom snad vydám nějakou knížku, materiálů už bych měl dost.

Odkaz ke komentáři

Skaja: tak Bolka sa predsa vyfarbila :D

Já jim říkal od začátku, že nemá cenu házet si vzájemně klacky pod nohy, když nemají sebemenší šanci případnou válku vyhrát. Nabízel jsem smírnou cestu prospěšnou oběma stranám...jenže mně se samozřejmě nevěřilo, jako vždycky laugh.gif

PS: SZ vyřízena, zítra bys to měl mít pivo.gif

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...