wrccko Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Neviem či dobré, mám toho plné zuby dnes :D Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Wrccko, když toho máš plné zuby tak to vyplivni a dnešní už bude dobré, ikdyž bylo hodně mrazivé. Ahoj. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 cestou na bk za šebrovem 2 havárky a další hlasí, halt to klouže Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Wrccko, když toho máš plné zuby tak to vyplivni a dnešní už bude dobré, ikdyž bylo hodně mrazivé. Ahoj. dnes snáď bude krajší deň Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Dálnice u Bohunic směr Praha Felda ve svodidlech. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 jooooo klouže to no, by mě zajimalo dá se někam zavolat aby to věděli silničáři? Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Asi budou zaskoceni a necekali to.... ostatne jako kazdej rok... ale kdo by to cekal koncem listopadu.... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Zdravím, ani jsme se nenadechli a od neděle jsou v prodeji opět nové dálniční známky Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Jime silničáře jsem potkal a připadal jsem si jak Jožin z bažin,sypalo jím to jak z práškovacího letadla.Posolili i zajíce na poli. :lool: Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 To já v Praze ještě žádného neviděl Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 ani bych neřekl, já na silničiře nenedavam, jen bych jim rád dál echo že se tam klouže ono když člověk zjistí jak to tam funguje, tak no comment Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 To já v Praze ještě žádného neviděl ja áno Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Já neříkal ,že nadáváš. Zavolat můžeš na správu silnic nebo na policii ČR a upozornit na nebezpečí na silnici. Vzhledem k tomu,že víš jak to tam funguje od toho moc neočekávej. Napřed dálnice,pak silnice I.třídy,pak II. a až dojde na III. tak nadaávají ,že jim tam překážejí zapadená auta. :lool: Ale teď vážně ať to tam funguje jak to funguje, jejich práci jim nezávidím a jsem rád,když je na silnici potkávám. Ahoj. Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 no pčr nevypadali že by ze mě měli radost když jsem jim to volal :D Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Jooo, holt na ledě nepomůže ani sebelepší a dražší pneumatika... led je svině Vlastně je, ta s hroty ale že jich každý máme plné sklepy :lool: Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Máte sklep?? ...A mohla bych ho vidět?? Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Jo když jsem byl malej tak byl unás na vesnici cestář. V zimě jezdil s końským povozem a posyp házel lopatou.Zametal sníh na zastávce autobusu. Všichni obyvatelé si jeho práce vážili. Po tom co byli koně odejiti do salámu se o komunikace u nás starali traktoristé z místního JZD, protáhli silnice od sněhu a občas posypali slévárenským pískem. Všichni si jejich práce vážili a nikdo ji nekomentoval, neboť většinou pracovali,když ostatní ještě vyspávali. Nyní se o silnice stará správa silnic všichni jsou rádi když silnice rozsolí a vytvoří sněhovou břečku, kterou se nedá jezdit,někteří nadávají, protože si myslí, že silničáři jsou povinni sylnice téměř vysušit, aby se oni dostali do kanceláře suchou nohou.Téměř nikdo si jejich práce neváží a všichni na ně nadávají. Ale Ti řidiči mají svóje harmonogramy,které někdo vymyslel v teplé kanceláři, a tak musí projrt svoji trasu ať již sněží za kopcem nebo o 20 km dál. Nebude chyba spíš ve stzlu dnešního života,kdy některým lidem končí jejich vlastnictví vjezdovou branou za 2metrový plot a na to co je před branou už jenom nadávají. Kurňa to jsem se rozepsal jak nějaký spisovatel. Přeji Vám všem poklidnou jízdu a mějte krásný den. :D Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 máš recht, pozoruju to všude, jak si lidi neváží práce ostatních je to blbost ale ikea/tesco ted zavedli košíky bez mince, takže se valí všude a nejaký pikolík, tam musí chudák litat a svážet je, protože každý hovado je nechá kde se mu zachce a je toho milion, je to lidská bezohlednost, sobeckost a JÁ, JÁ, dneska taky taxikář zastavil na vyhrazeném stání pro rodiny, bych se asi dozvedel, kdybych mu neco řekl, njn nechtelo se mu jít asi o tech 5-6 míst dál Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 To já znám cestáře už jen z vyprávění od dědy B) ...Je fakt, že tenkrát si ho všichni vážili, ale proč taky - protože se o tu cestu staral. Měl svůj úsek a ten obhospodařoval - pravidelně čistil škarpy (pochopitelně ručně, motykou a lopatou), aby mohla voda odtékat a cesta se nepodmáčela. Když bylo potřeba, zametl, posypal...prostě se snažil, aby ten svůj úsek měl v cajku. A cesta podle toho taky vypadala. Dneska máme všude moderní techniku, lopatu se každej pomalu bojí vzít do ruky, protože na všechno jsou stroje. Ale ve výsledku to vypadá tak, že škarpy jsou plný bordelu (zpravidla štěrku, co v zimě nasypal na silnici) a nikdo to nevyčistí. Pak trošku zaprší, voda nemá kam odtékat a logicky se vsakuje pod silnici. Tím se podmáčí podloží a stačí, aby projelo pár náklaďáků a silnice je rozlámaná jak tabulka čokolády. Na podzim pochopitelně do těch prasklin nateče voda, zmrzne, roztáhne se a na jaře máme místo silnice tankodrom. A kdo za to může?? ...Běžnej pikolík řekne, že on ne, protože to řídí šéf, on jen dělá to, co se mu řekne. Šéf se vymluví na ředitele, že jim neschválil požadavky, tak nemůžou nic dělat. A ředitel pláče, že nedostal od ministerstva peníze, tak nemá za co konat. A závěr?? ...Dřív stačil jeden cestář, kterej měl motyku s lopatou a všechno fungovalo, cesty byly jako ze škatulky. Dneska máme techniku, moderní technologie, všechno řídí manageři se třema titulama kolem jména a silnice jsou, světe div se, v prdeli a nedá se po nich jezdit. V létě je to samá díra a v zimě jeden led. Tak já nevím, kde je chyba. Ale něco evidentně nefunguje. Možná by stálo za to zkusit poslat státní údržbu silnic k šípku a najmout si soukromou firmu - nastavit požadavky, vysoutěžit příjatelnou cenu a do smlouvy napsat, že pokud to nebude fungovat, tak maj smůlu a dostane to někdo jinej. A možná bychom se divili, jak se zase někdo snaží, aby to k něčemu vypadalo... Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 tak co jdeme s tím do komunálních voleb ? :D Odkaz ke komentáři
Ororo Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Jime Ty ranní ptáče. Evidentně ještě spíš. :D :D :D Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 No jistě Zamlouvám si post primátora Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Dnes posledný deň v práci...:) Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Jako by to nebylo jedno...stejně člověk dělá i o víkendech Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Ale ja myslím natrvalo Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Aha, to mi uniklo, že odcházíš. A máš v záloze něco lepšího?? Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Přeji pohodový víkend Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Dobre rano:) Aha, to mi uniklo, že odcházíš. A máš v záloze něco lepšího?? "Neco" mám...no ono som mal dve prace naraz a casovo aj finančne to bolo dosť naprd...tak som celkom rád že som skoncil. Zas na druhu stranu som rád za akú takú prax, preto som to vzal na nejakú dobu. Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 To jo, zkušenosti se vždycky hodí (ať už ty reálný, nebo potvrzený na papíře) :) Vždycky musí člověk na něčem začít a postupně se šplhat výše a výše Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky