Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+1 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Nic nekupuji, jde čistě jen o průzkum ;)

Osobně se mi více líbí červený ale bílý taky není k zahození. Jinak jsem na ně narazil zcela náhodně a co mi prvně padlo u obou do oka byla cena - červený 307 tisíc a bílý 357 tisíc s tím že obojí je 63kw TSI, červený Style Plus (sportovní prvky), obojí low-xenony, bílý digi klima, jinak jde u obou o standardní střední výbavu.

Odkaz ke komentáři

Červená barva se mi líbí víc, ale konkrétně z těchto dvou by to byl bílej. A to kvůli klimě - dneska bych už klasický kolečka nechtěl, digi je pro mě základ, navíc možná bych dal přednost tomu Spacebacku - je to originální, odlišný...ten lift si tak nějak hraje na oktávku a nemá na to (ale zas je asi praktičtější, to uznávám).

Takže já bych vzal z každýho kousek a spojil to v jeden celek :D

Odkaz ke komentáři

NJN tak kancl v Brně už má na starosti kolegyně, tak si hledám zábavu :D

po dlouhé době cestovaní v pohodě, 6 hodinový školení náročný, už se těším na zétta na pivko s tchánem, doufám že bude tak slušně aby jsem mohli dojí na bláhovku :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Maximálně palec.gif Obraz super, dokonce i při běžným pozemním vysílání (no-HD) se na to dá v poho koukat. Zvuk taky good, díky subwoferu je to takový prostorovější, akčnější, dynamičtější. Funkce taky super, youtube to přehrává v pohodě, z domácího serveru taky, dokonce ten integrovanej prohlížeč umí přehrávat videa z webu TV stanic, např. Primy nebo ČT, takže se daj sledovat pořady z archivů. 3D jsem zkoušel jen zběžně na pár youtube videjkách, ale zdá se to cajk. Příjem wifi bez problému.

Docela příjemně překvapil i ten magic ovladač. Měl jsem z toho strach, ale je v poho...hodně příjemný na ovládání. Klasiku vůbec nepoužíváme, takže je zbytečný ho dokupovat (já ho blbec koupil). Umí aji hlasový zadávání, takže když člověk něco hledá na netu, nemusí to vypisovat ručně....rozpoznává to řeč relativně dobře a když něco zkomolí, tak google si to přebere ;)

Jediná nevýhoda je lesklá obrazovka. Funguje prakticky jako dokonalý zrcadlo, hlavně na světelný zdroje, takže když si večer rozsvítíš světlo, šíleně se to tam leskne a je to nepříjemný. Řešíme nějakou lampičku bokem, která by se neodrážela.

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno,

nevíte někdo, když se mění trvalé bydliště, u řidičáku opět musím k praktickému pro potvrzení a pak na magistrát a nebo při změně trv. bydliště není nutnost potvrzení od doktora a stačí rovnou na magistrát? Předpokládám, že si musím nejdříve oběhnout občanku a až pak řidičák, nebo lze o obojí zažádat současně?

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...