Přejít na obsah

Špatný příjem signálu Stream, diagnostika - chyba

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás, mám problém, na své OII mám špatný příjem signálu na autorádiu Stream , byl jsem dnes na diagnostice ve škodovce a ukázalo to závadu, viz foto. Mechanik mi k tomu nic nepověděl, protože elektrika není v jeho oboru, takže mám přijít až tam bude elektrikář. Tak mě napadlo se podělit s chybou tady na fóru, třeba by se někdo našel s návodem jak vyřešit sám doma :rolleyes:

Mockrát díky za pomoc

post-25833-0-68832300-1358007161_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dobre, zkusim to rozebrat, ale abych pravdu rekl, moc se mi nechce do sundavani toho tapeciru v aute :-( je to slozite?

Ohledne streamu, stejne planuji tam dat pozdeji jine autoradio, columbus, amundsen nebo nexuse.. Jeste musim zjistit, ktere je lepsi a hlavne zase zalezi na kcccc :pivo:

Odkaz ke komentáři

Autorádio Stream je proslulé tím, že hraje s odpuštěním na prd. První co hrálo z těhle prvních rádií byla dvoutunerová Audience.

Ona hrála lépe i ta jednotunerová oproti Streamu, ale i Stream umí hrát obstojně. Totál úlet byly první Streamy, kde se ale flešoval SW, kterým se to opravilo.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zdravím Vás, mám problém, na své OII mám špatný příjem signálu na autorádiu Stream , byl jsem dnes na diagnostice ve škodovce a ukázalo to závadu, viz foto. Mechanik mi k tomu nic nepověděl, protože elektrika není v jeho oboru, takže mám přijít až tam bude elektrikář. Tak mě napadlo se podělit s chybou tady na fóru, třeba by se někdo našel s návodem jak vyřešit sám doma :rolleyes:

Mockrát díky za pomoc

ahoj..podarilo se ti tu chybu odstranit? ja mam ten samej problem. z niceho nic je slabej signal i v praze :( vzdy jsem daval cestu praha bratislava bez jedineho sumu a ted uz pro vyjezdu z prahy obcas sumi :( ..vlastne skoro furt.. na diagnostice jsem nebyl .. dik

Odkaz ke komentáři

Zdravím Te, jeste jsem se na to nekoukal, asi pockam az si koupim nejakou navigaci do toho.

Ale asi to bude s tou antenou, zjistil jsem ze kdyz je sucho tak mam spatny signal, ale jakmile mrzne nebo je mokro tak signal je dobry :lool: nejak to kouzlí :angry:

Jen nechapu furt tu chybu co mi to hodilo na diagnostice ohledne radia

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

doporučuji rozebrat anténu, bývá zaoxidovaná mezi zesilovačem a prutem

Můžeš to prosím popsat podrobněji? Zesilovač je umístěn v základně antény na střeše?

Jak se do toho leze?

Nějak se mi taky najednou zhoršil příjem rádia Stream MP3.

Děkuji, Jakub.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Tak jsem anténu rozdělal, zesilovač byl v zadní části zaoxidovaný.

Po vyčištění se ale příjem nezlepšil.

Dnes jsem podle tohoto návodu http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=18156

vyřadil z funkce předzesilovač a zdá se, že se příjem kupodivu opravdu zlepšil.

Uvidím zítra cestou do práce, pak dám vědět.

Jakub

EDIT.

Řekl bych, že to teď hraje jako dřív. Tak nevím, k čemu tam ten zesilovač je.

J.

Upraveno uživatelem jakas
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...