Jim Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 přesně tak, special program v mob a přímo si našel TV a mám dojem že jsem musel dávat nějaký kod dokonce Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Dobré dneska to vypadá na krásný slunečný den ale ráno teda kosa šílená, -1° a škrábal jsem Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Olala, tak prodej bytu v Brně byl dnes zrušen odstoupením ze strany kupujícího (chudák, musel zaplatit realitce nemalou částku) a my v prodeji pokračujeme Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Zase nikdo ,raději ani nejdu dál abych nenašlapal,když tady techni tak krásně uklízí. :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 V poho, ja po sobe zase uklidim :) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 No nic, zidle na stul, umejt podlahu a na kute Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Ty bys měl dostat nějaký čestný uznání za příkladnou družstevní péči Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Udělíme mu čestný titul" Viktor čistič". Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 hoši kde je oko na oktě I? resp proč je ve výlisku v rezervě díra na oko, když na 90% je pod přední krtykou ne? nebo po FL to je jinak? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Jo, to netuším. Podle návodu je vpředu i vzadu oko přivařené přímo na kastli. Možná nějakej univerzální výlisek (stejnej s OII) Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Taky bych to tipoval na koncernový univerzál :) I když vzadu je určitě přivařené, ale předek mi tam nevím proč to pevné nepasuje. Ale O1 jsem už dlouho netáhnul, tak nevím... Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 :-)) Nie je nafta ako nafta :D http://www.autorevue.cz/jak-jsme-merili-rozdil-mezi-levnou-adrahou-naftou-test-naft-2013 Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 A pondeli je opet tu Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Jime, pokud si vzpomínám tak O1 měla oko za krytkou vpravo, O1 face nevím, a O2 má oko šroubovací,alespoň soudím dle toho,že ho mám u rezervy, Ahoj Honza. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 bré ráno, to je právě ta zrada, v rezervě je na to místo :D musím to nějak zkusit vyloupnot esli je skovaná za tim plastem díky pánové Jak to dneska vidíte? Já si dal ráno 25min s letáky a hned mám lepší náladu, asi začnu chodit pravidelně, ten pohyb mě uklidňuje Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Hezký začátek týdne, tak O2 má určitě šroubovací oko dopředu i dozadu. Zbytek rozřešíme až se někdo s O1 mrkne pod krytku :D Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 (upraveno) Ty jo našlapáno od včerejška a za chvíli se otvírá, no nic tak vysypat popelníky setřít prach a stáhnout podlahu . No a už je to zase v pořádku. Jo a taky někteří co se oženili už nechodí do hospy v 5 ráno, ale proběhnou tudy asi kolem 9té. :D Upraveno Listopad 5, 2013 uživatelem Ororo Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Njn dneska je terénni den. Furt v rozletu ale okta uz ma b SPZ. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 A jak dopadla odcizená u Seatu? ...jinak opět po výplatě, už aby byla další Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Tak mi dneska došel dopis z pojišťovny, že mi ruší stávající smlouvu skrze nějaký změny v podmínkách To jsem zvědav, co mi místo toho nabídnou. Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Auta? To ti může dát v průběhu pojištění výpověď i sama pojišťovna? Ti prostě pošlou, kde dni XYZ zaniká smlouva ABC a aby jsi si vůz pojistil jinde? Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Jj, auta...POV+HAV. ...No já mám ke konci roku výročí (aktuální smlouvu mám do 31.12.2013), takže mi ji v podstatě akorát neprodlouží ;) Ale už mám od nich nabídku nové smlouvy a vychází to ještě o cca 2tis Kč levněji s tím, že místo 2% spoluúčasti mají teď 3% a o něco mi snížili hodnotu auta (v původní smlouvě z roku 2011 bylo tuším 350tis, teď tam mají 270tis), což mi přijde v poho. Akorát u povinnýho je tam teď limit 50mega a mám dojem, jestli jsem dřív neměl víc (možná 100??). Asi si to nechám spočítat i jinde a uvidím, co kdo nabídne Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 samozřejmě smlouvu k výročí mužou ukončit obě strany, stějně tak ti muže po škodné události do 1 měs ukončit např. SKAJA, koukám, koukám a na poptávkách nic nemáme :( :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 tak co už máte přezuto? já se pořád na toledu nemužu jaksi dokopat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky