technikus Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Od 29.10. jen mě zarazila značka pořízených pneu - Sava Eskimo S3+, nicméně jsem je nekupoval já a tak jsem neměl možnost to ani ovlivnit (osobně bych pořídil jinou značku). Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Já už měl zimáky nachystány od jara, když jsem je dal před týdnem na auto, rázem se vyřešil problém s hučením kol. Hučely mně jak zimní tak letní a oboje značka Dunlop. Teď mám Debicu Frigo a autí si jenom ševelí.(ještě ,že jsem se nepustil do výměny ložisek). Honza Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 SKAJA, koukám, koukám a na poptávkách nic nemáme :( :D Já myslel, že pojištění na IČ nemáš moc rád...každopádně budu rád, když mi něco vymyslíš...co je k tomu potřeba?? ...Hodím ti do SZ ten jejich návrh Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Bré ráno, tam je ale hnus fialovej, to se mi chce spát sotva jsem vstal :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 V Praze je po dešti a je velmi příjemně a dokonce i poměrně teplo Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 jo už se to tady zvedlo, 7 st a prosvítá oskar Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Jime co se Ti zvedlo? :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 mrakyyyyyyyyyyyy :D zatím jenom mraky B) Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 jenom jestli ty nás trošku nehoupeš ty kujóne jeden. :D Tak mám auto na stráńkách Profi Chip. lpg 1.htm Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Nějak to nejde otevřít, ale google si se vším poradí :lool: Je to ONO ? Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 kurna chlapi ty svinou só toď zas, tak co má někdo tipa co na vánoce pro paní? vylepšení octy mi asi neprojdou :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Třeba ano Jinak sám nemám žádné tipy na dárky, mám zatím pouze jeden :( Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 a pak že prej koupit ženské dárek je jednoduchý :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Tak jestli máš problém s koupí dárku jenom přítelkyni, tak to je ještě dobrý, já nevím co mamce, tetě apod. Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 (upraveno) Jo to je moje Ororo.Okamžitě použili pro reference svoji firmy. Upraveno Listopad 7, 2013 uživatelem Ororo Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 kurna chlapi ty svinou só toď zas, tak co má někdo tipa co na vánoce pro paní? kup nejaký voucher (zo Slevomatu a pod.) niekde na víkend do hotela s wellness napríklad, akurát že sa priživíš a ešte niečo "drobné" k tomu možno? Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 (upraveno) Dobré ráno. Sakra Jime jak to děláš,včera se zvedal dneska to máš na HáKu. :D Upraveno Listopad 8, 2013 uživatelem Ororo Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 že by to byli ty pilulky? :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 A pak že je Windows nestabilní :P ...Mně tu jeden běžel bezmála 4 měsíce bez restartu a byl naprosto v pohodě...kdyby E.on neměl výpadek elektriky, tak spokojeně běžel dál :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Masakr Skaja :) Jinak nevim jak u vas na vychode, tady leje jako z konve Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Ty začínás chytat pražsky msnyry koukam. V hk je teda taky hnus fialovej. Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Tady zatím neprší,ale vypadá to ,že každou chvíli začne. No nic jdu pokračovat v Kosmobraní. ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 Nakonec se to prehnalo a uz neprsi Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 A já aspoň porychtoval brouka na zimu. Kolča, nemrzku do ostřiku a teď si může klidně napadnout metr sněhu Btw, není šestnáctka jako šestnáctka :P Jo a mexikánci maj asi 100x lepší hever než čecháčci, by se ve škodovce mohli inspirovat (pokud už to neudělali). Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Pěkné nedělní odpoledne, na Brněnsku je krásně slunečno ! Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 v Praze humus prší ale ráno bolo slnko, takže by som sa neradoval :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky